ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με Αβενίδα για την Τίκβιτς

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο με Αβενίδα για την Τίκβιτς
EUROKINISSI

Η Ιβάνα Τίκβιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση (18/12, 18:00) με αντίπαλο την Αβενίδα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών.

Η νέα μεταγραφική προσθήκη του Ολυμπιακού, η Ιβάνα Τίκβιτς, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην αυριανή αναμέτρηση με την Αβενίδα για την 7η "στροφή" της EuroLeague Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες αναζητούν την παρθενική τους νίκη στη διοργάνωση και αναμφίβολα η πρώτη εμφάνιση της Τίκβιτς με τα "κόκκινα" ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τη Μαρία Αυτζή και τη Ρίτα Ρασίντ, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στο ρόστερ των ερυθρόλευκων θα βρίσκονται οι εξής 12 παίκτριες, κατόπιν επιλογής του Γιώργου Παντελάκη: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Χριστίνα Λίτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ