ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (13/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2489. ΣΙΔΝΕΪ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Το Σίδνεϊ (4-3-2 εντός) έπαιξε αρκετά καλά με την Αδελαΐδα αλλά κατάφερε μόνο να πάρει την ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις. Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε άδικο το αποτέλεσμα, αφού στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη, πλέον συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη. Το Περθ Γκλόρι (2-1-6 εκτός) κέρδισε με 0-1 το κακό Φοίνιξ χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά. Έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι έχει βρει ρυθμό. Ο άσος στο 1,60 για την ανώτερη γηπεδούχο δεν έχει αξία.

500. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Η Μέλμπουρν Σίτι (5-1-2 εντός) έχασε με 2-1 από τη Νιουκάστλ Τζετς εντός έδρας, ήττα εκτός προγράμματος αφού οι Τζετς είναι κατώτερη ομάδα. Δεν έπαιξε καλά και γι’ αυτό έχασε. Η Μέλμπουρν Βίκτορι (2-2-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Σίδνεϊ, δεν έπαιξε καθόλου καλά και εκείνη. Δεν παίζει καλά και δεν κερδίζει στα τελευταία δύο ματς. Ντέρμπι της Μελβούρνης, έχει αρκετή ισοπαλία και θα το αφήσουμε.

508. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Εντελώς μεταμορφωμένη μετά τις γιορτές η Γκεντσλέρ, έχει πετύχει 3/3 νίκες με αποτέλεσμα να αποκτήσει αέρα οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπούρσα δείχνει επίσης σε καλή κατάσταση, 2-1-0 ο απολογισμός της εντός του 2016 (3/3 GG & over 3,5), στο 3-3 με τη Μπασακσεχίρ απώλεσε δις προβάδισμα δυο τερμάτων, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Δε βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο, τα πολλά τέρματα ήταν η αρχική μας σκέψη, αλλά οι απουσίες των Νέτσιντ (17 συμ./11 γκολ) και Γιλντιρίμ (12 συμ./3 γκολ) από τη γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων μας κάνουν επιφυλακτικούς.

510. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Η Χαϊντενχάιμ (4-2-4 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Φορτούνα σε ματς δίχως πολλές φάσεις που το 0-0 θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, όπως είναι φανερό η βοήθεια της τύχης την ωφέλησε. Στο κύπελλο έχασε με 2-3 από τη Χέρτα. Ο φορ Μοραμπίτ (20 συμ./4 γκολ) είναι αμφίβολος. Η Ζαντχάουζεν (5-1-4 εκτός) κέρδισε οριακά με 1-0 την Πάντερμπορν στο πρώτο της ματς για το 2016, με γκολ από κόρνερ. Η ισοπαλία και σε αυτό το ματς θα ήταν πιο δίκαιη. Δύσκολο παιχνίδι, έχει αρκετό Χ θα μείνουμε αμέτοχοι.

511. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Η Ντούισμπουργκ (2-5-3 εντός) έχασε από τη Μπίλεφελντ με 1-2 και φυσικά παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας. Προηγήθηκε στο 11’ και απέκτησε παραπάνω ελπίδες για κάτι καλό στο ματς, όμως μέχρι το 26’ είχε δεχθεί την ανατροπή. Η Καρλσρούη (3-2-5 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη ΦΣΒ και πήρε δίκαιη νίκη. Επιθετικά δεν ήταν καλή και δεν δικαιούται κάτι παραπάνω από το ματς. Επιθετικά έδειξε να έχει πρόβλημα. Δύσκολο ματς και αυτό, ας προχωρήσουμε στο επόμενο, υπάρχουν αρκετά καλύτερα για την στοιχηματική μας ενασχόληση στο παρών κουπόνι.

519. ΚΠΡ – ΦΟΥΛΑΜ

Λονδρέζικο ντέρμπι, στρώνει επί Χάσελμπαϊνγκ η ΚΠΡ (9-12-9, 5-8-2 εντός), 2-3-0 αήττητο τρέχει στα πιο πρόσφατα, φυσικά δίνοντας προτεραιότητα στην άμυνα (4/5 under 2,5). Σε καλό δρόμο δείχνει και η Φούλαμ (6-11-12, 2-6-6 εκτός), χωρίς όμως να κερδίζει (πέντε χωρίς τρίποντο), θετικό το εντός 1-1 κόντρα στην ισχυρή Ντέρμπι στο πιο πρόσφατο. Εκτιμούμε περισσότερο τον Ολλανδό από τον Γιοκάνοβιτς, οπότε δίνουμε πόντο παραπάνω στους γηπεδούχους, σε ματς που λογικά θα πάει σε κλειστή λογική. Επιλογή αποτελεί και το under 2,5, που φιγουράρει σε τιμές άνω του 1,80.

521. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Συνεχίζει σε δεινή βαθμολογική θέση η Σάντερλαντ, κάθε ματς είναι και μια ξεχωριστή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, σκοράρει με τον πολύπειρο Ντεφόε, όμως με τέτοια άμυνα δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Καιρό είχε να κάνει τόσο καλό παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1 εκτός με την Τσέλσι), όμως ακόμα και έτσι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Καλό δείχνει το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2,00 η απόδοσή του στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

544. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Πήρε φόρα ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά το σπάσιμο του σερί της ΑΕΚ, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο, όπου και συνεχίζει στα ημιτελικά. Ο Τραϊανός Δέλλας συμμόρφωσε το «αστέρι» και για πρώτη φορά φέτος θεωρούμε πως παίζει κοντά στο επίπεδο που μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια. Χωρίς άγχος πια η Βέροια, καθώς η νίκη επί της Καλλονής της έδωσε βαθειά βαθμολογική ανάσα, όμως στο Περιστέρι έχει να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα απουσιών της, την κάκιστη παράδοση και φυσικά το γεγονός πως σκοράρει με το σταγονόμετρο. Από τον απλό άσο είναι προτιμότερος ο συνδυασμός του με under 3,5 σε απόδοση 1,91 στον Stoiximan , επιλογή που ευνοείται και από τα στατιστικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

523. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Εντυπωσιάζει με την έως τώρα παρουσία της η Ζλιν (5-1-2 εντός), καθώς από εκεί που ήταν φαβορί για τον υποβιβασμό, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, βασιζόμενη κατά κύριο λόγο στην έδρα της και στον πρώτο σκόρερ της, Ζελέζνικ, ο οποίος όμως αποχώρησε για τη Σλάβια Πράγας. Ενισχυμένη εμφανίζεται η Σπάρτα (3-2-3 εκτός), προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα, βρισκόμενη στο -3 από την πρωτοπόρο Πλζεν. Η απώλεια του αρχισκόρερ των γηπεδούχων, αλλά και το αγωνιστικό ταβάνι που έχουν πιάσει, καθιστούν σαφές φαβορί την ομάδα της Πράγας. Πάντως, οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια.

524. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Νιούπορτ (1-6-6 εντός) δεν αγωνίστηκε λόγω του καιρού κόντρα στην Μπάρνετ. Έρχεται από το 1-2 επί της Μόρκαμ. Η Καρλάιλ (4-5-3 εκτός) κέρδισε με 2-0 την Άκρινγκτον στο τελευταίο της ματς παίζοντας αρκετά καλά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, την περίοδο που σκόραρε και τα δύο της γκολ δηλαδή. Λείπουν οι σημαντικοί αμυντικοί/αρχηγοί Ρέινς (23 συμ./2 γκολ) και Γκρέιντζερ (22 συμ./4 γκολ). Δεν βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα, η Καρλάιλ έρχεται από καλή νίκη, το ίδιο και η γηπεδούχος αν και δεν έπαιξε το προηγούμενο Σάββατο. Πάσο.

525. ΜΕΤΣ – ΧΑΒΡΗ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Μετς έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Νανσί, πρέπει μάλιστα να αισθάνεται τυχερή αφού βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Η Χάβρη έρχεται από ήττα στο γήπεδό της από την πρωτοπόρο Ντιζόν, 1-0-3 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα τέσσερα, βρίσκει δίχτυα στις τελευταίες 11 εξόδους της, GG οι πέντε πιο πρόσφατες από αυτές (0-2-3). Δεν λέει κάτι ο άσος λίγο πάνω από το 2,00, καλύτερα να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο σε ανάλογες αποδόσεις.

527. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Η Κότμπους (2-5-4 εντός) για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε στο 0-0 με την Όσναμπρικ και για τέταρτο σερί ματς στην ισοπαλία. Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (2-3-7 εκτός) κέρδισαν με 2-0 τη Χάνσα και επέστρεψαν στις νίκες μετά από πέντε μήνες και 15 ματς. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά μέχρι εκεί.

529. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Η Χόλσταϊν Κίελ (3-3-5 εντός) έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Φορτούνα με 3-2 σε ένα ματς με αρκετές φάσεις που ήταν over στο 9’. Δεύτερη σερί νίκη σε ματς-ροντέο και δείχνει ότι γύρισε η κατάσταση της και πλέον βρίσκεται σε φόρμα. Η Όσναμπρικ (3-5-4 εκτός) έμεινε για δεύτερο σερί ματς στο 0-0, επιθετικά έχει προβλήματα και είναι φανερά, όμως τη σώνει η αμυντική της λειτουργία. Περίεργο ματς, η μία ομάδα βγάζει over δίχως αύριο, ενώ η Όσναμπρικ το αντίθετο, πάμε παρακάτω.

531. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

Η Σόνενχοφ (5-5-2 εντός) κέρδισε στη δύσκολη έδρα της Έρφουρτ με 0-2 και πήρε κρίσιμη νίκη. Ήταν αρκετά καλή και το τρίποντο ήταν απόλυτα δίκαιο, έκανε το τέλειο εκτός έδρας ματς. Η Μάιντς Β΄ (3-2-6 εκτός) έχασε από τη φορμαρισμένη Μούνστερ με 2-3 και δέχτηκε δεύτερη σερί ήττα. Δεν παίζει καλά και πιστεύουμε ότι δεν θα αντέξει μέσα στην καλή έδρα της Σόνενχοφ. Στο 1,80 κρίνουμε τη δίκαιη τιμή του άσου, στο 1,95 έχει αξία και είναι στις επιλογές μας ( Young Guns).

528. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΑΑΛΕΝ

H Χάνσα Ρόστοκ (3-4-4 εντός) έχασε από τους ουραγούς Κίκερς με 0-2 και δείχνει σε πόσο κακή κατάσταση είναι. Είχε απουσίες αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για ένα τόσο σημαντικό ματς. Η Άαλεν (2-5-5 εκτός) έχασε εύκολα με 0-2 από την Άουε και δεν έδειξε τίποτα σε όλο το ματς. Ματς ανάμεσα σε ομάδες σε κακή κατάσταση που θέλουμε να τις κοντράρουμε. Πάσο.

532. ΒΕΧΕΝ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Η Βέχεν (5-6-0 εντός) έχασε με 0-1 από τη Βέρντερ Β’, επιθετικά βγάζει ευκαιρίες αλλά δεν καταφέρνει να τις μετατρέψει σε γκολ. Έλειψε ο πρώτος της σκόρερ Σνελμπάχερ (21 συμ./6 γκολ) και λογικά ακόμα ένα θα μείνει έξω, κάτι που την επηρεάζει ακόμα περισσότερο. Η Τσέμνιτσερ (1-3-7 εκτός) έμεινε εντός έδρας στο 0-0 με το Μαγδεμβούργο, έπαιζε καλύτερα μέχρι το 42’ που έμεινε με δέκα παίκτες, από εκεί και πέρα απλά προστάτεψε το μηδέν στην άμυνα της. Παιχνίδι με αρκετό under 2,5 στο 1,775 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

530. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Η Πρέουσσεν Μούνστερ (5-4-3 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με τον Στέφεν στον πάγκο και δείχνει ότι το κλίμα και η αγωνιστική της κατάσταση έχει αλλάξει με την έλευση του νέου κόουτς. Το νικητήριο γκολ στο Μάιντς (2-3) το πέτυχε στο 85’ και παρότι είχε ισοφαριστεί σε 2-2στο 83’. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Η Χάλεσκερ (2-2-7 εκτός) κράτησε το 0-0 εντός έδρας με τη Ντιναμό Δρέσδης, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και έδειξε ότι την ενδιέφερε μόνο το μηδέν στην άμυνα. Τρίτο δίχως νίκη και δείχνει ότι είναι μία μέτρια ομάδα, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Επεισόδια μετά το ματς με τη Ντιναμό και κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Εκτός ο βασικός επιθετικός Φούρουχολμ (12 συμ./3 γκολ). Έχουν βρει ρυθμό επί Στέφεν οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με τη Χάλεσκερ. Ο άσος στο 2,125 αποτελεί επιλογή ( Young Guns).

526. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Το Μαγδεμβούργο (7-3-1 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Τσέμνιτσερ εκτός έδρας, παρότι για λίγο παραπάνω από ένα ημίχρονο έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Δεύτερη σερί ισοπαλία και δείχνει ότι δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, παρότι είναι σε επτά ματς αήττητο. Η Φορτούνα Κολωνίας (2-3-7 εκτός) έχασε με 2-3 από τη Χολστάιν σε ένα ματς-ροντέο στο πρώτο ημίχρονο, δίκαιη ήττα αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Δύσκολο παιχνίδι, το Μαγδεμβούργο είναι επτά ματς δίχως ήττα αλλά δεν παίζει ιδιαίτερα καλά, ενώ γενικά η Φορτούνα είναι σε ανοδική κατάσταση. Πάσο.

522. ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ντέρμπι των αιωνίων της Λευκωσίας, και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Ο μεν ΑΠΟΕΛ (16-2-4) έπιασε ξανά κορυφή και θέλει να διατηρηθεί εκεί μέχρι την έναρξη των playoff, ενώ η Ομόνοια (11-7-4) εκτός από το γόητρο θέλει να πλησιάσει τις θέσεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε ένα μεγάλο ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά γι’ αυτό θα απέχουμε στοιχηματικά.

555. ΕΜΠΟΛΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Κανείς δεν ήθελε να χάσει στο τελευταίο ματς της Έμπολι στο Μπέργκαμο και το τελικό 0-0 μαρτυρά πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Γενικά η Έμπολι φέτος έχει μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται και ήδη μπορεί να κάνει προσεκτική συγκομιδή εδώ και εκεί πριν αρχίσει τη διπλωματική της πολιτική ενόψει νέας σεζόν. Η Φροζινόνε καίγεται για βαθμούς καθώς ήδη είναι στο -5 από τη γραμμή και ακόμη και ο ένας πόντος (3,85) δεν θα της κακοπέσει.

561. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Δεν άξιζε να χάσει από τη Λιβόρνο η Τερνάνα, πλήρωσε όμως την αδυναμία της να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 0-1. Στην έδρα της έχει δυο σερί νίκες και απολογισμό 4-1-0 στα πιο πρόσφατα πέντε και δείχνει αρκετά αξιόπιστη προς ώρας. Η Σαλερνιτάνα έρχεται από το 2-2 απέναντι στην Πεσκάρα, σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, βρίσκεται ακόμα σε θέση απευθείας υποβιβασμού, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις αδυναμίες της εκτός έδρας (0-6-7 εκτός, τέσσερις σερί ήττες). Φαβορί στα μάτια μας οι γηπεδούχοι, όχι όμως για 1,95, στα επίπεδα του 2,15-2,20 θα μπορούσε να γίνει κουβέντα, τώρα το πάσο δείχνει μονόδρομος.

559. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπάρι πήρε η Κροτόνε, ρέφαρε έτσι την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Περούτζια, βρίσκεται σταθερά εντός της προνομιούχου δυάδας, στο +7 από τους διώκτες της. Προέκυψε εξωαγωνιστικό θέμα, φαίνεται να έρχονται μπελάδες για το σύλλογο λόγω σχέσεων της ιδιοκτήτριας οικογένειας με τη μαφία. Η Βερτσέλι επικράτησε με 2-1 της ντεφορμέ Μπρέσια, διέκοψε έτσι σερί πέντε ηττών και βγήκε εκτός ζώνης, μακριά από το σπίτι της πάντως είναι αρκετά αδύναμη (2-2-8 εκτός). Προφανώς και η Κροτόνε είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά το 1,60 του άσου απορρίπτεται με τη μία, δεν θεωρούμε ότι η γηπεδούχος μπορεί να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις.

560. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Πρόωρο εξάποντο παραμονής το παιχνίδι για τις δυο ομάδες, πολύ κρίσιμη η εξέλιξή του για την μετέπειτα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η Λαντσιάνο έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Βιτσέντζα, στην πρεμιέρα του Πρίμο Μαραλιούλο στον πάγκο της, η αλλαγή στην ψυχολογία της από την έλευση του νέου προπονητή έγινε άμεσα αισθητή. Στο γήπεδό της μετράει 5-4-3, το κακό είναι ότι οι τρεις ήττες ήρθαν στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά. Η Μόντενα έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Τσεζένα, είναι ακόμα χωρίς νίκη μετά τις γιορτές (0-2-2), ενώ η αδυναμία της όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της είναι παροιμιώδης (0-2-10 εκτός, επτά σερί ήττες). Δεν περιμένουμε να πάρουν ρίσκα οι δυο αντίπαλοι, καθώς ο χαμένος θα υποστεί σημαντικό πλήγμα εν’ όψει της συνέχειας, το 2,40 στον άσο δείχνει μεγάλο όταν στα δεξιά του ζευγαριού υπάρχει η Μόντενα, καλύτερα όμως να πάμε με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 κα κάλυψη στο 1-1, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.

557. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΜΠΑΡΙ

Τοπικό ντέρμπι στο νότο με αντιπαλότητα. Από δυο σερί ήττες έρχεται η Αβελίνο, στη δεύτερη εξ αυτών ήταν τραγική και έχασε με 1-4 από τη Νοβάρα, ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της τέσσερις φορές. Στο γήπεδό της μετρούσε τέσσερις σερί νίκες πριν χάσει στο τελευταίο από την Κάλιαρι, διατηρείται πάντως για την ώρα στην οχτάδα. Η Μπάρι ηττήθηκε με 2-3 από την Κροτόνε έπειτα από ένα ματς με πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ, μετράει πλέον 1-1-3 υπό την καθοδήγηση του Καμπλόνε, δεν έχει πανηγυρίσει σε καμία από τις τελευταίες έξι εξόδους της (0-2-4). Δεν πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι οι δυο ομάδες, τα πάντα μπορούν να συμβούν γι αυτό και δε θα πάρουμε θέση.

558. ΚΟΜΟ – ΝΟΒΑΡΑ

Στο 89’ ξέφυγε από την Κόμο η νίκη στην έδρα της Τράπανι, το τελικό 2-2 ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της και το έκτο παιχνίδι της χωρίς ήττα (2-4-0). Η Νοβάρα είχε τέσσερις κολλητές ήττες χωρίς να σκοράρει πριν να υποδεχθεί την Αβελίνο, στην αναμέτρηση όμως αυτή ξεμπούκωσε βάζοντας τέσσερα γκολ μέχρι το ημίχρονο, με το τελικό 4-1 να σημαίνει την επιστροφή της στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Με καλή ψυχολογία αμφότερες, η Νοβάρα διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο γι αυτό και προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, δεν μπορούμε να πούμε ότι διαφωνούμε με την προσέγγιση αυτή, αλλά δεν βρίσκουμε και κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα.

563. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Το πάλεψε στην έδρα της πρωτοπόρου Κάλιαρι η Εντέλα, τελικά ηττήθηκε δύσκολα με 0-1, ένα πέναλτι ήταν εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση. Έχει βρεθεί στο -1 από τα πλέι-οφ ανόδου, αφού αξιοποιεί εσχάτως της έδρα της (4-0-1 στα τελευταία πέντε, 7-4-2 συνολικά εντός). Η Τράπανι γλίτωσε στο 89’ την εντός έδρας ήττα από την Κόμο, το τελικό 2-2 την σταθεροποιεί στο μέσο της κατάταξης, με αρκετές μεταπτώσεις η ως τώρα πορεία της. Για το Χ παίζει συνήθως στις εξόδους της η φιλοξενούμενη (2-5-5 εκτός), σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν με ελαφρύ φαβορί την έδρα, αν και η ισοπαλία παίζει πολύ δυνατά. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

556. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Με το 0-0 έφυγε από την έδρα της Μόντενα η Τσεζένα, ενδιαφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο για το βαθμό. Στο γήπεδό της έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίδοση της κατηγορίας με απολογισμό 10-1-2 και εκεί θα βασιστεί μέχρι τέλους, στην προσπάθειά που κάνει για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Περούτζια παραχώρησε 0-0 στη Σπέτσια αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, μετράει 1-1-3 μετά τις γιορτές, η νίκη ήρθε στην πιο πρόσφατή της έξοδο στην έδρα της Κροτόνε. Πονηρή και απρόβλεπτη ομάδα η Περούτζια, παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την αποτελεσματικότητα της Τσεζένα στην έδρα της, ο άσος στο 2,05 του Stoiximan είναι ικανοποιητικός , ενώ τέλος να σημειωθεί ότι στους γηπεδούχους επιστράφηκε ο ένας βαθμός που τους είχε αφαιρεθεί λόγω οικονομικών ατασθαλιών προηγούμενων ετών.

562. ΛΑΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Ικανοποιητική η πορεία της Λατίνα μετά τις γιορτές, μετράει 3-1-0 στο διάστημα αυτό, στο πιο πρόσφατο πήγε στην έδρα της Άσκολι για να μη χάσει και τελικά τα κατάφερε (0-0). Η Κάλιαρι μπορεί να μην ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις της στο δεύτερο γύρο, εξακολουθεί πάντως να κερδίσει (3-0-1 εντός του 2016) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει αέρα οχτώ βαθμών για την απευθείας άνοδο. Υπάρχουν ερωτηματικά για βασικές μονάδες και των δυο ομάδων, τα σετ δείχνουν καλά ζυγισμένα, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε.

568. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Σε άψογη κατάσταση βρίσκεται η Κονιασπόρ, 7-2-0 ο απολογισμός της σε πρωτάθλημα και κύπελλο εντός του 2016, μάλιστα στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια της απέσπασε 0-0 εκτός έδρας από τη Γαλατά για το πρωτάθλημα και πέρασε με 1-2 από τη Μπεσίκτας στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Η Οσμανλισπόρ έρχεται από δυο κολλητές νίκες στο γήπεδό της, είναι άνετη βαθμολογικά και μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη (4-3-3 εκτός). Κανονικά βάσει της φόρμας των γηπεδούχων (6-2-1 εντός) θα έπρεπε να πάμε στον καλοπληρωμένο άσο, ωστόσο η Οσμανλισπόρ είναι πολύ ύπουλη ομάδα, ενώ στη ζυγαριά μπαίνει και η επιπλέον κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς. Θα το αφήσουμε εν τέλει στην ησυχία του.

570. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρία να πετύχουν μια… ευρεία νίκη. Δεν βλέπεται το Αννόβερο το οποίο αντικρίζει για τα καλά πλέον το φάσμα του υποβιβασμού. Αναμενόμενα στα πατώματα ο συνδυασμός του άσου με το over 2,5, με ρίσκο θα επιλέξουμε αυτόν με το over 3,5 στην απόδοση 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

573. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Από απανωτά άσχημα αποτελέσματα προέρχεται η Βόλφσμπουργκ η οποία μπορεί να έχει το μυαλό της στη Γάνδη όμως δεν την παίρνει για ακόμα μια γκέλα, ενθαρρυντικό στοιχείο για την επιβεβαίωση του άσου τα ελάχιστα προβλήματα απουσιών καθώς ο Χέκινγκ έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του φορ Μπας Ντοστ. Πάντα επικίνδυνη η Ίνγκολσταντ μακριά από την έδρα της, σίγουρα θα παίξει αρχικά για την ισοπαλία, στο 1,72 ο άσος στην Βet365, με το under 2,5 στην ίδια απόδοση να αποτελεί τη βασική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

574. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Από τις πλέον αμφίρροπες αναμετρήσεις αυτή ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης και τη Χόφενχαϊμ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρώς καλύτερη ψυχολογία μετά και την μεγάλη νίκη-πρόκριση στην έδρα της Λεβερκούζεν με 1-3. Από αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Ντάρμσταντ προέρχεται η Χόφενχαϊμ η οποία έχει κολλήσει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σα να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους ήρθε και η ξαφνική παραίτηση του Στέφενς ο οποίος επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, στη θέση του ο 28χρονος Νάγκελσμαν. Δύσκολα τα πράγματα σε περίπτωση ήττας για αμφότερες, λόγω έδρα και μόνο θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο ο οποίος κάτω από 2,00 δεν έχει καμία αξία.

571. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Δεν πείθουν εντός οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν χάσει από όλες τις μεγάλες θεωρητικά ομάδες του πρωταθλήματος. Τρέχει καλό σερί η Λεβερκούζεν η οποία έχει πάρει τα πάνω της, ασχέτως το πρόσφατο αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου . Στο 1,75 και μάλιστα με ανοδικές τάσεις το διπλό στηνBet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

572. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΕΡΤΑ

Από παιχνίδι κυπέλλου έρχονται οι δύο ομάδες, όμως η Στουτγάρδη γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Ντόρτμουντ, ενώ η Χέρτα ούσα και πάλι πολύ σοβαρή επικράτησε της Χαϊντενχάιμ και μετά από 35 χρόνια θα βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «Σουηβοί» με τον Κράμνι στο τιμόνι, ξεμπλέκουν σιγά –σιγά από τους μπελάδες της παραμονής, όμως αμυντικά εξακολουθούν να μην πείθουν. Την καλύτερη σεζόν της πρόσφατης ιστορίας τους πραγματοποιούν οι Βερολινέζοι, οι οποίοι με όπλο την άμυνα βρίσκονται κάθε εβδομάδα και πιο κοντά στην επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θεωρούμε πως οι πρωτευουσιάνοι έχουν τον τρόπο χάρις στη σταθερά καλή ανασταλτική τους λειτουργία να φύγουν αλώβητοι από τη «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα», με το Χ2 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

576. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Ερχόμαστε από δίμηνη διακοπή στην Πολωνία γι’ αυτό στην αρχή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Γκόρνικ Λέτζνα (5-0-5 εντός) δεν κάνει ιδιαίτερα καλή πορεία αλλά δύσκολα να κινδυνεύσει κιόλας. Η Πιάστ (5-2-3 εκτός) έκανε εκπληκτική πορεία στο πρώτο μισό και βρίσκεται στην κορυφή. Θεωρούμε δύσκολο να συνεχίσει έτσι, όμως πρόκειται για ιδιαίτερα καλή ομάδα και τίποτα δεν αποκλείεται. Το DNB της Πιάστ στο 1,80 παίζεται, όμως μετά τη διακοπή θα το αποφύγουμε πριν την έναρξη.

663. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΣΤΟΟΥΚ

«Λύγισε» από την ανωτερότητα της Άρσεναλ η Μπόρνμουθ (7-7-11), ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2. Διατηρεί μια απόσταση πέντε πόντων από τη γραμμή του υποβιβασμού, όμως καλείται να διορθώσει το εντός έδρας ρεκόρ της (3-4-5) για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Στόουκ (9-6-10), ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και σκορ 0-3 από την Έβερτον. Στο 1-1-4 το ρεκόρ της από 13 Ιανουαρίου και έπειτα, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ, έχοντας σκοράρει μόλις ένα τέρμα. Δεν βλέπουμε κάποια αξία στις τιμές, πάσο με συνοπτικές διαδικασίες.

669. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Άφησε πίσω την αφέλειά της η Έβερτον, κράτησε την επιθετική της δεινότητα, έτσι ανεβαίνει σιγά-σιγά στο βαθμολογικό πίνακα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Εκτός φόρμας η Γουέστ Μπρομ, αγνοεί τη νίκη για πέντε αγωνιστικές, ενώ αγωνίστηκε και για 120 λεπτά μεσοβδόμαδα με βασικούς. Όλα δείχνουν ακόμα ένα τρίποντο της Έβερτον, θα το πάμε ακόμα παραπέρα επιλέγοντας τον ασιατικό άσο -1 με απόδοση 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

668. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Κρίσταλ Πάλας (9-5-11), το μόνο θετικό πως σταμάτησε το αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών με το εκτός έδρας 1-1 στην έδρα της Σουόνσι, σε μια κατά τα άλλα μέτρια προς κακή εμφάνιση. Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τη φορμαρισμένη Τότεναμ η Γουότφορντ (9-6-10), ακίνδυνη επιθετικά (ούτε ένα σουτ στο στόχο), δίκαια ηττήθηκε με σκορ 1-0. Κοντά στη βαθμολογία οι δύο ομάδες (μόλις ένας πόντους τις χωρίζει), εκτός φόρμας αμφότερες, γιατί να μην μοιραστούν από έναν πόντο. Ρίσκο με το 3,30 (Bet365) του ξερού «Χ».

673. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Πιστοποίησε την άσχημη αγνωστική της κατάσταση η Νόριτς, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Άστον Βίλα και μπήκε πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού. Έχει δεχτεί 19 τέρματα στις τελευταίες έξι επίσημες αναμετρήσεις της, στις οποίες και ηττήθηκε. Πολύ σκληρό καρύδι εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, έρχεται με φουλ ψυχολογία μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Λίβερπουλ, μοναδικά εμπόδια στην προσπάθειά της, η συσσωρευμένη κούραση 120 λεπτών και οι αρκετοί τραυματισμοί. Όπως και να ‘χει το σετ αποδόσεων είναι λάθος, δεν μπορεί να δίνεται φαβορί μια ομάδα που δέχεται πάνω από τρία γκολ κατά μ.ο. εδώ και παραπάνω από ένα μήνα. Χωρίς πολλά-πολλά, επιλογή μας το ασιατικό διπλό +0,25 (1,825/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

678. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Από το εντός έδρας ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας προέρχεται η Σουόνσι (6-9-10), είναι ανεβασμένη αγωνιστικά εδώ και ένα μήνα, όμως θέλει νίκες για να ξεφύγει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Σαουθάμπτον (10-7-8), νέα νίκη με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 40 περίπου λεπτά. Μετράει 4-1-0 τον τελευταίο μήνα, έβδομη στη βαθμολογία και στο -4 από τη πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ζόρικο ματς, δύσκολα βγαίνει άκρη.

723. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Η Ρεάλ συνηθίζει να έχει εύκολο έργο τα τελευταία χρόνια με τη Μπιλμπάο (10 σερί νίκες όπου σκοράρει 3,8 γκολ μ.ο.) όμως οι Βάσκοι δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί. Περιμένουμε κα φτιάξουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν με τη Ρεάλ επίσης να είναι ορμητική μπροστά στον κόσμο της όπως ακριβώς και στα τρία προηγούμενα με τον Ζιντάν στο τιμόνι όπου διέλυσαν Λα Κορούνια, Σπ. Χιχόν και Εσπανιόλ με 5-0, 5-1 και 6-0 αντίστοιχα. Ο συνδυασμός GG & over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan δείχνει αρκετά πιθανός, αξία υπάρχει και στο 2,30 στην ίδια εταιρία για 1 & GG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

581. ΡΙΝΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σαν ήττα μοιάζει το 3-3 που πήρε η Ριντ στην έδρα της Μάτερσμπουργκ, αφού είχε δυο δοκάρια, χαμένο πέναλτι και απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων παρόλο που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Βρίσκεται πια στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Με 2/2 διπλά επέστρεψε από τη διακοπή η Σάλτσμπουργκ, με 2-1 πέρασε από την Αντμίρα στο πρωτάθλημα και με 1-0 από τη Στουρμ Γκρατς για το κύπελλο, χωρίς πάντως να ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις της. Αντιστοιχηματικό ζευγάρι, ούτε το διπλό στο 1,50 αξίζει, ούτε η Ριντ εμπνέει για κόντρα, προχωράμε παρακάτω.

584. ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Με αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ολοκλήρωσε το μεταγραφικό παζάρι η Τέπλιτσε (3-3-2 εντός), προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να σώσει την παρτίδα σε μία ουσιαστικά χαμένη σεζόν. Ικανοποιημένη θα πρέπει να είναι η Πρίμπραμ (3-1-4 εκτός) από το πρώτο μισό της σεζόν, καθώς βρίσκεται στο +5 από την παραμονή, παρά το γεγονός πως διαθέτει αρκετά περιορισμένο αριθμητικά ρόστερ. Αν δεν υπήρχε η διακοπή, θα ήμασταν πολύ ζεστοί για τα πολλά γκολ, αφού αμφότερες οι ομάδες αγωνίζονται άκρως επιθετικά (11/16 και 12/16 over 2,5 αντίστοιχα).

585. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Έχοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ήταν δεδομένο πως η Σίγκμα (2-4-2 εντός) θα κινηθεί μεταγραφικά για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει το εύκολο γκολ, με το Μαχμούτοβιτς από την Πλζεν να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Με ένα εντυπωσιακό σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα (3-2-0) η Μποέμιανς (0-4-4 εκτός) έκλεισε το 2015 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, όμως για να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει να ξεκινήσει και τις εκτός έδρας νίκες. Στο μεταγραφικό παζάρι δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα, καθώς τα οικονομικά της δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παιχνίδι με μεγάλη σκοπιμότητα περιμένουμε, δύσκολα θα επικρατήσει το θέαμα της ουσίας και τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

583. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Στο μέσο της βαθμολογίας παραμένει η Γιάμπλονετς (1-5-2 εντός), η οποία θα πρέπει να παίρνει νίκες μπροστά στο κοινό της αν θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα. Η διοίκηση πάντως δεν ενίσχυσε την ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, στηρίζοντας ξεκάθαρα τόσο τους παίκτες, όσο και τον προπονητή. Με ένα αήττητο σερί τριών αγώνων αποχαιρέτησε το 2015 η Ζιχλάβα (2-0-6 εκτός) και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται έστω και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Οι δύο ομάδες μετρούν 10/16 over 2,5, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν 7/9 μακριά από το σπίτι τους. Μόνο τα γκολ μπορούν να μας απασχολήσουν εδώ, με τη χειμερινή διακοπή πάντως να είναι ανασταλτικός παράγοντας.

621. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΧΑΛ

Θετικότατος βαθμός για τη Μπλάκμπερν (6-13-9, 3-7-3 εντός) στο Μίντλεσμπρο (1-1), αμύνθηκε καλά, προηγήθηκε στο 72’, ισοφαρίστηκε επτά λεπτά αργότερα. Καλά τα “Χ” αλλά με 0-3-4 στα επτά τελευταία η ομάδα του Λάμπερτ δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Ήττα για τη Χαλ (17-5-7, 6-3-6 εκτός με 15-13 γκολ) στο εξάποντο ανόδου κόντρα στη Μπέρνλι (1-0), ποιοτική ομάδα αλλά με πρόβλημα στο εκτός έδρας γκολ, τα ματς της πηγαίνουν σχεδόν πάντα στο όριο. Δεν θα κοντράρουμε την ομάδα του Μπρους, δεν θα τη στηρίξουμε όμως από την άλλη, έχει αρκετή ισοπαλία μέσα.

624. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Άμα χάνεις εντός τόσο άνευρα εξάποντο κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι (0-1) δεν μπορείς να έχεις πολλές ελπίδες για τη σωτηρία… Δεν εμπνέει με τίποτα εμπιστοσύνη η Τσάρλτον (5-9-16, 3-6-6 εντός, ουραγός), αλλά ούτε η Κάρντιφ (11-12-7, 4-5-6 εκτός) είναι πραγματικά σε φόρμα, ερχόμενη από νέα γκέλα εντός κόντρα στην ΜΚ Ντονς (0-0). Μπορεί να πάει οπουδήποτε, μένουμε απλά θεατές.

623. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Με τον Λι Τζόνσον για πρώτη φορά στο τιμόνι η Μπρίστολ Σίτι (6-10-14, 3-6-6 εντός), ο πρώην τεχνικός της Μπάρνσλεϊ παρακολούθησε από την εξέδρα το εξάποντο διπλό στην Τσάρλτον (0-1). 5/6 0-1 γκολ στα τελευταία οι “Robins”, 10/15 under 2,5 εντός, δεν περιμένουμε να αλλάξουν στυλ, ιδικά κόντρα στη δυσκολοκατάβλητη Ίπσουιτς (13-9-8, 7-3-5 εκτός). Ελαφρύ φαβορί ο άσος, θα κρατήσουμε μόνο τα λίγα γκολ.

622. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Μπράιτον (14-11-4, 10-2-3 εντός) με το άνετο 3-0 επί της Μπρέντφορντ, τρία ματς αήττητη η αναγεννημένη από τις στάχτες της Μπόλτον (4-12-14, 0-4-11 εκτός), σε ματς που έπρεπε να πάρει, πλησίασε στο -4 τη σωτηρία. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και κλάσης, όμως η ομάδα του Λένον αρχίζει να δείχνει μέταλλο μαχητή. Δεν θα μπλέξουμε.

626. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Σε καλό φεγγάρι η Φόρεστ (10-12-8, 6-6-3 εντός), το επιβεβαίωσε με το διπλό στο Λιντς (0-1, 6-7-0 αήττητο), τέταρτο συνεχόμενο ματς που κράτησε το μηδέν πίσω. Δελεαστικός αν μη τι άλλο ο άσος της (2,30+) κόντρα στην κακή αμυντικά Χάντερσφιλντ (8-8-14, 3-4-8 εκτός), που έρχεται από τρεις σερί ήττες και μετράει 2-4-13 κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από την ίδια στη βαθμολογία.

625. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Πούλο ο Κλέμεντ από τη Ντέρμπι (13-12-5, 7-6-2 εντός, συνεχίζει με υπηρεσιακό), με τέτοιο υλικό και την άνοδο να είναι φέτος αυτοσκοπός επτά αγώνες χωρίς νίκη (0-4-3) δεν επιτρέπονται. Η εξέλιξη αυτή αφήνει στην άκρη τις σκέψεις μας για κόντρα, η ΜΚ Ντονς (7-7-16, 1-5-9 εκτός) έρχεται από 0-0 στο Κάρντιφ και μεσοβδόμαδο εντός έδρας 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Μίντλεσμπρο. Πάσο.

627. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) η Ρέντινγκ (9-9-12, 6-6-3 εντός) μετά το εντός 0-0 κόντρα στη Γουλβς, είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα για ακόμα ένα ματς, στο δεύτερο μέρος κινδύνευσε να χάσει και το βαθμό. Σημαντικότατο 1-0 για τη Μπέρνλι (15-10-5, 5-7-3 εκτός) κόντρα στη Χαλ, εξάποντη νίκη στο όριο που την έφερε στον πόντο από την πρώτη δυάδα. 5-2-0 σερί για την ατσάλινη ομάδα του Ντάις, δεν θα μασήσει στο “Μαντέσκι” και σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό της έχει αξία (υπάρχει χώρος και για κάλυψη στην αρκετά πιθανή ισοπαλία).

628. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Παρελθόν και ο Ρέντφερν από τον πάγκο της Ρόδεραμ (7-4-19, 5-2-8 εντός) μετά την εξάποντη ήττα στο Μπόλτον (2-1), στη θέση του η αλεπού της κατηγορίας, Νιλ Γουόρνοκ, στα χαρτιά ο πλέον κατάλληλος για να τη σώσει. Η Μπέρμιγχαμ έχασε μετά από έξι (3-3-0), χαζή ήττα (ανατροπή με γκολ στα 77’ και 80’) με 1-2 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, εκτός ως γνωστόν πηγαίνει καλύτερα (6-6-3). Σφιχτοί οι φιλοξενούμενοι (10/15 under 2,5 εκτός), ο Γουόρνοκ θα κοιτάξει πρωτίστως να συμμαζέψει τα αμυντικά κακώς κείμενα της ομάδας του (2 χειρότερη άμυνα της Τσάμπιονσιπ) και φυσικά ο βαθμός δεν θα του κακοπέσει, under 2,5 στο 1,90 και σε δεύτερο πλάνο το “X”.

629. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Πάτησε εξάδα η Σέφιλντ Γουένσντεϊ με το μεγάλο διπλό (1-2, ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο) στο Μπέρμιγχαμ, 4-2-0 το αήττητο σερί της, εντός έδρας γαζώνει (9-5-1), μετρώντας 9-1-0 κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από την ίδια στη βαθμολογία. Μια τέτοια και η Μπρέντφορντ (11-7-12, 5-4-6 εκτός), την περασμένη Παρασκευή έχασε καθαρά στο Μπράιτον (3-0), προβλέπουμε ρεπετισιόν. Άσος.

630. ΓΟΥΛΒΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Στο μέσο της βαθμολογίας αμφότερες και χωρίς υψηλούς στόχους, ικανοποιημένες κατά βάση με την απόσταση που έχουν πάρει από την επικίνδυνη ζώνη. Από τρία σερί “X” έρχεται η Γουλβς (10-10-10, 4-6-5 εντός), 4-2-1 μετράει στα επτά πιο πρόσφατα η πάντα μαχητική Πρέστον. Με αρκετό under μέσα, χωρίς λόγο καθαρό φαβορί η έδρα, θα πάμε με την αλληλεξουδετέρωση.

599. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Εξάποντο παραμονής, από τέτοιο έρχονται αμφότερες, εκείνο της Μπλάκπουλ (9-6-14, 7-3-5 εντός) στο Όλνταμ όμως αναβλήθηκε, οπότε αναμένεται πιο ξεκούραστη. Η Σριούσμπερι (8-6-16, 5-4-6 εκτός) έφερε 0-0 στη Φλίτγουντ, όντας η ομάδα με τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει όλους τους βαθμούς. Σε σχετικά καλή κατάσταση και οι δύο, αποτελεσματική η ομάδα του Μέλλον όταν αγωνίζεται εκτός, θα προτιμήσουμε το 1,90 του +0,25 ασιατικού διπλού.

600. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Εξαποντάκι παραμονής, η οποία φαίνεται ήδη να ξεφεύγει από τα χέρια της Κόλτσεστερ (5-7-17, 3-5-6 εντός) που με το 3-0 από τη Σάουθεντ (από το 36΄με παίχτη λιγότερο, όλα τα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, το πάλεψε αλλά φαινόταν ότι το γκολ των γηπεδούχων ερχόταν και μετά το 1-0 κατέρρευσε ) συμπλήρωσε 15 ματς χωρίς νίκη στη Λιγκ 1 (0-3-12), παραμένοντας τελευταία και πλέον στο -8 από τη σωτηρία. Κράτησε το 0-0 στην καυτή έδρα της Τζίλιγχαμ το περασμένο Σάββατο η Σουίντον (10-6-14, 4-4-7 εκτός), θετικότατο αποτέλεσμα παρότι δεν βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο ματς. Τελικός των τελικών για τους γηπεδούχους, η Σουίντον βρήκε αμυντικές σταθερές και όπως στο προηγούμενο ματς της ο βαθμός δεν θα τη χαλάσει. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη τα γκολ, τουλάχιστον πριν την έναρξη του ματς, άλλωστε αμφότερες έχουν καλύτερους αριθμούς όταν αγωνίζονται ανάποδα (εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα).

601. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΕΡΙ

Ντεφορμέ η Κόβεντρι (13-10-7, 8-5-2 εντός), συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) με το 1-1 στην Πορτ Βέιλ (ισοφαρίστηκε στο τέλος, δεν άξιζε κάτι περισσότερο από το βαθμό), στα δώδεκα τελευταία σημείωσε μόλις δύο νίκες (2-4-6). Ήττα με κάτω τα χέρια στη Μπάρνσλεϊ (3-0) για τη Μπέρι (10-7-11, 5-2-8 εκτός), επίσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της για τη φετινή σεζόν (1-0-8 στις πιο πρόσφατες εξόδους της). Φαβορί σίγουρα ο άσος, αλλά στο 1,80+ δεν θα πάρουμε.

602. ΚΡΟΥ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μαγκιόρικη νίκη (2-0) επί της αλλοπρόσαλλης Ρότσντεϊλ την περασμένη αγωνιστική για την Κρου (6-8-15, 3-4-8 εντός), πρώτη μετά από οκτώ ματς (0-4-4), αήττητη στα τέσσερα τελευταία. Όπως πάντα τα πιτσιρίκια της τα έδωσαν όλα, άνοιξε το σκορ από λάθος της αντίπαλης άμυνας σε κόρνερ, στο 45’ έγραψε το τελικό σκορ. Βγάζει λίγες φάσεις για γκολ (3 χειρότερη επίθεση στη Λιγκ 1) αλλά πάντα παλεύει τα ματς της μέχρι τέλους, πλησίασε τη σωτηρία στο -4. Καθαρότατο εξάποντο 0-3 από τη Μίλγουολ για τη Γουόλσολ το Σάββατο που μας πέρασε, τα εντός δεν είναι το φόρτε της, μακριά από την έδρα της μετράει 9-4-1 (καλύτερη επίδοση στην κατηγορία). Περιμένουμε γενικά σφιχτό ματς, με ομάδες που θα ψάξουν για το μισό-μηδέν, επιλογή το 1,95+ του under 2,5 ειδικά αν δεν αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Μπράντσοου (δίνεται αμφίβολος) , ενώ υπερβολικό κρίνεται το 2,00 του +0,75 των γηπεδούχων, δεν περιμένουμε να ηττηθούν εύκολα.

604. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Δεύτερο ματς χωρίς γκολ για τη Τζίλιγχαμ (16-7-7, 11-3-1 εντός) το εντός 0-0 κόντρα στη μαχόμενη για την παραμονή Σουίντον, έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία. Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Λιγκ 1 είναι η Μπάρνσλεϊ (13-3-13, 6-1-7 εκτός), επτά σερί νίκες συμπλήρωσε με το 3-0 επί της Μπέρι, χτυπάει πλέον και επίσημα την πόρτα των πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον κόουτς τους (Λι Τζόνσον, πήγε στη Μπρίστολ Σίτι) αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως βλέπουμε τις ομάδες να συνεχίζουν για κάποιο καιρό δυναμικά, έχοντας βενζίνη ακόμα στο ρεζερβουάρ τους. Η φόρμα δείχνει καθαρά προς τα δεξιά, το διπλό υποχωρεί από νωρίς, σε τιμές κοντά στο 3,00 είναι αποδεκτό.

603. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Τοπικό ντέρμπι, αναβλήθηκε το ματς της Ντόνκαστερ (9-9-11, 5-5-5 εντός) το περασμένο Σάββατο, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (11-9-9, 4-7-3 εκτός) έχασε με 0-2 από τη Γουίγκαν. Ελαφρύ οι φιλοξενούμενοι, βλέπουμε να έχει πολύ Χ μέσα.

605. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Εξαιρετική την Τετάρτη η Πιτέρμπορο (13-5-11, 6-4-4 εντός) κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για το κύπελλο, ζόρισε απίστευτα την ομάδα του Πιούλις, αποκλείστηκε στα πέναλτι. Πιο ξεκούραστη, αλλά σαφώς χειρότερη ομάδα φέτος η Μπράντφορντ (11-8-9, 5-4-6 εκτός), 2 χειρότερη επίθεση, 3 καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, πολύ κακή στο πρόσφατο 3-1 από τη Μπέρτον. Η αγορά κοντράρει από νωρίς τον άσο, εμείς στο 2,20+ βρίσκουμε αξία.

606. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Μοιρασμένο σετ, δύναμη στη έδρα της η Πορτ Βέιλ (8-6-1, 12-8-11 συνολικά), πολύ καλή στο 1-1 κόντρα στη Κόβεντρι την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η ομάδα με τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες φτάνοντας σε δίκαιη ισοφάριση στο 84’. Λίγα πράγματα η Φλίτγουντ στο εντός 0-0 κόντρα στη Σριούσμπερι και γενικά εκτός (2-3-9, 7-8-13 συνολικά), στα εννέα πιο πρόσφατα κέρδισε στην έδρα της την τραγική εκτός Μπέρι (1-5-3), κατεβαίνει με αρκετές απουσίες και ερωτηματικά. Υπάρχει αξία στον άσο Draw No Bet.

608. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Χωρίς αγώνα το Σάββατο η Σκάνθορπ (11-2-12, 6-3-5 εντός), 2/2 νίκες μέτρησε στα αμέσως προηγούμενα, τρεις σερί για τη Σάουθεντ (13-8-8, 5-6-3 εκτός) μετά το –πιο αγχωτικό από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ- 3-0 επί της Κόλτσεστερ. Αουτσάιντερ καθαρό το διπλό, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος κανένας, οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν μόλις τρεις ήττες. +0,25 ασιατικό διπλό και μια μικρή υποσημείωση στα γκολ.

607. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ήττα για την αλλοπρόσαλλη Ρότσντεϊλ (10-7-11, 7-2-4 εντός) το περασμένο Σάββατο στην Κρου (2-0), τρίτη στα τέσσερα τελευταία, ακόμα ένα διπλό για τη Μίλγουολ (8-3-4, 14-5-10 συνολικά), τρίτο σερί (4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα), στην έδρα της Γουόλσολ, εμφατικό μάλιστα (0-3), έπιασε στην 6 θέση τη Σάουθεντ. Προς τα δεξιά κοιτάμε, αλλά οι τιμές είναι σωστά μετρημένες (οριακό φαβορί το διπλό). Κρατάμε και το δυνατό στατιστικά over 2,5 (9/13 εντός οι γηπεδούχοι, 12/15 εκτός οι φιλοξενούμενοι), που βρίσκεται στο 2,00+.

609. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΟΛΝΤΑΜ

Διπλό ανόδου για τη Γουίγκαν στο Σέφιλντ (0-2 τη Γιουνάιτεντ), 6-3-0 το αήττητο σερί της, η Όλνταμ (4-12-11, 3-8-2 εκτός) βράζει στο ζουμί της (προτελευταία), το παιχνίδι της με τη Μπλάκπουλ αναβλήθηκε, στο τελευταίο κέρδισε μετά από εννέα ματς (0-2-7) με 0-1 στη Σριούσμπερι. Κοντράρεται ελαφρώς ο άσος-υπερφαβορί, εμείς βλέπουμε οι γηπεδούχοι να έχουν σαφές προβάδισμα, αλλά οι τιμές σαφώς και είναι απαγορευτικές.

611. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Γουίμπλετον (5-3-6 εντός) έχασε από τη Γέοβιλ με 2-3, αποτέλεσμα που αποτέλεσε έκπληξη για όλους, αφού έτσι σταμάτησε το σερί των τεσσάρων νικών που είχε. Η Λούτον (7-3-5 εκτός) εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα της Γουίκομ εντός έδρας και την κέρδισε με 1-0, σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Συνεχίζει να έχει κάποιες μακροχρόνιες σημαντικές απουσίες. Δύσκολο ματς, ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν μετά την ήττα από τη Γέοβιλ οι γηπεδούχοι.

610. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

H Άκρινγκτον (6-3-2 εντός) έχασε με 2-0 από την Καρλάιλ και δεν έπαιξε καθόλου καλά. Η Κρόουλι (4-2-9 εκτός) κέρδισε οριακά με 1-0 τη Στίβενεϊτζ, η τύχη τη βοήθησε αφού δεν ήταν αρκετά καλή. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα καταφέρει να επανέλθει στις νίκες, όμως ο άσος είναι αρκετά μικρός για να τον σκεφτούμε.

612. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Ντάγκεναμ (0-4-10 εντός) έχασε από τη Γουίκομ με 1-2 απόλυτα δίκαια και παρέμεινε χωρίς νίκη για τέσσερα σερί ματς. Η Μπάρνετ (1-3-10 εκτός) έμεινε για δεύτερο ματς στο 0-0 με τη Στίβενεϊτζ, βέβαια έχει να αγωνιστεί από 23/1. Ματς ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες, δεν θα μπλέξουμε.

615. ΜΟΡΚΑΜ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Μόρκαμ (5-2-8 εντός) έχασε και από τη Μάνσφιλντ με 1-2 και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη για πέντε ματς και να μην παίζει καθόλου καλά. Η Όξφορντ (8-4-2 εκτός) με την Μάνσφιλντ έμεινε στο 2-2, με την ισοφάριση να έρχεται στο 89’. Δεν άξιζε να μην κερδίσει έστω οριακά. Καθαρό φαβορί η Όξφορντ, όπως έχουμε πει τέτοια φαβορί στην Αγγλία δεν υπάρχει λόγος να τα ποντάρουμε σε τέτοιες τιμές.

613. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Χάρτλπουλ (4-2-8 εντός) έχασε και από τη Στίβενεϊτζ με 1-2 και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη. Έφυγε η παλιά αλεπού των πάγκων Μουρ και ανέλαβε ο βοηθός του Χίγκνετ. Η Γέοβιλ (2-4-9 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Λούτον στο τελευταίο της ματς και δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τις νίκες της. Αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο, προβλέπουμε μάχη, δεν θα μπλέξουμε.

614. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Λέιτον Όριεντ (7-4-4 εντός) κέρδισε στο δύσκολο ματς με την Πόρτσμουθ με 1-0 εκτός έδρας, έκανε το παιχνίδι που έπρεπε να κάνει. Σκληρή αμυντικά και επιθετικά όπου βρήκε ευκαιρίες προσπαθούσε να χτυπήσει. Η Νορθάμπτον (8-3-2 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα με 2-0 τη Γιορκ και παρέμενε στην κορυφή με 6-0-0 στα έξι πιο πρόσφατα. Δίκαιο το +0,25 στο 1,80 για τους φιλοξενούμενους.

617. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Πόρτσμουθ (5-7-3 εντός) έχασε από τη Λέιτον Όριεντ με 0-1 εντός έδρας, έπεσε στην παγίδα της αντιπάλου που την έκλεισε αρκετά καλά και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ήττα που ίσως της στοιχίσει ακριβά. Η Μπρίστολ Ρόβερς (8-3-4 εκτός) έχει να παίξει από 30/1 όπου έχασε με 0-1 από την Άκρινγκτον που δεν έπαιξε καθόλου καλά. Ο άσος στο 2,00 είναι απλά δίκαιος.

616. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Πλίμουθ (8-2-5 εντός) έχασε από τη Γουίκομ με 0-1 στο τελευταίο ματς που έπαιξε, αφού ο αγώνας με τη Γέοβιλ δεν έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Η Μάνσφιλντ (8-3-4 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Όξφορντ, σε ματς που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και η τύχη τη βοήθησε να ισοφαρίσει στο 89’. Περίεργο ματς, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη γηπεδούχο, όμως 2,10 δεν μας καλύπτει.

618. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Στίβενεϊτζ (4-5-6 εντός) με τον Σαρλ στον πάγκο έκανε την πρώτη της νίκη με τη Χάρτλπουλ με 2-1. Έπαιξε καλά και πήρε δίκαια τη νίκη, παρότι στο τέλος του αγώνα είχε ευκαιρίες η αντίπαλος να ισοφαρίσει. Η Κέμπριτζ (6-5-4 εκτός) κέρδισε και τη Ντάγκεναμ με 1-0 και ντούμπλαρε τις νίκες της. Δεν ήταν τόσο καλή όμως κατάφερε να κερδίσει. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, λόγω έδρας και νέου μάνατζερ όμως οι δύο νίκες της Κέμπριτζ μας αποτρέπουν από κάποιο ποντάρισμα.

619. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Γουίκομ (5-4-6 εντός) κέρδισε με 2-1 την Ντάγκεναμ εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες. Μπόρεσε να κερδίσει εξαιτίας του καλού παιχνιδιού που εδώ και καιρό κάνει μακριά από το σπίτι της. Λείπει ο χαφ Τόμσον (28 συμ./6 γκολ). Η Έξετερ (6-2-6 εκτός έδρας) έκανε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το 2-0 εκτός έδρας επί της Χάρτλπουλ και παίζει αρκετά καλά. Η Γουίκομ θα πρέπει να κάνει καλό παιχνίδι στην έδρα της κάτι δύσκολο για εκείνη, μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η Έξετερ με το +0,25 να είναι δίκαιο.

620. ΓΙΟΡΚ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Γιορκ (3-3-7 εντός) έχασε αρκετά εύκολα από την πρωτοπόρο Νορθάμπτον με 0-2 και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Η Νοτς Κάουντι (3-4-6 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Λούτον και έδειξε αρκετά καλά δείγματα γραφής. Δίνουμε το προβάδισμα στη Νοτς Κάουντι, το 2,20 δεν έχει αξία.

587. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Όλντερσοτ (6-2-8 εντός) στο τελευταίο ματς που έπαιξε στις 30/1 κέρδισε με 1-0 την Κιντερμίνστερ, από τότε οι αναβολές δεν την έχουν αφήσει να αγωνιστεί. Η Τρανμίρ (6-7-3 εκτός) έκανε την τέταρτη σερί νίκη της με το 1-0 επί της Σάουθπορτ με πέναλτι στο 63’, δίκαιη νίκη. Έχει τον πρώτο λόγο η Τρανμίρ όμως στο 2,10 δεν έχει αξία.

589. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσου στην πανίσχυρη έδρα της Τσέλτεναμ επί της αδύναμης Γουέλινγκ.

588. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Όλτρινχαμ (6-4-3 εντός) έφερε δεύτερη σερί ισοπαλία με 1-1με τη Ρέξαμ αυτή τη φορά. Η Λίνκολν (6-3-7 εκτός) έκανε δεύτερη σερί νίκη και δείχνει ότι κατάφερε να γυρίσει το φύλλο. Το 3-0 με την Ίστλι αποδεικνύει ότι το 1-0 με τη Γκάισλι δεν ήταν συγκυριακό. Θέλουμε να στηρίξουμε τη Λίνκολν, όχι όμως σε τιμές –έστω οριακού- φαβορί.

590. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Ντόβερ (8-3-3 εντός) έχασε από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ με 1-2 και συμπλήρωσε δύο συνεχόμενες ήττες στο σπίτι της, κάτι αρκετά παράξενο για εκείνη. Ο ημιτελικός για το Τρόφι αναβλήθηκε. Η Γκέιτσχεντ (8-2-4 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Μπάροου χωρίς να εντυπωσιάσει, πάντως παρέμεινε αήττητη πέντε σερί ματς. Ο άσος στο 1,80 δεν έχει αξία.

591. ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Ίστλι (7-3-4 εντός) έχασε με 2-3 από την τελευταία Κιντερμίνστερ και δείχνει σε ακόμα ένα ματς ότι έχει μείνει στο κύπελλο και ότι παίζει άσχημα. Η Μπάροου (3-4-10 εκτός) επίσης δεν παίζει καλά και έχει συμπληρώσει τρία ματς δίχως νίκη. Ο άσος θα ήταν φυσιολογικός αν δεν έπαιζε τόσο άσχημα στα τελευταία της ματς η γηπεδούχος, τώρα πάσο.

593. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Χάλιφαξ (3-8-5 εντός) έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο 1-1, αυτή τη φορά με τη Γουέλινγκ, αυτό ήταν στις 30/1 από τότε οι αναβολές λόγω του καιρού της έχουν απαγορεύσει να παίξει. Η Φόρεστ Γκριν (7-4-4 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Ρέξαμ, παρότι προηγούταν με 0-1 και έδειχνε να ελέγχει το ματς, δέχθηκε την ανατροπή αλλά σκόραρε/ισοφάρισε για ακόμη μία φορά στις καθυστερήσεις. Δίκαιο σετ πάμε παρακάτω.

592. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Η Γκρίμσμπι (10-4-2 εντός) έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την Γκέιτσχεντ και κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Μπρόμλι. Με ανατροπή στο 84’ κέρδισε, δίκαιη νίκη έπαιξε καλά μετά το 1-0 στο 6’. Η Μπόρχαμ (3-4-6 εκτός) έχασε από την Κιντερμίνστερ με 0-2 παίζοντας άσχημα και δείχνοντας ότι η μάχη για την παραμονή δεν θα είναι εύκολη. Δύσκολα να μην κερδίσει η γηπεδούχος, ο άσος όμως είναι αρκετά χαμηλά.

594. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Η Κιντερμίνστερ (3-3-9 εντός) έδειξε αυτό που λέγαμε πριν λίγο καιρό, δηλαδή ότι έχει κάνει κάποιες καλές μεταγραφές και ότι μπορεί να παλέψει την παραμονή της. Κέρδισε με 3-2 την Ίστλι και ντούμπλαρε τις νίκες. Έπαιξε αρκετά καλά και πήρε δίκαιο τρίποντο. Η Μάκλσφιλντ (8-0-9 εκτός) έχασε από τη Φόρεστ Γκριν με 1-2. Μεσοβδόμαδα για το Τρόφι των μικρών έφερε 3-3 με την Τορκί και θα παίξει επαναληπτικό. Το μοναδικό που θέλουμε από αυτό το παιχνίδι είναι να είναι ισοπαλία στο 70’ για να ψάξουμε ένα από τα πρώτα late goals της χρονιάς, έστω με φυσιολογικό ποντάρισμα.

595. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Σάουθπορτ (5-3-7 εντός) έχασε με 0-1 από την Τρανμίρ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη και τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρει. Η Μπρέιντρι (7-3-4 εκτός) κέρδισε τη Γουέλινγκ με 1-0 και τριπλασίασε τις νίκες της χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο γκολ. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, δίκαιο το line του 0:0 για τους φιλοξενούμενους, στο live ίσως μας απασχολήσει.

596. ΤΟΡΚΙ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Τορκί (2-2-9 εντός) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και είναι απολύτως λογικό αφού είναι κακή ομάδα. Τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η Τσέστερ (3-2-10 εκτός) έχασε με 0-2 από τη Μπρέιντρι και συμπλήρωσε πέντε δίχως νίκη και συνεχίζει να ην παίζει καλά. Οριακό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δίκαιο σετ.

597. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Γουόκινγκ (8-5-4 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Μπάροου και παραμένει σε μέτρια κατάσταση. Στο Τρόφι κέρδισε την Όξφορντ και πέρασε στα ημιτελικά. Ψάχνει επενδυτές και δεν βρίσκει. Η Γκάισλι (2-7-7 εκτός) έχασε από τη Λίνκολν με 0-1 και επίσης παίζει σταθερά μέτρια. Ματς ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες, έχει το προβάδισμα η γηπεδούχος αλλά η τιμή είναι εξευτελιστικά μικρή.

598. ΡΕΞΑΜ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Ρέξαμ (8-4-4 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Όλτρινχαμ και συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες παίζοντας μέτρια. Η Μπρόμλι (5-2-8 εκτός) έχασε και από τη Γκρίμσμπι με 1-2 και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά για τη δυσκολία του αγώνα.

721. ΧΑΡΤΣ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Συνεχίζει να αγνοεί την ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0) η Χαρτς (ρεκόρ 12-8-4), η οποία μάλιστα στο εξ αναβολής παιχνίδι στην έδρα της Ρος Κάουντι (0-3) κράτησε για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση ανέπαφη την εστία της. Μεγάλο βήμα για παραμονή στην Πρέμιερσιπ έκανε η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 7-7-9) με την επικράτησή επί της ανταγωνίστριας Μάδεργουελ (1-0), όμως τέθηκε εκτός κυπέλλου από την Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0). Την τρίτη πιο ισχυρή έδρα της κατηγορίας διαθέτει η Χαρτς (7-3-1), ενώ παραδοσιακά τα πηγαίνει καλά κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο (8-4-3 ανεξαρτήτως έδρας, 5-0-2 εντός, 3/4 νίκες στα τελευταία). Στο 1,88 (Stoiximan) βρίσκεται ο άσσος.

720. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Νίκη μετά από 2,5 μήνες και οκτώ σερί αποτυχίες για τη Χάμιλτον (ρεκόρ 7-7-11), θύμα της έπεσε η Κιλμάρνοκ (0-1) και πλέον ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια ώστε να απομακρυνθεί από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Νταντί Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 3-4-16), το παλεύει όμως, πήρε ευρεία νίκη κόντρα στην επίσης μαχόμενη για παραμονή Κιλμάρνοκ (5-1) αλλά οι έντεκα βαθμοί που τις χωρίζουν μάλλον δύσκολα καλύπτονται. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές (0-2-7). Αμφότερες προέρχονται από τρίποντο μετά από μεγάλο διάστημα ανομβρίας και δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσουν, εντελώς αφερέγγυα η Νταντί στα εκτός (1-2-8). Δε θα μπλέξουμε με αποτέλεσμα αν και δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους, τύχη έχει το over 2,5 (1,80 / Stoiximan) που ενισχύεται τόσο από την προϊστορία (5/6 στα τελευταία μεταξύ τους) όσο και από τις επιδόσεις των φιλοξενούμενων (15/23 over 2,5).

719. ΣΕΛΤΙΚ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Δεν βρίσκεται στα καλύτερά της η Σέλτικ (ρεκόρ 17-4-3), μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Ρος Κάουντι για το Λιγκ Καπ (3-1) σειρά είχε η δίκαιη ήττα στο ντέρμπυ κορυφής από την Αμπερντίν (2-1), με την οποία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση πλέον, αν και με παιχνίδι λιγότερο. Τρίζει έντονα η καρέκλα του προπονητή Ντέιλα. Τη δεύτερη έκπληξη σε διάστημα δύο εβδομάδων θα ψάξει η φορμαρισμένη Ρος Κάουντι (ρεκόρ 10-3-12), η οποία όμως δεν κατάφερε να πάρει την τέταρτη σερί της νίκη, χάνοντας από τη Χαρτς (0-3) πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Περιμένουμε ξέσπασμα και άτυπη εκδίκηση από πλευράς «Κελτών», πολύ πιθανή η επαλήθευση του combo 1+over 2,5 (1,67 / Stoiximan), παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τα χάντικαπ -1 (1,73) και -2 (2,80) για τους πιο τολμηρούς.

722. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Άλλη ομάδα τον τελευταίο μήνα η Μάδεργουελ (ρεκόρ 7-5-12), το αήττητο σερί (3-2-0) διαδέχθηκε σειρά αποτυχιών (0-1-3), πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Πάρτικ (1-0), ενώ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου (1-2 από την Ινβερνές). Ντεφορμέ εσχάτως και η Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 6-6-13), η οποία βρίσκεται με υπηρεσιακό τεχνικό, στο τελευταίο της παιχνίδι γνώρισε επώδυνη εντός έδρας ήττα από τη Χάμιλτον (0-1). Έφεση στα over 2,5 οι δύο ομάδες (6/7 στα τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης η γηπεδούχος,16/25 συνολικά η φιλοξενούμενη), επιλογή που πληρώνει 1,80 (Stoiximan).

715. ΑΛΟΑ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας η Αλόα (ρεκόρ 3-3-17), η οποία θα πρέπει μάλλον να αισθάνεται ευγνώμων για τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε εντός έδρας κόντρα στην Μόρτον (γύρισε από το 0-2 σε 2-2). Στο άλλο άκρο η Ρέιντζερς (ρεκόρ 19-2-2), πήρε την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς (0-1), συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της προς τα μεγάλα σαλόνια. Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους, η μεν γηπεδούχος είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς εντός έδρας νίκη (0-2-9), η δε Ρέιντζερς στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της κράτησε ανέπαφη την εστία της παίρνοντας ισάριθμες νίκες (8-1-2 εκτός). Δικαιολογημένα πετσοκομμένες οι αποδόσεις του διπλού, συμπαρασύροντας όλα τα ειδικά. Στρεφόμαστε στην επιλογή του over 3,5 (1,83 / Stoiximan), το οποίο εμφανίστηκε στις 6/9 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και μπορεί να το βγάλει μόνη της στην καλή της μέρα η φιλοξενούμενη.

717. ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Με δεδομένο πως η Μόρτον (ρεκόρ 6-7-9) αγνοεί το τρίποντο εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4), τότε η ισοπαλία στην έδρα της Αλόα (2-2) δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχία, παρόλο που προηγήθηκε πολύ νωρίς με 0-2. Σημαντικότατη νίκη στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία πήρε η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 6-4-12), κερδίζοντας με 1-0 τη Λίβινγκστον. Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα under 2,5 (14/22) και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας με μόλις έξι γκολ ενεργητικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα τύχη έχει το under 2,5 (2,30 / Stoiximan), ενώ πιθανός φαντάζει ο συμβιβασμός (3,65) ανάμεσα σε δύο ομάδες που τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που δε θέλουν είναι μία ακόμη ήττα.

718. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 8-4-9), καθώς βρήκε σθεναρή αντίσταση στην έδρα της φορμαρισμένης εσχάτως Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 6-6-10), χάνοντας τελικά με 1-0. Η τελευταία μπορεί να άργησε να πάρει τρίποντο στο σπίτι της, όμως έπειτα από τις διαδοχικές επιτυχίες απέναντι σε Αλόα (3-1) και Κουίν Οφ Σάουθ κατά σειρά, δικαιούται να κάνει όνειρα για τετράδα. Σαφώς βελτιωμένοι οι φιλοξενούμενοι, όμως δύσκολα βλέπουμε να πετυχαίνουν δεύτερη σερί νίκη επί της Κουίν, πόσο μάλλον εκτός έδρας. Μικρές οι διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών, πιθανή η μοιρασιά (3,70 / Stoiximan), αποτέλεσμα που εμφανίστηκε 3/4 φορές στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο.

716. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Σε κακό φεγγάρι η Φολκέρκ (ρεκόρ 13-7-3), μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Χιμπέρνιαν (1-1 εντός) και Λίβινγκστον (1-1 εκτός) σειρά είχε η ήττα από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς (1-0). Δεν τα πάει καλύτερα η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 8-4-9), η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), πιο πρόσφατος θύτης ξανά η Ρέιντζερς (0-1). Ναι μεν βρίσκεται ένα σκαλί πάνω η γηπεδούχος, όμως αυτή η ανωτερότητα της αντισταθμίζεται από τη διαφορά κινήτρου σε σχέση με τη Ρέιθ, μιας και η πρώτη έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδο στην τετράδα την ώρα που η τελευταία δίνει μάχη με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στην προνομιούχο τέταρτη θέση. Ως εκ τούτου χαμηλός κρίνεται ο άσσος του 1,62, εντύπωση μας κάνει η υψηλότατη τιμή του under 2,5 (2,88 / Stoiximan), ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως βγήκε στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων και στα τέσσερα των φιλοξενούμενων.

708. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη η Στενχάουσμιουρ (+10), έχει μείνει πέντε ματς χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της (0-2-3), η Ερντριόνιανς έρχεται από δυο κολλητές νίκες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-1-0), με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός της προνομιούχου τετράδας. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους φιλοξενούμενους, με σχεδόν ισορροπημένα τα σετ θα κρατήσουμε το 2 Draw No Bet στο 1,83 του Stoiximan .

705. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Μάχη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Μπρέχιν δεν κερδίζει στα τελευταία τέσσερα (0-2-2) και έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα δέκα (1-4-5), η Κάουντενμπιθ έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-9 από το ξεκίνημα. Δεν μπορούμε να πιαστούμε από πουθενά, το αφήνουμε.

706. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΕΪΡ

Επιστροφή στις νίκες για τη Ντανφέρμλιν μετά από δυο αγωνιστικές, χάρη στο 3-0 στην έδρα της Στενχάουσμιουρ, διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της (+8). Η Εϊρ έχει χάσει τα πέντε από τα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-0-5), δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια θέση στα πλέι-οφ. Λογικός αλλά και χαμηλός ο άσος.

709. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Σε καλό φεγγάρι η Στανράερ, 5-1-1 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα επτά, έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής τα πλέι-οφ ανόδου. Η Άλμπιον Ρόβερς με τη νίκη της στην έδρα της Κάουντενμπιθ διέκοψε αρνητικό σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, βρίσκεται και αυτή οριακά εκτός της προνομιούχου τετράδας. Καλύτερο το μομέντουμ για τους γηπεδούχους, χαμηλό πάντως το 1,90 του άσου, πιο ισορροπημένα έπρεπε να είναι τα σετ.

707. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΦΟΡΦΑΡ

Έχει πιάσει φόρμα η Πίτερχεντ, 8-2-0 ο απολογισμός της στα τελευταία δέκα (7/10 over 2,5), εδραιώνει τη θέση της στα πλέι-οφ και θα κοιτάξει μήπως και προλάβει την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν. Η Φόρφαρ δεν κερδίζει εδώ και 15 αγωνιστικές (0-6-9) και τα πράγματα δυσκολεύουν αναφορικά με την παραμονή. Δεν χάνουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους (2-5-2 εκτός), αλλά απέναντι στην ανεβασμένη Πίτερχεντ θεωρούμε πως δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν αλώβητοι.

714. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Η Άλμπιον (5-2-4 εντός) διέλυσε με 7-0 στο πιο πρόσφατο τη Μόντροουζ και η ψυχολογία της δικαιολογημένα είναι στα ύψη. Η Μπέργουικ (3-1-7 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Ιστ Στέρλινγκ και παραμένει σε τρία ματς δίχως νίκη. Ο άσος στο 1,70 είναι απλά δίκαιος.

712. ΕΛΓΚΙΝ – ΚΛΑΪΝΤ

Η Έλγκιν (8-2-0 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Κουίνς Παρκ και δεν δείχνει σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση στα τελευταία. Η Κλάιντ (4-2-4 εκτός) δεν έχει παίξει εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες λόγω του καιρού. Δίκαιο το 1,70 του άσου.

710. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Η Άνναν (6-3-2 εντός) κέρδισε την Έλγκιν με 4-2 στο τελευταίο της ματς που ήταν στις 30/1. Στο κύπελλο έχασε με 1-4 από τη Μόρτον. Η Μόντροουζ (1-2-8 εκτός) διαλύθηκε στην έδρα της Στέρλινγκ Άλμπιον με 0-7 και ψάχνει αντίδραση. Ο άσος στο 1,55-1,60 δεν έχει αξία.

713. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, αν δεν κερδίσουν οι γηπεδούχοι θα μας κάνει έκπληξη.

711. IΣΤ ΦΑΪΦ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Η Ιστ Φάιφ (6-2-4 εντός)έμεινε στο 2-2 με την Μόντροουζ και έσπασε το ρεκόρ των τεσσάρων σερί νικών που είχε. Η Αρμπρόουθ (5-2-4 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Άλμπιον και σταμάτησε τις δύο συνεχόμενες νίκες που είχε. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους, δίκαιες οι τιμές.

582. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πολύ κρίσιμο ματς και για τους δυο, η Ένωση (4-6-12) καίγεται για το τρίποντο, ενώ η Σαλαμίνα θέλει να κλειδώσει την θέση στη πρώτη εξάδα. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη και το goal goal φαντάζει η καλύτερη στοιχηματική επιλογή. Θα προτιμήσουμε το over 2,5 goals στο 1,80 αφού δύσκολα κάποια από τις δυο να επαναπαυτεί στην ισοπαλία.

724. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Καίγεται για τη νίκη ο Πανθρακικός, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες του για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια, προερχόμενος από πολύτιμο βαθμό ψυχολογίας στη Λιβαδειά, όπου ισοφάρισε με δέκα παίκτες το Λεβαδειακό. Σαφώς πιο άνετος βαθμολογικά ο Πλατανιάς, ξέφυγε με δέκα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη μετά την άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης και πηγαίνει στην Κομοτηνή για δύο αποτελέσματα. Πρώτος στόχος των δύο ομάδων –ειδικά των Θρακιωτών- θα είναι να μη χάσουν και τα λίγα γκολ, τα οποία ευνοούνται από τα στατιστικά αποτελούν επιλογή, με καλύτερη λύση το συνδυασμό under 2,5 και NG στο 1,88 του Stoiximan.

730. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΙΛ

Το έχουμε πει επανειλημμένα πως η Παρί εντός συνόρων δεν έχει φέτος αντίπαλο. Πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα οι επιδόσεις της όπου μετράει σε όλες τις διοργανώσεις 16 συνεχόμενες νίκες. Από τη στιγμή που ακολουθεί ο κρισιμότατος αγώνας με την Τσέλσι στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένουμε να μην βάλει τα πόδια της στη φωτιά. Θεωρούμε λοιπόν πως θα βρει τον τρόπο να πάρει άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα σε βάρος της Λιλ που εκτός έδρας ούτος ή άλλως είναι αναιμική. Καλή σκέψη αποτελεί στον Stoiximan ο συνδυασμός 1 &under3,5 στο 1,85. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

734. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μορεϊρένσε (0-1 εκτός την Ουνιάο), 3-0-4 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές (6/7 over 2,5, 5/7 GG), μπροστά στο κοινό της πάντως έχει γνωρίσει τρεις κολλητές ήττες. Η Μπελενένσες έπαιξε ανοιχτά με την Μπενφίκα και το πλήρωσε (0-5), αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στα τελευταία επτά (2-3-2, 6/7 over 2,5, 5/7 GG), πήρε διπλό στις τελευταίες δυο εξόδους της. Οι δυο ομάδες αρέσκονται στα μεγάλα σκορ εσχάτως, με τις επιθέσεις να λειτουργούν στα κόκκινα και τις άμυνες να κάνουν νερά, το over 2,25 στο 1,90 της Bet365 δεν περνάει απαρατήρητο και μπαίνει στο πινακάκι των Young Guns.

739. ΤΟΥΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πήρε αποτέλεσμα με την επανέναρξη η Τουν, ενώ κανείς δεν το περίμενε. Κόντρα στη Λουγκάνο δύσκολα θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο, με τη φιλοξενούμενη να έρχεται από συντριβή-σοκ. Η τελευταία φορά που η Τουν έχασε από τη Λουγκάνο ήταν τον Φεβρουάριο του 2009, αλλά η φιλοξενούμενη δεν έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια για αρκετό καιρό. Η Λουγκάνο δεν ξέρει να παίζει άμυνα κι αυτή είναι η αχίλλειος φτέρνα της. Δεν μπορεί ξαφνικά να αλλάξει συμπεριφορά, όμως η Τουν σκοράρει και έχει τον τρόπο να σκοράρει εύκολα. Το over 3 στο 2,025 της Bet365 είναι προφανής επιλογή, ο συνδυασμός GG και over 2,5 στο 1,90 είναι εξίσου καλή περίπτωση.

746. ΚΙΕΒΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Η Κιέβο κάνει και φέτος απίθανα πράγματα με πάτο που θα ζήλευε η Γιουνάιτεντ ή ακόμη και η προ τριετίας Μπορντό. Αντί να φάει μία 5άρα στο Τορίνο βάση εικόνας και ευκαιριών κατάφερε να πάρει το τρίποντο με μισή ευκαιρία, ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι, φτάνοντας τους 30 βαθμούς και αποκτώντας αέρα 11 βαθμών από την ουρά. Η Σασσουόλο έχει 4 παραπάνω αλλά κάθε ένας από αυτούς είναι κερδισμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ιδρώτα και πολλή προσπάθεια. Και εδώ βλέπουμε πολύ Χ (3,20) αλλά και under (1,60) που έχει επιβεβαιωθεί και στα 6 τελευταία μεταξύ τους.

742. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Η Σαρλερουά (5-5-2 εντός) κέρδισε με το ίδιο σκορ και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ εκτός έδρας (3-2) όπως είχε κερδίσει και τη Μαλίν. Έπαιξε καλά και πήρε δίκαια το διπλό με το νικητήριο γκολ να μπαίνει για μία ακόμη φορά στο 90’. Η Κορτράικ (1-3-8 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Βέστερλο, δεν έπαιξε καλά και για ακόμα ένα ματς οι οπαδοί ζήτησαν την απομάκρυνση του προπονητή. Αυτή τη φορά μαζί τους τάχθηκε και η διοίκηση και έτσι ο Βάλεμ αποτέλεσε παρελθόν, μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο θα κάθεται ο βοηθός του Μπελόσινε. Λογικά ο Μπελόσινε δεν θα στηριχθεί στο αμυντικογενές ποδόσφαιρο όπως έκανε ο Βάλεμ και εξόργισε στους οπαδούς, η Σαρλερουά παίζει επιθετικά μόνιμα. Το over 2,25 το θεωρούμε εντελώς λάθος line και αποτελεί μία από τις δυνατές επιλογές των Young Guns για το Σαββατοκύριακό.

748. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Η Λέχια (4-3-3 εντός) έπαιζε σταθερά μέτρια, κάτι που ήταν φανερό και από τη βαθμολογική της θέση και κάτι που θέλει να αλλάξει. Η Ποντμπεσκίτζιε (4-4-3 εκτός) είναι ουραγός και η πιο αδύναμη ομάδα στη χώρα. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλός μετά τη διακοπή.

747. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Η Κρακοβία (6-3-2 εντός) πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία στο πρώτο μισό και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-4-4 εκτός) παίζει αρκετά άσχημα και βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, παρότι στα τελευταία ματς του 2015 έδειξε σημάδια βελτίωσης. Ο άσος 1,72 είναι δίκαιος, αλλά μόνο live θα ασχοληθούμε μαζί του.

752. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Καλός για την Αλμερία ο βαθμός στην έδρα της Οσασούνα (0-0), θα πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της (4-4-4 εντός, 7/12 over 2,5, 10/12 GG) για να καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (-4 για την ώρα). Η Λούγκο γνώρισε εντός έδρας συντριβή με 1-4 από τη Μιραντές, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της στις τελευταίες 14 αγωνιστικές (4-8-2), μακριά από το σπίτι της πάντως έχει να χάσει από τον Οκτώβρη (2-7-2 εκτός, 6/11 GG). Η μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών για τους γηπεδούχους έχει πιέσει τον άσο στα επίπεδα του 2,15, δεν νομίζουμε ότι αποτελεί ευκαιρία παρόλο που έχει τύχη να επαληθευτεί, ειδικά από τη στιγμή που από τους φιλοξενούμενους θα λείψει τοπ σκόρερ Περέιρα (19 συμ./8 γκολ).

750. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΕΛΤΣΕ

Τέσσερα ματς αήττητη η Ταραγόνα (2-2-0) με το 1-1 στην τοπική αναμέτρηση με τη Χιρόνα, μετράει 2-3-1 μετά τις γιορτές (6/6 GG) και βρίσκεται πάντα κοντά στα πλέι-οφ. Η Έλτσε έμεινε στο 0-0 με τη Νουμάνθια, τρέχει το καλύτερο φετινό σερί της με εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-4-0), στα τελευταία τέσσερα μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, ο καθαρός φαβοριτισμός των γηπεδούχων πάντως δικαιολογείται αφού η Έλτσε θα αγωνιστεί χωρίς τον τοπ σκόρερ Λεόν (24 συμ./13 γκολ) και τον χαφ/κάπτεν Λόλο (15 συμ.), στο 1,825 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365.

749. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Πρώτο φετινό διπλό για τη Μπιλμπάο Β’, πέρασε με 3-2 από την έδρα της φιλόδοξης Μαγιόρκα, βάζοντας έτσι στοπ σε αρνητικό σερί πέντε κολλητών ηττών. Η Βαγιαδολίδ μπορεί να τρέχει το καλύτερο φετινό σερί της (2-3-0) και να μην έχει φάει γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, αλλά το 0-0 με την Πονφεραντίνα έφερε την έκρηξη του προέδρου της ομάδας, που μίλησε για « έλλειψη έντασης από τους ποδοσφαιριστές». Χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε στο γήπεδό της η Μπιλμπάο (0-2-3, 4/5 under 1,5), μόλις μια φορά έχει ηττηθεί στις τελευταίες επτά εξόδους της η Βαγιαδολίδ (3-3-1, 4/7 under 1,5), καλά ζυγισμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί το διπλό, δεν αφήνουν περιθώρια για ενασχόληση με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και αναμένουμε να κριθεί στο γκολ.

751. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Θετικός για την Πονφεραντίνα ο πόντος στην έδρα της Βαγιαδολίδ (0-0) δεδομένου ότι προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και παρατάχθηκε με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο. Έμεινε πάντως χωρίς γκολ για πέμπτη αγωνιστική, ενώ είναι αμφίβολο κατά πόσο θα προλάβει να κλείσει προπονητή μέχρι την έναρξη του προσεχούς ματς. Η Αλκορκόν έμεινε στο 3-3 με την Κόρδοβα, 0-2-2 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα, γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς να σκοράρει στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της. Καμιά από τις δυο δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο, επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά ερωτηματικά με αμφίβολους κομβικούς παίχτες τους, το πάσο δείχνει η ενδεδειγμένη επιλογή εδώ, αν και οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων μας φαίνονται κάπως υπερβολικές.

753. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής έμεινε η Μερσίν (2-2-5 εντός, 7/9 over 2,5, 6/9 GG) χάρη στο 1-0 που απέσπασε στην έδρα της Καϊσερισπόρ, δύσκολο πάντως το έργο της (-8 από τη γραμμή). Η Γαλατά επικράτησε με 2-1 της Ακισάρ στον πρώτο προημιτελικό για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα έρχεται από νέα αποτυχία (0-0 εντός με την Κονιασπόρ), είναι πλέον δεδομένο ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση (υπάρχει επιπλέον κίνδυνος τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ για αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα ή δυο χρόνια). Χωρίς νίκη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (3-4-3 εκτός, 6/10 over 2,5, 8/10 GG), απορρίπτονται οι τιμές καθαρού φαβορί στο διπλό, τα πολλά τέρματα μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο εδώ, αν και οι αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία.

743. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Πολύ σημαντικός αγώνας για τις δυο ομάδες, η μεν ΑΕΛ (6-4-12) θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί περισσότερο από τη θέση που οδηγεί στη Β΄κατηγορία ενώ η Δόξα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τη Νεα Σαλαμίνα στην εξάδα και να της κλέψει την θέση. Ο άσος σε εποχιακές αποδόσεις στο 1,30 δεν βρίσκουμε λόγο να τον επιλέξουμε αφού και η Δόξα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μην αγωνιστεί στο γκρουπ του υποβιβασμού στα playoff. Ενδιαφέρον ίσως βρούμε στο live.

755. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΛΑΓΑ

Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση Βιγιαρεάλ και Μάλαγα που διαθέτουν αμφότερες εξαιρετική άμυνα αφού έχουν ικανότατους τερματοφύλακες και γενικά δεν επιτρέπουν πολλές φάσεις στους αντιπάλους τους. Η Βιγιαρεάλ με τη λευκή ισοπαλία στη χώρα των Βάσκων με τη Μπιλμπάο συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές αήττητη (7-3-0) ενώ η Μάλαγα κάνει συνεχώς άλματα στη βαθμολογία αφού στα 11 τελευταία έχει απολογισμό 6-3-2 σκοράροντας τουλάχιστον μια φορά στα 10/11 ματς. Περιμένουμε μπόλικη τακτική από τους δύο προπονητές και παιχνίδι κέντρου. Προβάδισμα δίνουμε στο σενάριο των λίγων τερμάτων με τον συνδυασμό NG & under 2,5 να πληρώνει 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

754. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Η ήττα από την επίσης μαχόμενη για παραμονή Ντάμπαρτον (1-0) έφερε σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τη Λίβινγκστον (ρεκόρ 4-4-15), η οποία πλέον βλέπει τον υποβιβασμό να βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Σε αντίθετη τροχιά η Χιμπέρνιαν (ρεκόρ 16-3-3), παρέμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική (3-1-0) επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Μόρτον και συνεχίζει ακάθεκτη το κυνήγι της πρωτοπόρου Ρέιντζερς. Χωρίς νίκη εδώ και έξι αγώνες οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στο σπίτι τους (1-3-7 εντός). Θεωρούμε πως δύσκολα μπορεί να σπάσει το διπλό, το οποίο ενισχύεται και από την προϊστορία, καθώς η Χιμπέρνιαν μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες απέναντι στη Λίβινγκστον, πέντε εκ των οποίων σε αυτό το γήπεδο όπου συνολικά έχει ρεκόρ 8-3-0. Παρόλα αυτά, το 1,53 κρίνεται χαμηλό, θα προτιμήσουμε να το συνδυάσουμε με το over 2,5 (2,10 / Stoiximan), το οποίο βγήκε στις 13/15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

756. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΡΝΟ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Έχει βάλει στόχο να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Σλάβια (3-4-1 εντός) και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε πολύ σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας με 9/10 νίκες. Καμία διαφοροποίηση δεν είχε το ρόστερ της Μπρνο (1-3-4 εκτός), καθώς τα οικονομικά της δεν της επέτρεψαν την ενίσχυση, όμως τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα, βρισκόμενη στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Δικαιολογημένα ποντάρεται ο -0,75 ασιατικός άσος.

760. ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Δεν μπορεί με τίποτα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της η Τσέλσι και να «χτίσει» ένα καλό σερί, μπορεί να είναι αήττητη με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο της, όμως οι πολλές ισοπαλίες δεν αρκούν για να «σκαρφαλώσει» βαθμολογικά. Βαθιά ανάσα πήρε η Νιουκάστλ με το εντός έδρας 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ, βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Έχει θέμα στις εξόδους της, καιρός είναι να ανεβαίνει και μακριά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Το Τσάμπιονς Λιγκ ίσως αποσυντονίσει την Τσέλσι μιας και ουσιαστικά δεν έχει στόχους στην Πρέμιερ, όπως και να ‘χει οι τιμές του άσου δεν υπάρχουν, όλη η αξία στο ασιατικό διπλό +1,25 (1,90/Bet365), ή ακόμα και σε κάποιο χαμηλότερο χάντικαπ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ήττα από τον Ατρόμητο έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί εννέα αγώνων της ΑΕΚ, όμως δεν επηρέασε το κλίμα στην ομάδα. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο της Ένωσης να δίνει βροντερό παρών. Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους, όμως αναμένεται να περάσουν δύσκολες στιγμές στο ΟΑΚΑ, καθώς το παιχνίδι με το «Δικέφαλο» είναι από τα πιο δύσκολα τεστ μέχρι τέλους της σεζόν. Μεγάλο ματς στο οποίο κανείς δε θέλει να ηττηθεί και θεωρούμε πως η ισοπαλία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση (3,20/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

761. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μέσα στο Αμβούργο η Κολωνία μπορεί αν θεωρηθεί και αδικημένη από το τελικό 1-1, δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «τράγους» οι οποίοι εντός έδρας μετράνε 3-4-3 (8-9 γκολ), και 7/10under2,5. Ντροπιαστική εντός έδρας ήττα 2-4 από Στουτγάρδη για την Άιντραχτ η οποία έβγαλε στη φόρα και πάλι τα πολλά αμυντικά της κενά, over 2,5 καιgoal-goalτα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια των φιλοξενούμενων ανεξαρτήτως έδρας. Μέτριες έως κακές οι εκτός έδρα επιδόσεις των «αετών» καθώς μετράνε 2-3-5 (9-14 γκολ), διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι με τα γκολ όμως να φαίνεται ασφαλέστερη επιλογή.

759. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Μπορεί να ηττήθηκε από τη Ραπίντ, όμως η ΒΑΚ Πέλετς άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και έδειξε πως μπορεί να βγει αργά ή γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη, στο γήπεδό της εξάλλου έχει πετύχει τέσσερις σερί νίκες (5-2-3 συνολικά εντός), τώρα όμως θα υποδεχθεί τη Στουρμ σε ουδέτερο (62 χιλιόμετρα από τη φυσική της έδρα). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν εκτός κυπέλλου (0-1 από τη Σάλτσμπουργκ), στο πρωτάθλημα πήραν στις καθυστερήσεις τον πόντο από την Άλταχ (2-2), είναι χωρίς τρίποντο στις τελευταίες πέντε εξόδους τους (0-1-4). Αμφίρροπο σταύρωμα, θα δίναμε ένα κλικ στην έδρα λόγω των πρόσφατων επιτυχιών της ΒΑΚ εκεί, αλλά από τη στιγμή που το ματς θα γίνει σε ουδέτερη έδρα δεν βλέπουμε το λόγο να ασχοληθούμε.

758. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Τα έδωσε όλα απέναντι στην Αούστρια η Γκρόντιγκ, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς έχασε τελικά με 0-1, θα μπορούσε τουλάχιστον το βαθμό, είναι πια χωρίς νίκη στα τελευταία τρία στην έδρα της. Η Αντμίρα έκανε το μεγάλο μπαμ και πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου αφήνοντας εκτός της Ραπίντ (0-1) ήταν πάντως αρκετά τυχερή έχοντας τον τερματοφύλακά της σε μεγάλη μέρα. Στο πρωτάθλημα είναι άνετη βαθμολογικά και μακριά από το σπίτι της έχει μόλις τρεις ήττες (3-4-3 εκτός). Μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχουν οι γηπεδούχοι, αυτό πάντως δεν μας αρκεί για να πάμε στον ανεπαρκή άσο, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε προς την κόντρα αν η Αντμίρα δεν ήταν πιο επιβαρυμένη, τώρα όμως θεωρούμε πως είναι καλύτερα να το αφήσουμε.

757. ΑΛΤΑΧ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη απέναντι στη Στουρμ η Άλταχ, το τελικό 2-2 πάντως κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Ήττα και αποκλεισμός από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στο κύπελλο για τη Μάτερσμπουργκ, στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-4-4), στο πιο πρόσφατο από αυτά πήρε το 3-3 απέναντι στη Ριντ ισοφαρίζοντας αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, αξιοποιώντας τρεις στημένες φάσεις. Οι ομάδες μπορεί να είναι ισόβαθμες αλλά τα σημάδια είναι πιο ενθαρρυντικά για τους γηπεδούχους που είναι και πιο ξεκούραστοι αλλά και πιο σταθεροί από την αρχή της σεζόν, δίνουμε τον πρώτο λόγο στον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,80 της Bet365.

762. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Στην τρίτη θέση έχει σκαρφαλώσει πια η Χέρακλες έπειτα από το δίκαιο 2-0 επί της Τσβόλε, 2-2-0 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα, έχει κρατήσει τρία σερί λευκά παθητικά, ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 8-2-1. Η Άλκμααρ είναι η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας, έχει κάνει το 6/6 σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά τις γιορτές, παίρνοντας επιτέλους θέση εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Πολύ κακό σταύρωμα αφού αμφότερες δείχνουν σε εξαιρετικό μομέντουμ, η φόρμα της ΑΖ ωθεί το διπλό σε αποδόσεις φαβορί, θεωρούμε ότι το ματς δεν πιάνεται από πουθενά, γι αυτό και θα μείνουμε αμέτοχοι.

766. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία για την Αγιακούτσο (1-1 κόντρα στη Λα Μποκάνα), σε μία έδρα όπου αρκετές ομάδες θα βρουν δυσκολίες. Στην έδρα τους θα βασιστούν για άλλη μία χρονιά οι γηπεδούχοι, έχοντας στόχο την παραμονή. Δε συνέχισε τις επιτυχίες η Μελγκάρ, αφού τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Καχαμάρκα την πρώτη αγωνιστική ακολούθησε η ήττα στο ντέρμπι με την Κριστάλ (2-1). Η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι μεγάλη, όμως αναμένεται να αγωνιστούν με αλλαγές λόγω του Λιμπερταδόρες. Κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

772. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Το 2-2 απέναντι στην Ακαδέμικα αφήνει παραπονεμένη τη Νασιονάλ αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, βρίσκεται πλέον μόλις στο +3 από τη γραμμή, στα πιο πρόσφατα έξι στο γήπεδό της μετράει 2-1-3 με 6/6 GG & over 2,5. Η Σπόρτινγκ έρχεται από γκέλα, μένοντας στο 0-0 απέναντι στη Ρίο Άβε, είναι πια ισόβαθμη με τη Μπενφίκα στην κορυφή και μακριά από το σπίτι της έχει μόλις δυο απώλειες βαθμών (8-1-1 εκτός). Χαμηλό το διπλό για να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα, οι πρόσφατες επιδόσεις των γηπεδούχων και η αμυντική αφέλεια των φιλοξενούμενων τον τελευταίο καιρό δίνουν περιθώριο για ενασχόληση με τα πολλά τέρματα.

775. ΒΙΛΕΜ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Τρεις σερί ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη μετράει η Βίλεμ (0-3-2), διατηρείται πάντως έστω και οριακά πάνω από τη ζώνη, στο γήπεδό της δεν χάνει στα τελευταία πέντε (2-3-0). Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, έχει 2-1-2 μετά τις γιορτές με την εικόνα της να είναι σαφώς βελτιωμένη, μοναδικό μελανό σημείο οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της (1-1-9). Δεν στέκει ο άσος στο 1,65, η Βίλεμ δε δείχνει ικανή να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις ενώ αν η Ντε Γκράαφστσαπ παρουσιαστεί λίγο πιο συγκεντρωμένη στην άμυνα είναι ικανή για τη ζημιά, ή στην κόντρα ή αλλιώς πάσο πηγαίνουμε εδώ.

774. ΡΟΝΤΑ – ΤΒΕΝΤΕ

Μεταμορφωμένες μετά τη διακοπή αμφότερες, η Ρόντα μετράει 2-2-1 στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως φέρνουν αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τα οχτώ νέα αποκτήματα στη μεταγραφική περίοδο, η Τβέντε έχει απολογισμό 3-0-2 και ακόμα και στις ήττες της άφησε θετικές εντυπώσεις. Δεν φαίνεται να είναι πολλά αυτά που χωρίζουν τις δυο ομάδες, σχεδόν μοιρασμένα τα σετ που κυκλοφορούν, δεν διαφωνούμε με την προσέγγιση αυτή γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

782. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Με αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) και τρεις νίκες απέναντι σε άμεσους ανταγωνιστές, η Γκινγκάμπ απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη και επανέφερε έτσι την τάξη, δεν είναι ομάδα που θα έπρεπε να βρίσκεται μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής. Στην έδρα της αρέσκεται να ανοίγει το ρυθμό (5-4-3 εντός, 6/12 over 2,5, 6/12 GG), τώρα όμως θα λείψουν οι σημαντικοί χαφ Ματίς (17 συμ.) και Σανκαρέ (21 συμ./4 γκολ), με τις εναλλακτικές λύσεις να είναι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Η Μπορντό έμεινε εκτός κυπέλλου (3-4 από τη Ναντ στην παράταση), αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της και η τέταρτη στα τελευταία πέντε, με το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να χαλάει και τους κίπερ Πριόρ και στόπερ Σανέ να έρχονται στα χέρια στα αποδυτήρια. Έχει δεχθεί 16 τέρματα στο διάστημα αυτό, η απουσία του έμπειρου Καρασό από το τέρμα λόγω τραυματισμού είναι εμφανής. Καλά ζυγισμένα τα σετ που κυκλοφορούν, θα συζητούσαμε πιο ζεστά τις πιθανότητες της Γκινγκάμπ αν δεν υπήρχαν οι δυο κομβικές απουσίες στο κέντρο, επιπλέον δεν πρέπει να αμελούμε το πόσο απρόβλεπτη ομάδα είναι η Μπορντό, μόνο υπέρ του καλοπληρωμένου GG στο 1,95 του Stoiximan μπορούμε να πάρουμε θέση , οι δυο ομάδες είναι ασταθείς αμυντικά και δεν εμπνέουν ότι μπορούν να κρατήσουν το μηδέν.

783. ΝΑΝΤ – ΛΟΡΙΑΝ

Η Ναντ συμπλήρωσε 14 παιχνίδια δίχως ήττα ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας όμως αρκετές ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα (6-8-0) και για το λόγο αυτό παραμένει εκτός πρώτης τετράδας. Σταθερά στο μέσον της βαθμολογίας βρίσκεται η Λοριάν, η οποία χαρακτηρίζεται από σαφή αστάθεια τη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά όμως είναι κολλημένη με ταGGκαι ταover2,5, ειδικά μακριά από την έδρα της και φαίνεται πως μπορεί να παρασύρει και τη Ναντ στον τρελό ρυθμό της, με τα «καναρίνια» να μετρούν τρία διαδοχικάover2,5 στα τελευταία ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους. Με τοover2 πηγαίνουν οι YoungGuns, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

784. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Τεράστιας σημασίας εξάποντο για δυο ομάδες που βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Μονπελιέ με τον Αντζ στον πάγκο μετράει 1-1-1, ο έμπειρος προπονητής δείχνει να ψάχνει ακόμα να βρει τις ισορροπίες στην ομάδα του, ανησυχητικό το γεγονός ότι μετράει τρεις σερί εντός έδρας ήττες. Η Τουλούζ είναι πια σε πολύ δυσχερή θέση (-6 από τη γραμμή), 0-1-4 και μόνο ένα γκολ υπέρ ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε, το 0-0 απέναντι στη Ναντ το οφείλει στις επεμβάσεις του 17χρονου κίπερ της Λαφόν, ο οποίος όμως τώρα είναι αμφίβολος. Καμιά από τις δυο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει η Μονπελιέ που βγάζει περισσότερη ηρεμία, μικρό όμως το 2,10 του άσου για την κρισιμότητα του παιχνιδιού, κρίσιμη για την εξέλιξη του αγώνα θα είναι η συμμετοχή ή μη του Λαφόν αλλά και του καλού κυνηγού/δεύτερου σκόρερ Μπρέιθγουεϊτ (23 συμ./6 γκολ) για τους φιλοξενούμενους.

785. ΡΕΜΣ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Πολύ κρίσιμο ματς στην ουρά της βαθμολογίας, αμφότερες καίγονται για βαθμούς. Η Ρεμς επιβεβαίωσε το ανέβασμα των τελευταίων εβδομάδων περνώντας με 2-0 από την έδρα της Καέν. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και η πρώτη φορά που κράτησε το μηδέν στην άμυνα έπειτα από 17 αγωνιστικές, στο γήπεδό της πάντως μετράει επτά σερί GG. Η Μπαστιά για ακόμα μια φορά αξιοποίησε την έδρα της, δίκαιο το 2-0 επί της Τρουά, τα ζόρια αρχίζουν γι αυτήν όταν ταξιδεύει εκτός Κορσικής, 0-4-8 ο εκτός έδρας απολογισμός της (μοναδική ομάδα χωρίς διπλό). Η Μπαστιά θα παραταχθεί για την ισοπαλία, η Ρεμς θα κυνηγήσει τη νίκη και έχει τα όπλα για να την κατακτήσει, αλλά δεν θα έχει τη στήριξη μας στο εγχείρημα αυτό, το 1,85 στον άσο είναι ανεπαρκές για μια ομάδα που στα πιο πρόσφατα εννέα μπροστά στο κοινό της έχει κερδίσει μόνο το ένα.

781. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΤΡΟΥΑ

Ακόμα ένα σημαντικό ματς στη μάχη της ουράς, όχι βέβαια τόσο για την σχεδόν υποβιβασμένη Τρουά, όσο για τη Γκαζελέκ. Οι Κορσικανοί έρχονται από διπλό-πρόκριση επί ερασιτεχνικής ομάδας και θα βρεθούν στους «8» του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα πάντως είναι χωρίς νίκη εντός του 2016 (0-3-3), δείχνοντας, ειδικά στα πιο πρόσφατα από αυτά, να στερεύουν από δυνάμεις. Η Τρουά το πάλεψε για να βρεθεί και εκείνη στα προημιτελικά του κυπέλλου, τελικά έχασε από τη Σεντ Ετιέν στην παράταση με 1-2, το -16 που τη χωρίζει από τη σωτηρία καλύπτεται μόνο με θαύμα (έχει συγκομιδή 11 βαθμών σε 25 αγωνιστικές). Έρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-2-9, ενώ συνεχίζει για δεύτερη βδομάδα με υπηρεσιακή τριάδα στον πάγκο. Must win το ματς για τη Γκαζελέκ, είναι πάντως αστείο να συζητήσουμε για το 1,67 του άσου για μια ομάδα που δεν πατάει καλά εσχάτως και έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες μπροστά στο κοινό της (3-6-3 εντός), το παιχνίδι δείχνει ταμάμ για late goal σε περίπτωση που είναι ισόπαλο προς το φινάλε, καθώς το Χ δεν εξυπηρετεί ουσιαστικά καμία από τις δυο.

777. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η Άντερλεχτ (8-4-0 εντός) έμεινε εκτός έδρας στο 2-2 με τη Μαλίν χωρίς να παίξει καλά. Απογοητεύει με την εικόνα της και πλέον οι οπαδοί της δεν είναι ενθουσιασμένοι ούτε για την πορεία της στο πρωτάθλημα ούτε στην Ευρώπη. Οι παίκτες προσπαθούν –μάταια- να το κρύψουν αυτό. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-3-5 εκτός) δεν αποτελεί αμελητέα δύναμη όμως σίγουρα είναι κατώτερη από την Άντερλεχτ, από τις ορέξεις και την εικόνα της οποίας αναμένεται να εξαρτάτε το αποτέλεσμα. Ο άσος όμως είναι αρκετά χαμηλός. No Bet.

776. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Λέουβεν (5-1-6 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Μπέβερεν εκτός έδρας, παρότι ήταν καλή και θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο. Λείπει ο κομβικός χαφ Λε Ποστολέκ (24 συμ.) και ο πρώτος σκόρερ Κοστόφσκι (12 συμ./6 γκολ). Η Λόκερεν (5-3-4 εκτός) έχασε με 1-0 από την Οστάνδη εκτός έδρας, δίκαιο αποτέλεσμα αφού η αντίπαλος ήταν λίγο καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δύσκολος αγώνας με αρκετή ισοπαλία, πάσο.

786. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Η Βαντούζ σόκαρε με τα πέντε γκολ που έβαλε στο Λουγκάνο. Δεν θα έχει, όμως, εξίσου εύκολο έργο κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, έστω κι αν παίζει εντός. Πρακτικά έχασε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού αφού η φιλοξενούμενη θα ξέρει πλέον τι να περιμένει. Στην πραγματικότητα η Βαντούζ δεν είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει εύκολα, αλλά μετά τη διακοπή έκανε αλλαγές στο ρόστερ της και ίσως βρει λύσεις για το γκολ. Η Γιουνγκ Μπόις έκανε πολύ καλό παιχνίδι με τη Γκρασχόπερς κι από διαιτητικό λάθος (άκυρο γκολ στο 1-0) δεν πήρε τη νίκη. Στο Λιχτενστάιν θα βρει ευκολότερο αντίπαλο, ο τεχνικός της Βαντούζ έχει ρεκόρ 1-1-4 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά η γηπεδούχος δεν θα πέσει αμαχητί. Το ασιατικό διπλό -0,5 στο 1,90 της Bet365 δεν δείχνει ιδιαίτερα δελεαστικό, αλλά είναι πιθανό να εμφανιστεί.

1066. ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεχόμενοι μάλιστα οκτώ γκολ. Προέρχονται από τη συντριβή με 5-1 κόντρα στην Ντεπορτίβο Κάλι. Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Φορταλέζα, καθώς το ματς κόντρα στη Ριονέγρο αναβλήθηκε. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Τζαγκουάρες. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, θα πάμε με τα πολλά γκολ, καθώς αμφότερες παρουσιάζουν αμυντικά κενά.

787. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΑΒΕΣ

Η πορεία της Μιραντές στο πρωτάθλημα δεν φάνηκε να επηρεάζεται καθόλου από τη συμμετοχή της μέχρι τους «8» του κυπέλλου, έχει συμπληρώσει τρεις σερί νίκες στη Σεγούντα, σκοράροντας δέκα φορές στο διάστημα αυτό και έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Αλαβές είναι μόνη πρώτη με διαφορά έξι βαθμών από τους διώκτες της, στα τελευταία παιχνίδια της πάντως κερδίζει με το ζόρι (4-1-1 μετά τις γιορτές). Χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει το παιχνίδι, τα σετ είναι καλά ζυγισμένα με ελαφρύ φαβορί την έδρα, θεωρούμε ότι η Αλαβές θα παίξει πρωτίστως για την ισοπαλία, αυτό το στυλ παιχνιδιού δεν ευνοεί και τόσο την εξαιρετική σο ανοιχτό γήπεδο Μιραντές.

792. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Στην εντατική η Βαλένθια εδώ και 2,5 μήνες που συνεχίζει να κερνάει φαρμάκι τους οπαδούς της. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και 12 αγωνιστικές (0-5-7) ενώ δεν κέρδισε στο «Μεστάγια» κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της (0-5-1). Η κατάσταση αντί να καλυτερέψει έχει χειροτερέψει με τον Γκάρι Νέβιλ που μάλλον μετράει ώρες αφού οι οπαδοί της έχουν αρχίσει μποϊκοτάζ και αποχή από το γήπεδο προκειμένου νε εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους. Δυστυχώς όμως δεν ευνοεί η αντίπαλος για να κοντράρουμε τις «νυχτερίδες» που θα παίζουν σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μιας και όσοι οπαδοί της θα παρακολουθήσουν τον αγώνα θα την περιμένουν πάλι στη γωνία. Η Εσπανιόλ λοιπόν έρχεται από δύο απανωτές συντριβές (6-0 Ρεάλ, 0-5 Σοσιεδάδ) με την εστία της να έχει παραβιαστεί 18 φορές στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της. Επιπλέον εκτός έδρας είναι αναιμική όπου μετράει οκτώ διαδοχικές ήττες και συνολικά 10/12 αποτυχίες (2-0-10). Αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να κοντράραμε και τις δύο ομάδες θα το κάναμε. Λόγω του ότι παρουσιάζονται αφελείς στην άμυνα και δέχονται εύκολα γκολ θα προτείνουμε το GG στο 1,83 ( Stoiximan) που ενισχύεται και από τη σημασία που έχει ο αγώνας και για τους δύο προπονητές αφού σε περίπτωση αποτυχίες ίσως ένας εκ των δύο αποτελέσει παρελθόν. Δεν είναι κακή σκέψη το over 7 καρτών (asian) στο 1,80 της Bet365, 12 βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή στον πρώτο γύρο, 6,5 κίτρινες κάρτες μ.ο. βγάζει ο τωρινός διαιτητής στα παιχνίδια που έχει αναλάβει φέτος ενώ και το γεγονός πως απαγορεύεται η ήττα και για τις δύο ομάδες στη φάση που βρίσκονται ίσως τις οδηγήσει σε σκληρό παιχνίδι με πολλά φάουλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

788. ΓΚΕΝΚ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Γκενκ (8-1-3 εντός) κέρδισε με το ίδιο σκορ και Κορτράικ και Μουσκρόν (1-0), οριακά κερδίζει αλλά πλέον αυτό που μετράει είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Η Μπέβερεν (4-1-7 εκτός) έπαιξε καλά αλλά πήρε μόνο τον ένα βαθμό από το ματς με τη Λέουβεν που έμεινε στο 2-2. Περιμένουμε ακόμη μία οριακή νίκη για τους γηπεδούχους, αλλά φυσικά δεν θα μπλέξουμε.

794. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ

Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία, με τις Γιουβέντους και Νάπολι να βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση, πετώντας από νίκη σε νίκη. Οι «μπιανκονέρι» μετρούν 14 διαδοχικές, επίδοση ρεκόρ στη Σέριε Α, όμως εξακολουθούν να βλέπουν την πλάτη των «παρτενοπέι», οι οποίοι έρχονται από οκτώ συνεχόμενα τρίποντα. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διαθέτει την εμπειρία από τέτοιου είδους ματς, όμως η απώλεια του Κιελίνι αναγκάζει τον έμπειρο τεχνικό σε αλλαγή του συστήματος, κάτι που λογικά θα επηρεάσει τη «Μεγάλη Κυρία», κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Η Νάπολι βγάζει φωτιές στην επίθεση, με τον Ιγκουαΐν να πυροβολεί ακατάπαυστα τα αντίπαλα δίχτυα και όπως λέγεται δε θα αλλάξουν αγωνιστικό πλάνο, αφού θα πάνε στο Τορίνο για να παίξουν το γνωστό επιθετικογενές παιχνίδι τους. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με τα πολλά αμφίσκορα των φιλοξενούμενων είναι αρκετά για να προτιμήσουμε το GG στο υψηλό 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

793. ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Η Φίτεσε δεν είναι καλά μετά τις γιορτές, φαίνεται να ψάχνεται ακόμα με τον καινούργιο της προπονητή, 1-2-2 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, μάλιστα στα 3/5 δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Χέρενφεν είναι μια από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες της λίγκας, το απέδειξε χάνοντας στο γήπεδό της από την Τβέντε και ενώ προηγουμένως είχε τρεις κολλητές νίκες. Δεν είναι για 1,60 ο άσος σε καμία περίπτωση, η αφέλεια όμως της Χέρενφεν αλλά και ορισμένες απώλειες που έχουν προκύψει στα μετόπισθεν της, μας κρατούν μακριά και από την κόντρα, μόνο τα πολλά γκολ μπορούμε να κρατήσουμε εδώ, χωρίς όμως να είμαστε και πολύ ζεστοί.

803. ΤΙΓΚΡΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Αναβολή.

798. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Οι αποτυχίες συνεχίζονται για την "Ου''. Αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες από την άσημη Ρίβερ Μοντεβιδέο. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών όπως είναι λογικό δεν είναι το καλύτερο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, με τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στη Σαν Μάρκος. Έτοιμη για μεγάλα πράγματα δείχνει η Παλεστίνο, η οποία παρά την αλλαγή προπονητή, εμφανίζεται το ίδιο δυνατή. Προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Κομπρεσάλ. Άσος.

2148. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ

Ροτέισον αναμένεται να κάνει η Κριστάλ, η οποία έχει το μυαλό της στο πρώτο ματς για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, το βάθος του πάγκου ωστόσο είναι αρκετά μεγάλο. Νεοφώτιστοι οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

800. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Αήττητη στα τελευταία έξι η Γκιμαράες (3-3-0), έχει πλασαριστεί στην πέμπτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, μετράει και δυο σερί νίκες μπροστά στο κοινό της, εκεί που αρχικά δυσκολευόταν να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς (4-3-4 συνολικά εντός). Η Σετούμπαλ μετράει 1-2-4 μετά τις γιορτές, οι εμφανίσεις της είναι σαφώς κατώτερες σε σχέση με εκείνες του πρώτου γύρου, έχει επίσης συμπληρώσει τρεις κολλητές ήττες μακριά από το σπίτι της (4-1-5 εκτός). Σε αντίθετα μομέντουμ βρίσκονται οι δυο αντίπαλοι, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ο άσος του 1,85 δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που από τη γραμμή κρούσης τους θα λείψει ο αρχισκόρερ Ντοουράδο (17 συμ./8 γκολ).

1063. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ

Δυναμικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρούν μία νίκη και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, πήραν σπουδαία ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Εκιδάδ. Πρώτη νίκη της σεζόν για την Ουίλα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ενβιγκάδο, με 1-0 εντός έδρας. Επιθετικά προβλήματα παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχασαν μεγάλο μέρος της δύναμής τους κατά τη μεταγραφική περίοδο. Άσος.

834. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Δεν μπορεί να ξεφύγει εύκολα από τις ισοπαλίες η Λα Κορούνια που συμπλήρωσε αισίως επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-2). Η Μπέτις έρχεται από νίκη-χρυσάφι με τη Βαλένθια αλλά στις πέντε πρόσφατες εξόδους της (0-1-4, 1-8 τέρματα) δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε στα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της. Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα των «βερδιμπλάνκος»να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα τους, στο 2,05 προσφέρεται το Χ2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

801. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Ατλέτικο Ραφαέλα, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ουρακάν, χάρις σε αυτογκόλ που σημειώθηκε στο 25’ και έκτοτε έκανε το παιχνίδι της, κρατώντας μακριά από την περιοχή της την αντίπαλο. Σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο η Εστουδιάντες κόντρα στη Λανούς, αφού ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως λύγισε από τις απουσίες για να ηττηθεί τελικά με 0-1. Δε βγαίνει εύκολα άκρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε παρακάτω.

805. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ η Σαν Λορέντζο στην πρεμιέρα κόντρα στην Πατρονάτο, όμως ισοφάρισε ισάριθμες, αποφεύγοντας την ήττα, ενώ μεσοβδόμαδα έκανε θρύψαλα την πρωταθλήτρια Μπόκα στον τελικό του Σούπερ Καπ, διαλύοντάς την με 4-0. Με το δεξί μπήκε στη σεζόν η Σαρμιέντο, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Βελέζ και το κλίμα είναι άκρως ενθουσιώδες στο στρατόπεδό της. Παρόλα αυτά, στο Μπουένος Άιρες δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο, με τον άσο να βρίσκεται όμως αρκετά χαμηλά για να μας απασχολήσει πριν το live της αναμέτρησης.

802. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Όπως τελείωσε την περσινή σεζόν, έτσι ξεκίνησε και τη φετινή η Αλντοσίβι, η οποία διέλυσε με 3-0 την Ολίμπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έδειξε πως και πάλι μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Χωρίς να ενθουσιάσει, η Χιμνάσια απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την Τίγκρε, σε ματς που θα μπορούσε ακόμα και να χάσει, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ ως 72’. Η εικόνα της πρεμιέρας και η περσινή πορεία των δύο ομάδων μας οδηγούν στον -0,25 ασιατικό άσο, ο οποίος στηρίζεται και από την αγορά.

1067. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Θετική κρίνεται η ισοπαλία για τη Μιγιονάριος στο ντέρμπι με τη Σάντα Φε. Καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε ιδιαίτερα, μένοντας έτσι το 0-0 σε ένα βαρετό παιχνίδι. Θετικά στοιχεία έδειξε η Πάστο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, συγκεντρώνοντας συνολικά τέσσερεις βαθμούς. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Τσίκο. Μία κλάση ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ο άσος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του.

2140. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Τεράστιο επιθετικό πρόβλημα είχε η Κομπρεσάλ, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Δεν ίσχυε κάτι τέτοιο για την άμυνά της, δεχόμενη μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Παλεστίνο αντιστράφηκαν τα πάντα, καθώς σκόραρε δύο γκολ, δέχτηκε όμως τρία, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει για άλλη μια αγωνιστική να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν αποδυναμωθεί αρκετά κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 4-2 κόντρα στην Κατόλικα. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη, άσος.

844. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Σπουδαία εμφάνιση για την Άουριτς στην έδρα της Ουνιβερσιτάριο, παίρνοντας μία σημαντική ισοπαλία 2-2. Αυτοκτόνησε η Χουανκάγιο την προηγούμενη αγωνιστική καθώς δέχτηκε έμεινε στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Καχαμάρκα, σε ένα ματς που είχε την κυριαρχία, έχασε ευκαιρίες αλλά την πρόδωσε η αμυντική της λειτουργία. Κακή παράδοση για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Άουριτς, ο άσος όμως είναι μικρός για τα γούστα μας.

847. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Ανεβάζουν στροφές οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τρέχουν ένα σερί τεσσάρων αγώνων (μαζί με τους αγώνες κυπέλλου) χωρίς ήττα. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Τιχουάνα. Ή του ύψους ή του βάθους η Κερέταρο, η οποία παίρνει εύκολα βαθμούς εντός έδρας, όμως εκτός αδυνατεί να πάρει έστω και την ισοπαλία. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Βερακρούζ. Ο άσος είναι στις επιλογές μας.

1068. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Σπουδαίο διπλό για την Κάλντας την προηγούμενη αγωνιστική, σε μία έδρα που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα (3-1 την Αλιάνσα Πετρολέρα). Αναμενόμενη ήττα για την Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική, 3-0 εντός έδρας κόντρα στην υπερδύναμη Νασιονάλ. Ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύεται εκτός η Τζαγκουάρες, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

804. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα παρατάχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Ρασίνγκ, χάνοντας με 2-1 από την Τουκουμάν. Ο λόγος ήταν η ρεβάνς κόντρα στην Πουέμπλα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου επικράτησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση της Σαν Μαρτίν κόντρα στη Νιούελς, με το τελικό 2-1 να μη λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα της αναμέτρησης, αφού η ομάδα του Λαβαλέν ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά δε θα μας απασχολήσει σε τέτοιες τιμές.

806. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – OΛΙΜΠΟ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έθελξε στην πρεμιέρα. Η Βελέζ ηττήθηκε με 1-0 από τη Σαρμιέντο, όμως θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ η Ολίμπο διασύρθηκε με 3-0 από την Αλντοσίβι, μη μπαίνοντας ποτέ στο ματς. Η εικόνα των δύο αντιπάλων από την πρώτη αγωνιστική δε βοηθάει ώστε να μπλέξουμε με σημείο. Πάντως, με το μαχαίρι στο λαιμό, θα πηγαίναμε στον άσο.

855. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Νέα σοβαρή εμφάνιση, νέα νίκη για την Τίγκρες κόντρα στην Τσιάπας με 3-1 εκτός έδρας. Αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο οι γηπεδούχοι, διαθέτοντας φυσικά ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Μέτρια τα πράγματα για την Τιχουάνα, η οποία παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, μην μπορώντας να κρατήσει το μηδέν. Έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κρουζ Αζούλ. Ο άσος θα επιβεβαιωθεί.

2133. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΙΚΙΚΕ

Ντέρμπι με φόντο την παραμονή. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Ικίκε, η οποία έχει ενισχυθεί αισθητά κατά τη μεταγραφική περίοδο. Προέρχεται από τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην υπερδύναμη Κόλο Κόλο, σε ένα ματς που θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αδυνατούν να πάρουν αποτελέσματα. Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Άουνταξ. Δεν υπάρχει λόγος για να είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

1061. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

856. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Κοίταξε στα μάτια την υπερδύναμη Σάο Πάολο η Σέζαρ Βαγιέχο, δεν κατάφερε όμως να κάνει την έκπληξη και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες, χάνοντας στη Βραζιλία με 1-0. Άνετη νίκη για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, 4-1 εντός κόντρα στην Κομέρσιο. Στο πρωτάθλημα θέλει πλέον να επικεντρωθεί η Βαγιέχο, αρχίζοντας με νίκη κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Αλιάνσα Ατλέτικο, άσος.

858. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΠΟΥΜΑΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (Ντοράδος) και στη δυσάρεστη έκπληξη του Κλαουσούρα (Πούμας). Δε βγαίνει άκρη, θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε τα λεφτά μας αλλού.

862. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Έχασε πολύ εύκολα η ουραγός Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (2-2-5 εντός) στο Μπρίσμπεϊν με 0-4 και συνεχίζει να μην βρίσκεται σε καθόλου καλά κατάσταση. Η Αδελαΐδα (2-2-4 εκτός) έμεινε στο 2-2 με το Σίδνεϊ, δεν έπαιξε καλά και δίκαια δεν κέρδισε, ακόμα και αν έχανε δεν θα πιστεύαμε ότι ήταν άδικο αποτέλεσμα. Μεσοβδόμαδα έχασε και αποκλείστηκε από το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ με 1-2 από την Κινεζική Σαντόνγκ. Χαμηλά το διπλό δεν έχει αξία.

863. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (6-1-2 εντός) έμειναν στο 1-1 με τη Μέλμπουρν Βίκτορι, άδικη ισοπαλία που δεν της άξιζε, αφού ήταν αρκετά καλή και θα έπρεπε να πάρει το τρίποντο. Δεν κατάφερε να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, θέλει να κερδίσει την Ουέλινγκτον ώστε να επανέλθει στις νίκες. Η Ουέλινγκτον (1-2-7 εκτός) συμπλήρωσε τέταρτη συνεχόμενη ήττα και παίζει πολύ άσχημα εδώ και αρκετό καιρό. Δεν της δίνουμε ελπίδες να πάρει κάτι στην έδρα της πρωτοπόρου, ο άσος στο 1,33 είναι μεν δίκαιος αλλά όχι επιλογή μας φυσικά, το -1,5 απλά δίκαιο line.

----. ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της πρώτης φάσης. Η Βιτόρουλ είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, στο -3 από την κορυφή, δεν κρύβει πια τις βλέψεις της για τον τίτλο. Η Ιάσι θα δώσει μάχη για να μπει στην πρώτη εξάδα, για την ώρα απέχει τρεις βαθμούς από το στόχο της, πριν τη διακοπή είχε φτιάξει αήττητο οχτώ αγώνων (4-4-0, 7/8 under 2,5, 5/8 NG). Παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

----. ΑΣΤΡΑ – ΚΛΟΥΖ

Παρά τα οικονομικά προβλήματα η Άστρα οδηγεί την κούραση του πρωταθλήματος, μετρούσε 7/8 GG πριν τη διακοπή (3-4-0), έχασε τον εκ των πρώτων σκόρερ Μπουντέσκου (18 συμ./8 γκολ) στις μεταγραφές. Η Κλουζ δεν προλαβαίνει τα πλέι-οφ (πληρώνει το -6 λόγω τιμωρίας), μετράει 0-4-3 στα πιο πρόσφατα επτά. Προβάδισμα έχει ο άσος, προς το δίκαιο το 1,90, με το ρίσκο που κρύβει η επανέναρξη μετά από αγωνιστική απραξία σχεδόν δυο μηνών.

---. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥΣΚΑΣ – ΝΤΙΟΣΓΚΟΡ

Επανέναρξη στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας. Η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία καλά κρατεί και το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χαρακτήρα εξάποντου. Η ακαδημία Πούσκας (2-4-3 εντός) έκλεισε το 2015 με μόλις μία νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος (1-5-7) και ισοβαθμεί με τη Βάσας στην επικίνδυνη ζώνη. Το τρίποντο κόντρα στην ουραγό Μπεκεσάμπε στο φινάλε του προηγούμενου έτους έδωσε βαθειά ανάσα στη Ντίοσγκορ (1-2-6 εκτός), καθώς απομακρύνθηκε με τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού. Περιμένουμε παιχνίδι με έντονη σκοπιμότητα και από τις δύο πλευρές, καθώς κρίνονται πολλά στην ουρά. Για το λόγο αυτό στρεφόμαστε στα λίγα τέρματα.

---. ΧΟΝΒΕΝΤ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Σταθερά στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Χόνβεντ(4-3-2 εντός) και το παιχνίδι κόντρα στη Χαλάντας (4-3-2 εκτός) αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπει γερά στο κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την τρίτη θέση, έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας και το Χ2 μπορεί να αποτελέσει μία αξιόλογη επιλογή.

---. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Σταθερά ουραγός της βαθμολογίας η Μπεκεσάμπε (2-2-6 εντός), έκανε βήμα πρόκρισης μεσοβδόμαδα για το κύπελλο κόντρα στην Κοζαρμισλένι, ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Για τον ίδιο θεσμό, η Φερεντσβάρος (7-1-1 εκτός) ηττήθηκε με 0-1 από τη Βιντεότον και καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς σε 20 μέρες. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή πορεία, αφού απέχει 18 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο θρόνο της. Πολύ χαμηλά το διπλό, το οποίο πιθανότατα θα συνδυαστεί με ανέπαφη εστία, αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

---. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝΙ – ΒΑΣΑΣ

Με το δεξί μπήκε στο νέο έτος η Ντέμπρετσεν (4-3-3 εντός), παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στο κύπελλο κόντρα Νυριεγκάζα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα παρότι βρίσκεται στην έβδομη θέση, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Τη μάχη της παραμονής συνεχίζει η Βάσας (2-1-6 εκτός), η οποία συγκατοικεί με την Ακαδημία Πούσκας στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει σε κάθε της παιχνίδι να μάχεται για τους βαθμούς. Λογικά θα επιβεβαιωθεί ο άσος, όμως οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια.

---. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Εντυπωσιακή η Ουίπεστ (3-5-1 εντός) στο κύπελλο, διέλυσε με 8-1 την Τισαβάρος, ομάδα τρίτης κατηγορίας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα (6-1-0) και εξακολουθεί να κατέχει τη δεύτερη θέση. Την έκπληξη του πρώτου γύρου των προημιτελικών πραγματοποίησε η Βιντεότον (2-0-7 εκτός), επικρατώντας της –σχεδόν- ανίκητης φέτος Φερεντσβάρος με 0-1 και στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Πρόκειται ασφαλώς για το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, με τις αποδόσεις να αδικούν τους φιλοξενούμενους και περσινούς πρωταθλητές.

----. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ

Ντέρμπι νεοφώτιστων. Σε καλύτερη κατάσταση και πιο ανταγωνιστική δείχνει η Χενεράλ Καμπαγιέρο, έχοντας συγκεντρώσει τέσσερεις βαθμούς σε ισάριθμα ματς. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Λουκένιο. Δύο σερί ήττες για τη Ρίβερ, με τελευταία αυτή κόντρα στην υπερδύναμη Λιμπερτάδ με 3-1. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, θα κρατήσουμε όμως τα πολλά γκολ.

----. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ρεάλ, η οποία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Νασιονάλ, έχασε εύκολα και από την Μπολίβαρ με 2-0 εκτός έδρας. Μεγάλη ανάγκη βαθμών έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση στην ειδική βαθμολογία. Σε αντίθετη τροχιά η Σπορτ Μποίς, η οποία ωστόσο δυσκολεύεται να πάρει εύκολες νίκες, λόγω της απώλειας σημαντικών παιχτών. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χόρχε Γουίλστερμαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πάρει αποτέλεσμα σε πολύ πιο εύκολες έδρες από αυτή της Σπορτ Μπόις, το κακό σερί τους αναμένεται να συνεχιστεί, άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ