ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (2/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

625. ΟΥΡΑΛ – ΚΡΙΛΙΑ

Εξαιρετική η Ουράλ (4-3-3) το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε ματς δίχως ήττα και τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας στον πάγκο της το –μόνιμο πλέον- Βαντίμ Σκριπσένκο. Τελευταίο της θύμα ήταν η Ρουμπίν Καζάν, της οποίας και επικράτησε με σκορ 1-2. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Κρίλια(4-2-4), τα βρήκε σκούρα απέναντι στις ομάδες της Μόσχας, χάνοντας με 2-0 από τη Λοκομοτίβ στην πρωτεύουσα και φέρνοντας λευκή ισοπαλία με τη Ντιναμό εντός έδρας. Μόλις μία νίκη έχει στο σπίτι της η Ουράλ (1-1-2), ενώ η Κρίλια ξέρει να στέκεται μακριά από το Σοβέτοφ (2-1-2), παίρνοντας διπλό ακόμα και στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ. Φαβορί οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, αλλά το ματς έχει πολύ Χ μέσα.

1184. ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Η ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα από τη Λάρισα, έφερε ανακατατάξεις στη Λαμία, καθώς ο Σούλης Παπαδόπους αποτέλεσε παρελθόν, με το Γιώργο Βαζάκα να αναλαμβάνει και πάλι την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά το καλοκαιρινό του πέρασμα από την ομάδα της Φθιώτιδας. Ούτε ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά τη σεζόν, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Αχαρναϊκό εντός έδρας, με τον προπονητή του Παναγιώτη Τζαναβάρα να τονίζει πως η ομάδα του είναι ανέτοιμη ακόμα. Θα βγάλει αντίδραση η Λαμία, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

697. ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Νόρτζελαντ (2-0-3 εντός) το 2-0 επί της Άαρχους εντός έδρας, το οποίο ήρθε χάρη στο δυναμικό της ξεκίνημα, αφού μέχρι το 18’ είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ. Απογοητευτική η Οντένσε (1-0-4 εκτός) στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τη Σοντερίσκε, από την οποία και διασύρθηκε με 4-0, με τα αμυντικά της κενά να είναι και πάλι εμφανή, καθώς δέχεται γκολ σε κάθε της έξοδο. Λογικό φαβορί η Νόρτζελαντ, με τον άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan.

890. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Ρουχ (3-1-2 εντός) στην έδρα της Κρακόβια με 2-1 και συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια με μόλις ένα τρίποντο (1-0-3) για το πρωτάθλημα, ενώ μεσολάβησε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο. Συνεχίζει ακάθεκτη η Πόγκον (2-3-0 εκτός), που παρέμεινε αήττητη μετά την εντός έδρας νίκη επί της Γιαγκελόνια με σκορ 2-1 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την πρωτοπόρο Πιάστ. Ισορροπημένο το σετ και παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δε θα τους στηρίξουμε, μιας και η Ρουχ είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στο σπίτι της. Προτιμότερη η ενασχόληση με το αμφίσκορο, μιας και η Πόγκον μετράει επτά συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

737. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Έφερε φως η αλλαγή προπονητή στηνΛάουτερνκαθώς οι «κόκκινοι» μετά και την απομάκρυνση τουΡούναιτςαπό τον πάγκο πήραν μεγάλη νίκη 1-2 στην έδρα τηςΜπόχουμ. Με τον υπηρεσιακό Φούνφστουκ θα πορευτούν για ακόμα ένα παιχνίδι οι γηπεδούχοι οι οποίοι εντός έδρας φέτος μετράνε 1-1-2, 3/4 under 2,5 και 4/4 no goal. Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τηνΦορτούναη οποία μετά από 2 σερί ισοπαλίες γνώρισε εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΣαντχάουζεν, μακριά από την έδρα της δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-3-2, 5/5 under 2,5 και 3/5 goal-goal. Τομομέντουμδείχνει άσο, καλή επιλογή φαντάζει φυσικά και το under 2,5.

738. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΑΪΝΤΕΧΝΑΪΜ

Αναμενόμενη ήττα με 2-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ γνώρισε ηΦΣΒδιακόπτονταςέτσι νικηφόρο σερί 2 αγώνων, 2-0-3, 3/5 over 2,5 και goal-goal ο εντός έδρας απολογισμός της. Από την τρίτη τηςισοπαλίαστα τελευταία 4 παιχνίδια προέρχεται η Χάιντεχαϊμ καθώς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Καρλσρούη, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν έχουν σημειώσει νίκη καθώς μετράνε 0-2-2, 3/4 under 2,5 και no goal. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

739. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΜΟΝΑΧΟ 1860

Έξι σερί παιχνίδια αήττητη η Μπίλεφελντ από τα οποία βέβαια τα 5 ήταν ισοπαλίες, πρόσφατα οι γηπεδούχοι απέσπασαν ακόμα έναν βαθμό από την έδρα της Νυρεμβέργης με τις δύο ομάδες μετά από έναεπεισοδιακόπαιχνίδι να μένουν στο 2-2. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη καθώς μετράνε 0-3-1, 4/4 under 2,5 και 3/4 no goal. Μια από τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στην κατηγορία είναι το Μόναχο το οποίο παρόλα αυτά παίζει καλά και αδικείται από την μέχρι τώρα βαθμολογική του συγκομιδή, πρόσφατα η «ζέχτζιγκ»αναδείχθηκεισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Λειψία, 0-2-3 ο εκτός έδρα απολογισμός της, τα 3 έληξαν under 2,5 και no goal. Ίσως προκύψει κάτι στο live.

924. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Τη δεύτερη ήττα της και μάλιστα συνεχόμενη γνώρισε η Τραμπζονσπόρ (1-1-1 εντός) στην έδρα της Ανκάρασπορ με σκορ 3-1 και ο Αρβελάτζε ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες. Σπουδαία νίκη πήρε η Κόνιασπορ (1-2-0 εκτός) επί της Μερσίν την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι παρέμεινε αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια (2-1-0). Φαβορί η Τραμπζονσπόρ, αλλά στο 1,66 δε θα πάρουμε.

932. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ. ΓΙΟΥ.

Βασίλισσα των ισοπαλιών η Σίβασπορ (0-3-0 εντός), που πήρε την πέμπτη της σε έξι ματς, αυτή τη φορά στην Αντάλεια με 1-1, με τον προπονητή, Γιαλτσίν να τονίζει πως οι παίκτες του θέλουν χρόνο για να δέσουν. Ο Κορκμάζ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Μερσίν (0-1-2 εκτός), ωστόσο ούτε αυτό στάθηκε αρκετό για να φέρει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κόνιασπορ. Περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να ξυπνήσουν σιγά-σιγά και το παιχνίδι με την προβληματική Σίβασπορ αποτελεί ευκαιρία ανάκαμψης, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή.

607. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Μόλις μια νίκη (1-7-5) εντός έδρας η ουραγός του πρωταθλήματος Ατβίνταμπεργκ η οποία δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την χρονιά, από την άλλη ηΧάμαρμπιεκτός έδρας αποδίδει κάκιστα καθώς μετράει 1-6-6, δεν πιάνεται από πουθενά, πάμε παρακάτω.

1042. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

No bet.

719. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Τη δεύτερη ήττα της γνώρισε η Χέρακλες (3-0-0 εντός) και την πρώτη μετά από έξι διαδοχικές νίκες, στην έδρα της Αλκμάαρ με σκορ 3-1, ωστόσο στο γήπεδο της διατηρεί το απόλυτο των νικών. Κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Χέρενφεν (0-1-2 εκτός), όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 με τη Φίτεσε. Σαφές προβάδισμα στην έδρα, αλλά θέλουμε να δούμε την αντίδραση της Χέρακλες μετά τη δεύτερη ήττα στη σεζόν για να τη στηρίξουμε.

1008. ΧΑΒΡΗ – ΝΙΟΡ

Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Χάβρη η οποία πρόσφατα έχασε και στην έδρα τηςΚρετέιγ2-1. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 1-1-2,σε όλαεπιβεβαιώθηκε το under 2,5 και στα 3 το no goal. Αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι (1-0-3) παρέμεινε ηΝιόρκαθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τηνΚλερμόν, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη καθώς μετράνε 0-3-1, 3/4 under 2,5 και 2/4 no goal. Ομάδα στα μέτρα της Χάβρης ηΝιόρ, άσος ο οποίος επιλέχθηκε και από τους Young Gunsστην απόδοση 1,925 της Bet365.

1009. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

Δεύτερο παιχνίδι χωρίς ήττα για τηνΚλερμόνη οποία απέσπασε τον βαθμό από την έδρα τηςΝιόρμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-2-1, 3/4 under 2,5 και no goal.Πρώτηήττα μετά και από 6 για τηνΜπουργκκαθώς έχασε δίκαια εντός έδρας 0-2 από τηνΕβιάν, 2-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός των νεοφώτιστων, στα 2 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και στα 3 το goal-goal. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν τον πρώτο λόγο,δύσκολαναπάειπρος τα δεξιά.

1010. ΝΙΜ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Στο -1 πλέον η Νιμ η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη (την πρώτη της μάλιστα στο φετινό πρωτάθλημα) με 1-2 στην έδρα τηςΜετς, οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν 4/4 ισοπαλίες, οι 3 μάλιστα under 2,5 και οι 2 no goal. Τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0) συμπλήρωσε ο Ερυθρός Αστέρας καθώς επικράτησε και τηςΜπρεστεντός έδρας 1-0. Οι φιλοξενούμενοι φέτος μακριά από την έδρα τους μετράνε 2-1-1, 3/4 under 2,5 και 2/4 no goal. Δύσκολα ναξεφύγειτο παιχνίδι από την ισοπαλία, πάντως οι γηπεδούχοι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς.

1011. ΕΒΙΑΝ – ΛΑΝΣ

No bet.

1012. ΟΣΕΡ – ΠΑΡΙ

Επέστρεψε στις ήττες ηΟσέρμετά και από 2 συνεχόμενες επιτυχίες καθώςέχασε1-0 στην έδρα τηςΑζαξιό, οι γηπεδούχοιφέτοςεντός έδρας μετράνε 2-1-1, 3/4 under 2,5 και no goal. Έκτη συνεχόμενη ισοπαλία για τηνΠαρίκαι 5η με σκορ 1-1 καθώς οι νεοφώτιστοι απέσπασαν τον βαθμό εντός έδρας από τηνΝάνσι, αήττητοι εκτός οι γηπεδούχοι καθώς έχουν απολογισμό 0-4-0, όλα under 2,5 και τα 3 no goal. Όλα οδηγούν στη μοιρασιά.

1013. ΛΑΒΑΛ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-3) για τηνΛαβάλκαθώς πρόσφατα έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα της Ντιζόν, οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους μετράνε 1-0-3, 2/4 over 2,5 και goal-goal. Από δεύτερη συνεχόμενη νίκη προέρχεται ηΚρετέιγκαθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Χάβρης, 3-1-1 ο εκτός έδρα απολογισμός της, 3/5 over 2,5 και goal-goal. Οι δύο ομάδες σκοράρουν σχετικάεύκολα, ένα από τα λίγα παιχνίδια της αγωνιστικής το οποίο έχεικαλέςτύχες να έχει παραπάνω από 2 γκολ.

1014. ΝΑΝΣΙ – ΑΖΑΞΙΟ

Πολύ χαμηλός ο άσος για μια ομάδα που έχει μια νίκη σε 4 εντός έδρας αναμετρήσεις, ηΑζαξιόέρχεται από νίκη επί τηςΟσέρκαι έχει ψυχολογία, πάμε παρακάτω.

1015. ΣΟΣΟ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Μοναδική ομάδα στην κατηγορία χωρίς νίκη ηΣόσοκαθώς μετράει 0-4-5, πρόσφατα έχασε και από τηνΛανςεκτός έδρας 1-0. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προέρχονται από εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τηνΤουρκαι εκτός έδρας τα πηγαίνουν εξαιρετικά έχοντας απολογισμό 3-0-1, 3/4 under 2,5 και no goal. Ένα κλικ δεξιά.

1064. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Πέντε ματς αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο συμπλήρωσε η Ντόρντρεχτ (2-1-1 εντός), που έμεινε όρθια στην έδρα της Μάαστριχτ, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2. Ένα τσουβάλι ευκαιρίες έχασαν οι μικροί του Άγιαξ (0-0-3 εκτός), αλλά τελικά αρκέστηκαν στο 2-2 κόντρα στην Ος τη Δευτέρα και παρέμειναν με μόλις μία νίκη εδώ και επτά παιχνίδια (1-3-3). Η Ντόρντρεχτ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον -ακίνδυνο εκτός- έδρας Άγιαξ, όμως σε τέτοιες αποδόσεις δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τον άσο.

1065. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΚΙΛΙΖ 29

Πήραν το βαθμό της ισοπαλίας οι νέοι της Αϊντχόφεν (1-0-2 εντός) στην έδρα της Έμεν, ωστόσο παρέμειναν δίχως νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (0-1-2). Ρεπό είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Ακίλιζ (1-0-2 εκτός), που στο τελευταίο της επίσημο ματς πανηγύρισε την πρόκριση στην παράταση επί της Φορτούνα Σίταρντ για το κύπελλο. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, πάμε παρακάτω.

1066. ΟΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Χειρότερα δε γίνεται για την Ος (0-0-3 εντός), που έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία στην τελευταία της εξάδα αγώνων, ενώ στο διάστημα αυτό αποκλείστηκε και στο κύπελλο από ερασιτεχνική ομάδα. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τη Φορτούνα (2-1-1 εκτός) το 1-2 από την Μπρέντα, με τους οπαδούς να στρέφονται κατά του προπονητή, ζητώντας την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί ο άσος, με το +1 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 1,80 τηςBet365.

1067. ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εκ των διεκδικητριών της ανόδου. Σε καλή κατάσταση η Γκο Αχέντ (3-0-0 εντός), που επικράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα της Βάλβαϊκ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Παρέμεινε αήττητη στη φετινή σεζόν η Σπάρτα Ρότερνταμ (1-2-0 εκτός), που επικράτησε και της Τέλσταρ, με 2-1 σε παιχνίδι όπου δυσκολεύτηκε αρκετά από την αντίπαλο της. Φαβορί δίνονται οι Ιγκλς, αλλά σε τέτοιες αποδόσεις θα πάμε με την αήττητη Σπάρτα. Χ2.

1068. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Το πάλεψε η Τέλσταρ (2-2-0 εντός) στο Ρότερνταμ, αλλά δεν απέφυγε την –εντός προγράμματος ήττα- από τη Σπάρτα, χάνοντας με 2-1. Πέντε παιχνίδια δίχως ήττα συμπλήρωσε η ΦΚ Αϊντχόφεν (1-1-2 εκτός), που προέρχεται όμως από το στείρο 0-0 κόντρα στη Ντεν Μπος. Σωστά μοιρασμένο το σετ, πρώτο φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

1069. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από μία εβδομάδα για το θεσμό του κυπέλλου, με τη Χέλμοντ (1-1-2 εντός) να παίρνει την πρόκριση με σκορ 1-2 εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το βαρύ 4-1 από τη Φένλο και συμπλήρωσαν τέσσερα ματς δίχως νίκη, μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες, παρότι παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Πάλεψε η Βάλβαϊκ (0-2-1 εκτός), αλλά ηττήθηκε και στο Ρότερνταμ με 2-0 από τη Σπάρτα, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Ευκαιρία ανάκαμψης για τη Χέλμοντ, αλλά θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 1,75 για να στηρίξουμε τον άσο.

1070. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΦΕΝΛΟ

Σπουδαίο διπλό με σκορ 1-2 πανηγύρισε η Μπρέντα (2-2-1 εντός) απέναντι στη Φορτούνα Σίταρντ και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Άστραψε και βρόντηξε η Φένλο (1-3-0 εκτός) στο 4-1 επί της Χέλμοντ, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα έξι ματς (3-3-0). Δεν είναι για 1,83 ο άσος, με τέτοιο σετ θα στηρίξουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ζευγαριού, Χ2.

1071. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΕΜΕΝ

Η πρόκριση στο κύπελλο δεν έφερε και τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα για την Αλμίρε (0-1-2 εντός), που ηττήθηκε με 3-1 από τη Φόλενταμ στο τελευταίο της ματς και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δίχως νίκη μετά από επτά αγωνιστικές. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Έμεν (1-1-2 εκτός), που όμως προέρχεται από εντός έδρας γκέλα κόντρα στους νέους της Αϊντχόφεν, μένοντας στο 1-1, παραμένοντας ωστόσο αήττητη για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος (1-2-0). Δεν μπορεί να είναι –έστω και οριακά- φαβορί η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Επιλογή το 0:0 ασιατικό διπλό στο 2,00 τηςBet365.

1072. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, με τη Ντεν Μπος (2-1-1 εντός) να προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν -σε ματς όπου άξιζε τη νίκη- μένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς (2-1-0). Πολύτιμο βαθμό πήρε και η Μάαστριχτ (2-0-2 εκτός) από τη Ντόρντρεχτ με σκορ 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας και αυτή τα τρία ματς χωρίς ήττα (1-2-0). Δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο παιχνίδι.NoBet.

655. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Συνεχίζει να απογοητεύει η Μπάνικ (0-1-2 εντός), που έχει μόλις ένα βαθμό στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, δεχόμενη γκολ σε όλα τα παιχνίδια της, με τελευταία της ήττα αυτή στο Τέπλιτσε με σκορ 1-0. Δεν κρίθηκε ως θετικός ο βαθμός που απέσπασε από τη Ζλιν η Σίγκμα (0-2-2 εκτός), ενώ μεσοβδόμαδα διέλυσε με 1-5 την Οπάβα για το κύπελλο και πήρε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και η Μπάνικ αργά ή γρήγορα θα βγάλει αντίδραση. Το αφήνουμε.

605. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ημιτελικός κυπέλλου Ιρλανδίας. Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ντάνταλκ (11-3-1 εντός), που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αγνοώντας την ήττα από τις αρχές Αυγούστου, όταν και αποκλείστηκε από την Γκάλγουεϊ στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ. Η Λόνγκφορντ (3-4-8 εκτός) δεν μπορεί να νιώθει άνετα, καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία έντεκα ματς πρωταθλήματος (1-6-4), χάνοντας με 0-3 στο τελευταίο της παιχνίδι από τη Σεντ Πάτρικς. Θέλει το κύπελλο η Ντάνταλκ, ενώ η Λόνγκφορντ έχει να ασχοληθεί με την παραμονή της στην ιρλανδική Πρέμιερ. Καμία αξία στον πολύ χαμηλό άσο.

604. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΑΪΝΤΖ

Η Ντάρμσταντ μπορεί να προέρχεται από θετικά αποτελέσματα όμως εντός έδρας δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της παρά την πρόσφατη νίκη επί της Βέρντερ. Η Μάιντζ από την άλλη διαθέτει και το ρόστερ αλλά και την εμπειρία να αποδράσει με τους 3 βαθμούς από το “Μερκ”. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το ασιατικό διπλό 0:0 που προσφέρεται στην απόδοση 1,825 τηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

673. ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η Λιλ παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και το πρόβλημα στην επίθεση δε φαίνεται να λύνεται, καθώς έχει σκοράρει μόλις δύο φορές μέχρι στιγμής και ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας Μπουφάλ αναμένεται να απουσιάσει από το παιχνίδι με τη Μονπελιέ. Οι «Μολοσσοί» από την άλλη αποτελούν την απογοήτευση της χρονιάς μέχρι στιγμής, ωστόσο προέρχονται από την πρώτη νίκη τους και μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές βρίσκουν δίχτυα συνεχώς. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν την Τρίτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, με την κούραση να είναι ακόμα ένας ανασταλτικός παράγοντας για τους «Λιλουά». Επιλογή των Young Gunsτο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στο 1,90 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

691. ΘΕΛΤΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Πέρα από κάθε προσδοκία το ξεκίνημα της Θέλτα στο πρωτάθλημα (4-2-0), συνολικά είναι αήττητη σε 11 ματς πρωταθλήματος (6-5-0) και βρίσκεται κοντά στο καλύτερο σερί στην ιστορία της. Επιπλέον σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια αφού διαθέτει αυτοματισμούς στην επίθεση αλλά και ικανούς σκόρερ όπως ο Νολίτο (5 γκολ) και ο Άσπας (4 γκολ). Η Χετάφε μακριά από την έδρα της «εξαφανίζεται», μετράει 7 σερί ήττες αν υπολογίσουμε και την περασμένη σεζόν. Καλή επιλογή δείχνει το να σκοράρει η Θέλτα πρώτη 2 γκολ στο 1,73 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

802. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Η «κοιλιά» φαίνεται πως ήρθε για την Οστάνδη (4-0-1 εντός), καθώς μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό από την Άντβερπ για το κύπελλο, ήρθε το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Μουσκρόν για το πρωτάθλημα με αρκετά μέτρια εμφάνιση. Κάθε εβδομάδα ακούγεται έντονα πως θα τελειώσει από τη Λόκερεν (1-1-2 εκτός), όμως είναι ακόμα στο τιμόνι της ο Πίτερς. Τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα η ήττα με 0-1 από την Κλαμπ Μπριζ, με την ομάδα του 41χρονου τεχνικού να μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος (1-0-4). Δε μας πείθει τελευταία η Οστάνδη ώστε να τη στηρίξουμε, αλλά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε και τη Λόκερεν για κόντρα.

891. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις μετράει η Γιαγκελόνια (3-1-1 εντός), που έχασε με 2-1 στην έδρα της Πόγκον την προηγούμενη αγωνιστική. Επιστροφή στις νίκες για τη Λέχια(0-3-2 εκτός) μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-1 της Ζαγκλέμπιε και πήρε βαθιά ανάσα για τη συνέχεια. Η ομάδα από το Γκντανσκ χάνεται μακριά από το σπίτι της, αλλά δε γίνεται να εμπιστευτούμε τη Γιαγκελόνια, που δείχνει να ψάχνεται τελευταία.

1006. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, η Κροτόνε (2-0-0 εντός) ανέβασε στροφές και μένοντας αήττητη στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (3-1-0) πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Τελευταία της νίκη στο σπίτι της Προ Βερτσέλι με σκορ 0-2. Έμαθε να παίζει με παίκτη λιγότερο η Σαλερνιτάνα (0-2-0 εκτός), που κέρδισε με αριθμητικό μειονέκτημα την Τερνάνα την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας με μόλις μία ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (2-2-1). Πολύ δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα στραφούμε στα γκολ, με τοover2,25 να αποτελεί επιλογή στο 2,05 τηςBet365, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα με σχετική άνεση (3/5 παιχνίδια της σκόραρε η Κροτόνε, 4/5 η Σαλερνιτάνα).

732. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Ρόδεραμ καλείται να συνέλθει άμεσα από την απόλυση του προπονητή Έβανς σε μία περίοδο όπου έδειχνε να ανακάμπτει πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες. Η Μπέρνλι παρά την εντός έδρας ήττα από την Ρέντινγκ είναι καλύτερη ομάδα με πληρέστερο ρόστερ και σίγουρα αδικείται από τις αποδόσεις με το ασιατικό -0,25 να πληρώνει 2,025 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

590. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Επτά ματς δίχως ήττα συμπλήρωσε η Γκίσελι (3-2-2 εντός), περνώντας νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Μπρέιντρι Τάουν. Σε καλή κατάσταση και η Λίνκολν (2-1-3 εκτός), που είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, με τελευταία νίκη της το 2-0 επί της Τορκί. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, προς τα αριστερά κλείνουμε.

604. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος έχει η Γκάλγουεϊ (4-1-9 εντός), που πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, καθώς μετά και την ήττα από τη Σάμροκ με 2-0 βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ψάχνει διακαώς την αντεπίθεση της. Πριν το ματς με τους Ρόβερς πάντως, πήραν το μοναδικό τους τρίποντο εδώ και δύο μήνες, με αντίπαλο τη Λόνγκφορντ με 4-2. Πέντε αγώνες δίχως ήττα μετράει η Σλίγκο (2-3-8 εκτός) για το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πάρει βαθιά ανάσα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, βγαίνοντας επιτέλους από την τελευταία δυάδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 3-2 της Μπρέι σε ένα συναρπαστικό ματς. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, αλλά χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα, μιας και οι δύο σύλλογοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Το παιχνίδι όμως είναι εξάποντο παραμονής και για το λόγο αυτό μας ξενίζει ο υπερβολικός φαβοριτισμός της Σλίγκο. Θα πάμε με την έδρα και την Γκάλγουεϊ.

889. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Όσο εντυπωσιακή είναι η Σετούμπαλ στο επιθετικό κομμάτι, όπου διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, άλλο τόσο προβληματίζει στα μετόπισθεν, μιας και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική άνεση, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Εστορίλ από την άλλη εμφανίζεται πολύ σοβαρή, καθώς κέρδισε όλες τις ομάδες που βρίσκονται –θεωρητικά- στα μέτρα της και ηττήθηκε μόνο από Μπενφίκα και Πόρτο. Όπλο της δεν είναι άλλο από την άμυνα, αφού δέχτηκε γκολ μόνο ένα γκολ στις τέσσερις νίκες της και με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσει και πάλι ανέπαφη την εστία της, πηγαίνει στο «Μπονφίμ» για τη νίκη. Όσο καλή και αν είναι η Σετούμπαλ, κόντρα σε ομάδες που προσέχουν τα νώτα τους και δεν παρασύρονται από το γρήγορο παιχνίδι της, αντιμετωπίζει προβλήματα και η Εστορίλ δύσκολα θα πέσει σε αυτή την παγίδα. Επιλογή αποτελεί το 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 2,025 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

637. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΠΑΡΑΝΑ

Έξι παιχνίδια (0-3-3) χωρίς νίκη ηΚρισιούμαη οποία πρόσφατα έχασε και στην έδρα της ΑμέρικαΜινέιρο2-1, 6-4-4 , 9/14 under 2,5 και 9/14 no goal ο εντός έδρας απολογισμός της. Μια από τα ίδια και ηΠαρανάη οποία εκτός έδρας μετράει 3-2-9, τα 8 μάλιστα είχανπαραπάνωαπό 2 γκολ. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση,ηαγοράπάντως στηρίζει τον άσο.

966. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Δίκαια φαβορί ηΜπελγράνοη οποία εντόςέδραςμετράει 7-2-4 και προέρχεται από νίκη 1-0 επί τηςΚολόνεκτός έδρας. Τρειςσερίήττες μετράει ηΝτεφένσαη οποία εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-4-7. Σε αρκετά καλές αποδόσεις κυκλοφορεί ο άσος και ίσως μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1032. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση ηΟυάσινγκτονη οποία δεν κερδίζει στατελευταίατης 3 παιχνίδια, πρόσφατα έχασε και από την Μόντρεαλ 2-0, εντός έδρας πάντωςείναιαρκετάαξιόπιστη καθώς έχει απολογισμό 9-3-3, 9/15 over 2,5 και 11/15 goal-goal. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ηΣίτιη οποία τρέχει να προλάβειμήπωςκαι μπει στα πλέι-οφ, εκτός έδρας πάντως μετράει 4-3-8, 8/15 over 2,5 9/15 goal-goal. Η λογική λέει πως θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους φυσικά να έχουν τον πρώτο λόγο καθώς διαθέτουν αρκετά πιο δεμένο σύνολο.

638. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 10-3-1 και δείχνουν ικανοί να κερδίσουν τους πάντες, από την άλλοι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος μακριά από το σπίτι τους μετράνε 7-3-4 ενώπαράλληλαείναι αήττητοι 7 σερί αγώνες (6-1-0). Πάσο.

967. ΚΙΛΜΕΣ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ηΚίλμεςκαθώςμετράει 9 σερί αγώνες χωρίς ήττα έχοντας απολογισμό 7-2-0, πρόσφατα κέρδισε και τηνΝτεφένσαεκτός έδρας 0-1. Από 3 σερί ήττες προέρχεται η ΣανΜάρτινη οποία στο τελευταίο της έχασε εντός έδρας 0-1 απότηΣαρμιέντο. Όλα δείχνουν άσο, όμως το παιχνίδι είναι αρκετά πονηρό, ακόμα και η ισοπαλία αρκεί στις δύο ομάδες.

500. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Σα να ξύπνησε κάπως η Κερετάρο (2-0-3 εντός), που μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Λεόν, πήρε πολύτιμο βαθμό στο σπίτι της Τζαγκουάρες με 0-0 και πλέον βρίσκεται στο -4 από την είσοδο στην πρώτη οκτάδα. Άλλη μία κακή εμφάνιση για την Τιχουάνα (3-0-3 εκτός), που ηττήθηκε με 4-1 από την Τολούκα, εμφανίζοντας ξανά πολλά προβλήματα στην άμυνα, μιας και δέχεται γκολ στα 10/11 παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Δείχνει να συνέρχεται η Κερετάρο και κόντρα στην Τιχουάνα μπορεί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο, επιλογή ο άσος.

713. ΑΡΙΚΑ - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Νοbet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ