ΜΠΑΣΚΕΤ

Hoops for Hope: Καλάθια για καλό σκοπό από ΟΠΑΠ & ΟΣΕΚΑ

Hoops for Hope: Καλάθια για καλό σκοπό από ΟΠΑΠ & ΟΣΕΚΑ

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), μέσω της πρωτοβουλίας "Hoops for Hope", με τη συμβολή των Νίκου Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Θοδωρή Παπαλουκά και Φραγκισκου Αλβέρτη.

Πέντε θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ. Πέντε τρομερά μπασκετικά πορτρέτα με την υπογραφή του εικαστικού Χάρη Τσέβη. Ένας μεγάλος στόχος: Η αγορά ειδικών αμαξιδίων για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών (Ο.Σ.Ε.Κ.Α).

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη διαχρονική δέσμευση του για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού, υποστηρίζει το έργο της ΟΣΕΚΑ και ενισχύει τις προσπάθειες των αθλητών της για να κατακτήσουν την κορυφή. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, υλοποίησε τη δράση "Hoops for Hope", με στόχο της συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδικών αμαξιδίων για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας της ΟΣΕΚΑ.

Για να το κάνει αυτό, ο ΟΠΑΠ ζήτησε την βοήθεια πέντε θρύλων του ελληνικού μπάσκετ: Του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Θοδωρή Παπαλουκά και του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Μαζί τους, ο πολυβραβευμένος illustrator Χάρης Τσέβης, ο οποίος δημιούργησε πέντε συλλεκτικά έργα τέχνης. Πέντε πορτρέτα που έχουν δημιουργηθεί από την ψηφιακή σύνθεση πρωτότυπων αποκομμάτων από δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονται στον κάθε έναν από τους πέντε αθλητές!

ΑΤα πέντε μοναδικά πορτραίτα των αθλητών αποκαλύφθηκαν μέσα από μπασκετικά challenges. Απολαύστε τα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ