Αρχή με... αέρα Hall of Fame

Αρχή με... αέρα Hall of Fame

Η άμμος στην κλεψύδρα για το... τζάμπολ του "Bob Hurley’s Skills Camp" από το Hoop Camp αδειάζει, καθώς τα πάντα είναι έτοιμα για το προπονητικό τετραήμερο (11-14/4), το οποίο θα διεξαχθεί στο Deree.

Το Hoop Camp από τις 11 ως τις 14 Απριλίου διοργανώνει το «Bob Hurley’s Skills Camp» και οι συμμετέχοντες στο camp θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Bob Hurley, ο οποίος είναι μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και τα πάντα είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν ένα προπονητικό τετραήμερο που δεν… ξανάγινε. Το Hoop Group, που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προπονητών από ομάδες του NCAA (Division I, II, ΙΙΙ), μετακομίζει από τις 11 έως τις 14 Απριλίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Deree (American College of Greece) και οι αθλητές/μαθητές του, θα βιώσουν μία εμπειρία μοναδική μέσα από προπονήσεις εφάμιλλων του Κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ.

Το Hoop Camp διοργανώνει το «Bob Hurley’s Skills Camp» και ήδη οι περισσότερες θέσεις έχουν καλυφθεί, οπότε λίγοι ακόμα θα μπορέσουν να βιώσουν ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, το οποίο θα είναι υπό την καθοδήγηση δύο εμβληματικών μορφών της Αμερικάνικης καλαθοσφαίρισης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι συμμετέχοντες του camp θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του coach BOB HURLEY, (Βραβείο ESPY Καλύτερου προπονητή, Naismith Boy’s High School Coach of the Year), ο οποίος από το 2010 είναι μέλος του «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame».

Ο Bob Hurley ήταν προπονητής στο St. Antony από το 1972 μέχρι το 2017, έχοντας κατακτήσει 28 πρωταθλήματα Πολιτείας και 4 Εθνικά, ενώ έχει στείλει περισσότερους από 150 αθλητές με πλήρη υποτροφία σε Division I Κολέγια, ενώ έξι εξ αυτών έγιναν NBA draft picks πρώτου γύρου. Οι προσωπικές διακρίσεις για τον ίδιο είναι εξίσου πολλές, καθώς έχει ανακηρυχτεί τρεις φορές USA Today National Coach of the Year, ενώ είναι μόλις ο τρίτος high school coach που γίνεται μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame!

  Ο coach Hurley, όμως, δεν θα είναι μόνος, καθώς στις εγκαταστάσεις του Deree θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του Hoop Group, Mr. ROB KENNEDY, ο οποίος θα μιλήσει με τους παίκτες και τους γονείς για όσα πρέπει να κάνουν για να γίνει το όνειρο μίας αθλητικής υποτροφίας σε ένα Αμερικανικό Κολλέγιο πραγματικότητα. Αξίζει να τονιστεί ότι το Hoop Group διοργανώνει το «Hoop Group Academic Elite», στο οποίο και φέτος (22-29/6) θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση με το Hoop Camp να θέτει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τα παιδιά του.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του camp (11-14/4) όλοι οι συμμετέχοντες θα κάνουν 20 ώρες προπόνησης στα πρότυπα και τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ, θα λάβουν εκπαιδευτική καθοδήγηση από τον Πρόεδρο του Hoop Group, Mr. Rob Kennedy, θα έχουν ωριαίο Σεμινάριο για τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και ανάλυση όσων χρειάζονται για την υποβολή αίτησης στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Κολέγια των ΗΠΑ, ενώ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία αθλητική υποτροφία από το Hoop Camp College για το Deree-The American College of Greece και θα υπάρχει καθημερινά διαθέσιμο μεσημεριανό γεύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: http://hoopcamp.gr/event/bob-hurley-skills-camp-athens-greece/".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24