BASKETBALL CH. LEAGUE

Παίκτης της Μπεσίκτας ο Αλεξάντερ

Παίκτης της Μπεσίκτας ο Αλεξάντερ

Έναν πρώην ΝΒΑer έβαλε στο ρόστερ της η Μπεσίκτας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ Τζο Αλεξάντερ.

Η Μπεσίκτας θωράκισε τη ρακέτα της ενόψει της νέας χρονιάς στο τουρκικό πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζο Αλεξάντερ, του 32χρονου πάουερ φόργουορντ που πριν από 10 χρόνια είχε επιλεγεί στο Νο. 8 του Draft από τους Μιλγουόκι Μπακς αλλά έπαιξε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ το 2010.

Ο Αλεξάντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στη Μπεσίκτας και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Χάποελ Χολόν, έχοντας 14,1 πόντους και 5,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Ο Αμερικανός θα βρεθεί επίσης και στο δρόμο του Προμηθέα στο Basketball Champions League.

Η ομάδα της Πάτρας συμμετέχει (όπως και η Μπεσίκτας) στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με τη λιθουανική Νέπτουνας, την γαλλική Στρασμπούρ, την βελγική Οστάνδη, την σλοβενική Ολίμπια Λιουμπλιάνας, την ιταλική Βίρτους Μπολόνια και μία ομάδα που θα προκύψει από τις προκριματικές φάσεις.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ