ΣΤΗΛΕΣ

O άπιστος κύριος Ρούνι!

O άπιστος κύριος Ρούνι!

Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνι συγκλονίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είχε αρκετές ερωτικές συνευρέσεις με νεαρή ιερόδουλη όταν η σύζυγός του, Κολίν, ήταν έγκυος!

Μετά από τους Τζον Τέρι, Άσλι Κόουλ και Πίτερ Κράουτς που τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο με τις εξωσυζυγικές περιπέτειές τους, τώρα είναι η σειρά ενός ακόμα Άγγλου διεθνούς άσου να απασχολήσει αρνητικά την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο λόγος για τον Γουέιν Ρούνι, με τις εφημερίδες "News of the World" και "Mirror" να αποκαλύπτουν με σημερινά τους δημοσιεύματα πως ο 24άχρονος πλήρωσε για να κάνει σεξ σε ξενοδοχείο με την 21άχρονη ιερόδουλη Τζένιφερ Τόμπσον, σε μία περίοδο μάλιστα που η γυναίκα του περιμένε να φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρώτη γνωριμία του Ρούνι με τη νεαρή "πεταλούδα της νύχτας" έγινε τον Ιούνιο του 2009 σε καζίνο του Μάντσεστερ (είχει πάει εκείί μαζί με συγγενείς του και τον Ρίο Φέρντιναντ), με τον παίκτη να πλαγιάζει συνολικά επτά φορές μαζί της μέσα σε τέσσερις μήνες, πληρώνοντας κάθε φορά 1000 λίρες για να απολαύσει τις "υπηρεσίες" της.

"Ο Γουέιν απολάμβανε σίγουρα τις συναντήσεις μας και δεν έδειχνε να νοιάζεται για τη γυναίκα του.

Νομίζω ότι πιστεύει πως είναι ανίκητος και άτρωτος. Ως γυναίκα, δεν θα ήθελα να μου είχε κάνει τέτοιο πράγμα, ειδικά αν ήμουν έγκυος",
τόνισε σε συνέντευξή της στην "News of the World" η Τζένιφερ Τόμπσον, η οποία έβγαλε στη φόρα και άλλα στοιχεία που "καίνε" τον Άγγλο άσο.

Όπως για παράδειγμα ότι κανόνιζε τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ότι την έπαιρνε μαζί του σε εκτός έδρας παιχνίδια της Μάντσεστερ, ή για παράδειγμα ότι την είχε ως συνοδεία σε πάρτι της ομάδας...

Όσο για το ποιά θα είναι πλέον η αντίδραση της συζύγου του Ρούνι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "Mirror", ο παίκτης των "κόκκινων διαβόλων" εξομολογήθηκε στη γυναίκα του την επαναλαμβανόμενη απιστία του και τώρα περιμένει το διαζύγιο.

"Η ζωή μου έγινε ερείπια... Ήμουν τόσο ηλίθιος. Η Κολίν δεν θα με συγχωρήσει αυτή τη φορά. Θα με παρατήσει", φέρεται να εκμυστηρεύτηκε το Σάββατο σε έναν στενό του φίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ