ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμπαίκτης του Μπουρούση ο Νίκολσον

Brooklyn Nets forward Andrew Nicholson (44) motions after scoring against the Boston Celtics in the second half of an NBA basketball game, Friday, March 17, 2017, in New York. (AP Photo/Julie Jacobson)
(AP Photo/Julie Jacobson) AP

Ο Άντριου Νίκολσον ήρθε σε συμφωνία με τους Γκουανγκντόνγκ Τάιγκερς του Γιάννη Μπουρούση και θα παίξει για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ μακριά από το NBA.

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη για τους Γκουανγκντόνγκ Τάιγκερς του Γιόνας Καζλάουσκας, που μετά τον Γιάννη Μπουρούση και τον Έντουιν Τζάκσον, ήρθαν σε συμφωνία με τον Άντριου Νίκολσον.

Το No19 του NBA draft 2012 (28 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ) δεν έκανε την καριέρα που πολλοί περίμεναν και μετά από τέσσερις μέτριες σεζόν στους Ορλάντο Μάτζικ, αποχώρησε πέρυσι για να παίξει αρχικά στους Γουίζαρντς και στη συνέχεια στους Νετς. Ούτε εκεί, όμως, κατάφερε να κάνει τη διαφορά και κατέληξε μέσω trade στους Μπλέιζερς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο σχεδόν αμέσως.

Ο Άντριου Νίκολσον έχει πάρει μέρος σε 285 αναμετρήσεις στο NBA (36 ως βασικός), με μέσο όρο 6 πόντους (32.1% στο τρίποντο) και 3 ριμπάουντ. Πλέον, ετοιμάζεται για την πρώτη του μπασκετική εμπειρία μακριά από το NBA, έχοντας ως στόχο να ανεβάσει τους αριθμούς του στο πρωτάθλημα της Κίνας και να επιστρέψει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Photo Credits: AP Photo/Julie Jacobson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ