ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ενας πρωταθλητής του NCAA στη Μπρεμερχάβεν

Villanova's Kris Jenkins (2) reacts after making a three point basket during the first half of a championship NCAA college basketball game against Creighton in the finals of the Big East men's tournament Saturday, March 11, 2017, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Την απόκτηση του Κρις Τζένκινς ανακοίνωσε η Μπρεμερχάβεν, o οποίος το 2016 ήταν ο ήρωας του τελικού του NCAA.

Ο Κρις Τζένκινς (25 χρονών, 1.98 μέτρα, φόργουορντ) είναι υπεύθυνος για ένα από τα συγκλονιστικότερα φινάλε σε τελικό του NCAA τα τελευταία χρόνια, αφού το 2016 είχε δώσει το πρωτάθλημα στο Villanova κόντρα στο North Carolina με buzzer-beater τρίποντο . Δύο χρόνια αργότερα ο 25χρονος φόργουορντ προσπαθεί ακόμα να βρει τον δρόμο του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, ο δυναμικός φόργουορντ συμφώνησε με τη Μπρεμερχάβεν για συμβόλαιο ενός έτους, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει φέτος να μείνει καταρχάς υγιής και κατά δεύτερον να βρει το κίνητρο να είναι αποδοτικός.

Την σεζόν 2017/18 ο Τζένκινς αρχικά είχε συμφωνήσει με την Γεσιλγκιρεσούν αλλά απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και "κόπηκε", με αποτέλεσμα στην συνέχεια να αγωνιστεί μόλις για 6 παιχνίδια στην G-League με την φανέλα των Sioux Falls Skyforce και ακολούθως για μόλις δύο μήνες στους... Yakima SunKings που αγωνίζονταν σε ένα τοπικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, από τους οποίους επίσης "κόπηκε" λόγω.. αδιαφορίας.

AP Photo/Frank Franklin II

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ