ΣΤΗΛΕΣ

Ο Όλα Τζον άφησε τρεις ομάδες στο "περίμενε"

Benfica's Ola John, from The Netherlands, runs during their Portuguese league soccer match with Nacional Sunday, Oct. 27 2013, at Benfica's Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Ola John, from The Netherlands, runs during their Portuguese league soccer match with Nacional Sunday, Oct. 27 2013, at Benfica's Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Όλα Τζον ακύρωσε τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα και δεν ολοκλήρωσε ποτέ τον δανεισμό του σε Ουντινέζε και Καραμπάχ.

Η στάση του Όλα Τζον στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα, όπως επιβεβαιώνει η πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo".

Βέβαια, το ρεπορτάζ δίνει μία διαφορετική διάσταση σε σύγκριση με τις ελληνικές πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι ο Ολλανδός εξτρέμ αρνήθηκε να έρθει στην Αθήνα με τη μορφή διετούς δανεισμού. Οι εγχώριες "πηγές" ισχυρίζονταν ότι ο Τζον θα υπέγραφε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ο πρώτος χρόνος θα ήταν πληρωμένος από την Μπενφίκα.

Σε κάθε περίπτωση, ο 25χρονος winger είχε και άλλα "μέτωπα" ανοιχτά. Εκτός από την Ελλάδα, τον περίμεναν στο Αζερμπαϊτζάν και στην Ιταλία, αλλά αυτός τους άφησε όλους στην αναμονή και έμεινε στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η Καραμπάχ και η Ουντινέζε είχαν επαφές μαζί του και τον ήθελαν στο ρόστερ τους, αυτός συμφώνησε αρχικά, αλλά την τελευταία στιγμή υπαναχώρησε!

Σύμφωνα με την "O Jogo", ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, είναι έξαλλος με τον Τζον και θεωρεί ότι με τη συμπεριφορά του, ζημίωσε την ομάδα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί να αντιδράσει...

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ