ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Αβενίδα: Η υπερπροσπάθεια και η απογοήτευση στο συγκλονιστικό φινάλε

Ολυμπιακός - Αβενίδα: Η υπερπροσπάθεια και η απογοήτευση στο συγκλονιστικό φινάλε

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού άγγιξε την πρώτη της νίκη στην EuroLeague, αλλά η Ανταροά Ελονού έσωσε την Αβενίδα. Δείτε το γεμάτο με συναισθήματα video της παρακάμερας της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός στην 7η "στροφή EuroLeague Γυναικών βρέθηκε μία... ανάσα μακριά από να πάρει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση, αλλά αυτή του... γλίστρησε από τα χέρια και η Ανταορά Ελονού κράτησε στην "όρθια" την Αβενίδα στο ΣΕΦ.

Η μπάλα έπειτα από άστοχο λέι απ της Σίλβια Ντομίνγκεθ κατέληξε στα χέρια της 28χρονης φόργουορντ, η οποία με buzzer beater χάρισε τη νίκη με 69-68 στην ομάδα της.

Η αποφασιστικότητα των παικτριών του Ολυμπιακού μετά το καλάθι της Ελονού έδωσε την θέση της στην απογοήτευση, καθώς η υπερπροσπάθειά τους δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η Κατερίνα Σωτηρίου έπεσε στο παρκέ, η Άννα Σπυριδοπούλου φάνηκε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η νεοφερμένη στον Πειραιά Ιβάνα Τίκβιτς έμοιαζε να μην το πιστεύει, η Αγγελική Νικολοπούλου και η Αφροδίτη Κοσμά ήταν φανερά απογοητευμένες και ο ερυθρόλευκος πάγκος - που έζησε έντονα κάθε στιγμή της αναμέτρησης - "πάγωσε".

Οι ερυθρόλευκοι δημοσίευσαν το video με την παρακάμερα της αναμέτρησης, στο οποίο μεταξύ άλλων έχει καταγραφεί η εναλλαγή των συναισθημάτων των παικτριών του Γιώργου Παντελάκη, αλλά και του ίδιου μετά το καλάθι της Ανταροά Ελονού.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ