ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο coach Τσαρτσαρής

Ο coach Τσαρτσαρής

Ο Κώστας Τσαρτσαρής άντεξε μόλις ένα χρόνο μακριά από τα γήπεδα και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει ως προπονητής, θέλοντας να δουλέψει με νέους αθλητές.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής που ολοκλήρωσε πέρσι μια λαμπρή καριέρα με θητεία στην Εθνική Ελλάδος, στον Παναθηναϊκό, στο Περιστέρι και στη Νήαρ Ηστ, με απολογισμό 10 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα, 3 τίτλους Euroleague, 1 χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο και 1 ασημένιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλάζει σελίδα και ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο στόχος του είναι να ασχοληθεί με τα νέα παιδιά και πιο συγκεκριμένα να διδάξει τα μυστικά του αθλήματος και να προετοιμάσει νεαρούς αθλητές για να διακριθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής, που καθιερώθηκε ως ένας από τους πολυδιάστατους ψηλούς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έβγαλε την Σχολή Α' Κατηγορίας και ετοιμάζεται να μοιράσει με... ασίστ στις γνώσεις του πάνω στα βασικά του αθλήματος, αλλά και τις εμπειρίες του με τους επίδοξους μπασκετμπολίστες.

Θα προπονεί στην "All Stars Arena" στο ΟΑΚΑ, τη σάλα που ανακαινίστηκε ριζικά και μετατράπηκε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της χώρας.

Ο coach Τσαρτσαρής

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 6942 570934 και στο email: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ