BASKETBALL CH. LEAGUE

Οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν σημαία του Ισραήλ, ενημέρωσε FIBA και BCL η Χάποελ (VIDEO)

Οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν σημαία του Ισραήλ, ενημέρωσε FIBA και BCL η Χάποελ (VIDEO)

Κατά την διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ οι οπαδοί της "Ένωση" έκαψαν σημαία του Ισραήλ, με τους Ισραηλινούς να κάνουν καταγγελία στη FIBA και το BCL.

Η ΑΕΚ πήρε μία σπουδαία νίκη επί της Χάποελ με 91-78 για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι άτομα που βρέθηκαν στην εξέδρα έκαψαν μία σημαία του Ισραήλ με φόντο τις σημαίες της Παλαιστίνης και της Χεσμπολάχ. . Το περιστατικό που καταγράφηκε και σε VIDEO και ενδεχομένως να βάλει σε μπελάδες την "Ένωση".

Το συγκεκριμένο VIDEO κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στα social media, με την Χάποελ να εκδίδει μάλιστα ανακοίνωση επί του θέματος. " Έχουμε ειδοποιήσει το Basketball Chamions League ότι δεν υπάρχει θέση για τέτοιες πράξεις σε ένα γήπεδο. Δουλεύουμε με τις αρχές της FIBA για το θέμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 400 φιλάθλους μας που μας συνόδεψαν στο παιχνίδι".

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και χρόνια η ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης στο πλαίσιο της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας, έχοντας προβεί σε πολλές όμορφες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσει Παλαιστίνιους που βρίσκονται στην χώρα μας.

Μένει να φανεί πλέον αν αυτές οι κινήσεις οδηγήσουν σε κάποια τιμωρία της "Ένωσης" από την FIBA, αφού στην Παγκόσμια Ομοσπονδία έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να μπλέκεται η πολιτική με τον αθλητισμό.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ