ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκόλα: "Δε νιώθω Αργεντινός"

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI SPORTS

Τη δική του εξήγηση για ποιο λόγο δε νιώθει Αργεντινός, έδωσε ο Λουίς Σκόλα παρά το γεγονός ότι έχει αποδείξει πολλές φορές τη λατρεία που έχει για την πατρίδα του.

Μέλος της ομάδας της Αργεντινής που σάρωνε τα μετάλλια σε όσες διοργανώσεις συμμετείχε και λατρεύτηκε από τους συμπατριώτες του, ο Λουίς Σκόλα προχώρησε σε μία αινιγματική δήλωση αλλά έδωσε τη δική του εξήγηση. " Δε νιώθω Αργεντινός", είπε ο έμπειρος φόργουορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε, παρά το γεγονός ότι έχει δώσει πολλές μάχες στα παρκέ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

" Δε νιώθω Αργεντινός γιατί δεν νιώθω ότι ανήκω πουθενά ή νιώθω ότι είμαι παντού", τόνισε ο Σκόλα ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο και συνέχισε:

" Εξαρτάται πώς το βλέπεις. Νιώθω ξεριζωμένος από τις ρίζες μου. Όταν είμαι σε ένα μέρος αρκετό καιρό, είμαι ανήσυχος. Το γεγονός ότι μετακινούμαι συνέχεια είναι κανονικότητα για μένα. Μου είναι δύσκολο να μείνω σε ένα μέρος. Το ψάχνω γιατί θα κάνει καλό στην οικογένεια μου. Η σταθερότητα είναι συνώνυμο με τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και να προχωράς μπροστάαλλά επίσης είναι συνώνυμο με την... συνήθεια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ