ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι: Ίσως έρχεται "The Last Dance" για τις 2 τελευταίες σεζόν του

Κόμπι: Ίσως έρχεται "The Last Dance" για τις 2 τελευταίες σεζόν του
AP Photo/Danny Moloshok AP PHOTO/DANNY MOLOSHOK

Ένας σχολιαστής των αγώνων των Λέικερς αποκάλυψε ότι ένα τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθούσε τον Κόμπι παντού στις δύο τελευταίες σεζόν, κάτι που ίσως σημαίνει ότι έρχεται ντοκιμαντέρ αντίστοιχο του "The Last Dance"!

Το "The Last Dance" έχει ενθουσιάσει τον κόσμο. Όπως φαίνεται ωστόσο, ενδεχομένως σε λίγο καιρό να υπάρξει μία παραγωγή που θα τρελάνει ακόμα περισσότερο το μπασκετικό κοινό με πρωταγωνιστή τον Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή των αγώνων των Λέικερς, Τζον Άιρλαντ, τις δύο τελευταίες σεζόν του Κόμπι στο ΝΒΑ (2014/15 και 2015/16) ένα τηλεοπτικό συνεργείο τον ακολουθούσε παντού, καταγράφοντας κάθε στιγμή του!

Προς το παρόν βέβαια δεν είναι σίγουρο τι σήμαινε αυτό. Αυτό ωστόσο που πρόσθεσε ο Άιρλαντ είναι ότι από όσο ξέρει το συνεργείο ανήκε στον συγγραφέα και τηλεοπτικό παραγωγό Γκόθαμ Τσόπρα, ο οποίος είχε φτιάξει το ντοκιμαντέρ "Muse" του Κόμπι!

Όπως βέβαια καταλαβαίνει κανείς, το θέμα είναι πολύ λεπτό μετά και τον θάνατο του Κόμπι, αφού δε μπορεί να ξέρει κανείς αν και πότε θα δώσει η οικογένειά του την άδεια για να δημιουργηθεί ντοκιμαντέρ. Παρόλα αυτά, ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ενθουσιάζεται σε αυτή την προοπτική.

Ακούστε την αποκάλυψη του Άιρλαντ στο podcast του:

AP Photo/Danny Moloshok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ