ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερνάντες: "Βγάζω σε ένα μήνα όσα ο Ομπράντοβιτς σε μία μέρα"

Ερνάντες: "Βγάζω σε ένα μήνα όσα ο Ομπράντοβιτς σε μία μέρα"
FIBA

Ο Σέρχιο Ερνάντες οδήγησε την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα κοουτσάρει το επόμενο καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Η παρουσία του Σέρχιο Ερνάντες στον πάγκο της Αργεντινής κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη στο πέρασμα των ετών. Τελευταία απόδειξη το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν οι γκαούτσος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, γεγονός που τους έδωσε απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Παρόλ' αυτά, κι αφού η διεξαγωγή τους μετατέθηκε κατά ένα χρόνο, δεν είναι απόλυτα δεδομέμνη η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στον εθνικό πάγκο της χώρας.

Κι αυτό γιατί αφενός το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, αφετέρου προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί να εργαστεί στο εξωτερικό. Ο 56χρονος τεχνικός εξήγησε πως βλέπει τον εαυτό του μακριά από την Αργεντινή προκειμένου να μπορέσει να υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο.

" Ψάχνω μια ευκαιρία να εργαστώ στο εξωτερικό. Είμαι 56 ετών, για πόσο ακόμη θα μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά και να είμαι παραγωγικός; Για δέκα χρόνια. Έχω βγάλει λεφτά από αυτό, αλλά όχι τόσα ώστε να πω ότι έχω εξασφαλιστεί. Μπορώ να αγοράσω ένα διαμέρισμα σε μια ακριβή περιογή του Μπουένος Άιρες; Όχι! Ζω σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών μέτρων. Δεν γκρινιάζω γι αυτό, αλλά για παράδειγμα θα σου πω ότι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βγάζει σε μια μέρα όσα βγάζει εγώ σε ένα μήνα" δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε αργεντίνικη ιστοσελίδα.

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ