ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βρήκε τον αντι-Γκριγκόνις η Άλμπα

Βρήκε τον αντι-Γκριγκόνις η Άλμπα

Σύμφωνα με λιθουανικά και γερμανικά δημοσιεύματα η Άλμπα Βερολίνου συμφώνησε με τον Ρόκας Γκιεντράιτις, βρίσκοντας στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Μάριους Γκριγκόνις.

Ενας Λιθουανός έφυγε, ένας Λιθουανός πηγαίνει στην Άλμπα Βερολίνου. Με τον Μάριους Γκριγκόνις να αποχωρεί με προορισμό την Ζάλγκιρις , λιθουανικά και γερμανικά αναφέρουν ότι η Άλμπα Βερολίνου θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με έναν συμπατριώτη του Λιθουανού: Τον Ρόκας Γκιεντράιτις (26 χρονών, 2.00 μέτρα), ο οποίος πριν μερικές ημέρες αποχώρησε από την BC Ρίτας.

Την σεζόν 2017/18 Γκιεντράιτις ( o οποίος βρισκόταν στην λίστα του Sport24.gr με τους 75 παίκτες που ξεχώρισαν στην Ευρώπη ) είχε 12.5 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 42% στα τρίποντα, δείχνοντας έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αν τελικά η Άλμπα Βερολίνου ολοκληρώσει την απόκτησή του, τότε ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ θα γίνει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τους Μάρτιν Χέρμανσον, Γιόχαν Τίμαν και Κένεθ Όγκμπε.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γκιεντράιτις από την περασμένη σεζόν:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ