ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μάνι Χάρις βρήκε ομάδα σε ένα από τα πιο κρύα μέρη της Ευρώπης!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΚ, φέτος έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και λίγο πριν φτάσουμε στα μέσα Οκτωβρίου, ο Μάνι Χάρις βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Χαρισματικός σκόρερ, ασταμάτητος στο ένας εναντίον ενός, ένας πραγματικά πολύ ποιοτικός Αμερικανός που όμως δεν έφτασε εκεί που όλοι περίμεναν. Ο Μάνι Χάρις έπαιξε πέρυσι στα μέρη μας, κατέκτησε δύο τίτλους με τη φανέλα της ΑΕΚ της οποίας ηγήθηκε σε πολύ σημαντικά και κρίσιμα ματς, έκανε φέτος προετοιμασία με τον Ολυμπιακό για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και σήμερα, Τρίτη 9 Οκτωβρίου, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο 29χρονος περιφερειακός συμφώνησε να παίξει στη Ρίτας Βίλνιους, την ομάδα που γνωρίσαμε ως Λιέτουβος Ρίτας, μέχρι το τέλος της σεζόν 2018/19. Θα συμμετάσχει, έτσι, στο EuroCup μετά την κατάκτηση του περσινού Basketball Champions League και θα έχει την ευκαιρία να κοντράρει τη Ζάλγκιρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Θα είναι το αουτσάιντερ, ήταν όμως και πέρυσι όταν με την ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ