ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μουρίνιο απάντησε σε τηλέφωνο δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου

Ο Μουρίνιο απάντησε σε τηλέφωνο δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου
Μουρίνιο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μιλούσε σε συνέντευξη Τύπου, όταν τον διέκοψε η κλήση σε ένα κινητό δημοσιογράφου που είχε μπροστά του. Το άρπαξε και απάντησε ο ίδιος, κάνοντας τον γραμματέα του Άγγλου ρεπόρτερ!

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο πριν από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, η οποία διεκόπη από ένα τηλεφώνημα το οποίο απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός. Σε συσκευή δημοσιογράφου...

Ο δημοσιογράφους του "talkSPORT" Ντόμινικ Μακγκίνες είχε αφήσει το κινητό του δίπλα από τα μικρόφωνα, ώστε να καταγράψει τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των "κόκκινων διαβόλων" και να την απομαγνητοφωνήσει πλήρως αργότερα, πάγια τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για κακή τύχη του, όμως, την ώρα που ο Μουρίνιο απαντούσε σε μία ερώτηση, κάποιος από το γραφείο του αποφάσισε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να του τηλεφωνήσει. Ο Μουρίνιο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά πήρε το τηλέφωνο και... απάντησε στην κλήση!

"Εμπρός; Είναι από το talkSPORT", είπε, εν είδει... γραμματέα, προσπαθώντας να βρει τον κάτοχο του κινητού. Όταν ο... ένοχος σήκωσε το χέρι και αποκαλύφθηκε, προσπάθησε να απολογηθεί: "Αυτό δεν θα έπρεπε να δουλεύει τώρα". Ο Μουρίνιο τον ρώτησε: "Είναι για σένα;" Στη συνέχεια, ξαναμίλησε στον άνθρωπο στην άλλη άκρη της γραμμής: "Μισό λεπτό παρακαλώ".

Τόσο ο ίδιος ο Μουρίνιο, όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα Τύπου ξέσπασαν σε γέλια. Ο ντροπιασμένος δημοσιογράφος σηκώθηκε από τη θέση του στην πρώτη σειρά και έσπευσε να πάρει τη συσκευή. "Είναι η Άμπι από το talkSPORT", συνεχίζει την... ενημέρωση ο Μουρίνιο.

"Δεν θα έπρεπε να το είχες κάνει αυτό τώρα, όχι τώρα", είπε βιαστικά ο Μακγκίνες, ο οποίος έκλεισε το τηλέφωνο και επέστρεψε στη θέση του.

Μετά από μία φυσιολογική παύση, η αντίδραση του Μουρίνιο ήταν η απολύτως αναμενόμενη: "Ποια ήταν η ερώτηση;"

Ο δημοσιογράφος του "talkSPORT" δεν θα έχει πρόβλημα, πάντως, αφού το στιγμιότυπο το ανέβασε ακόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο twitter της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ