ΗΠΑ

Ο Ρόις Γουάιτ σύγκρινε τον εαυτό του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Ρόις Γουάιτ σύγκρινε τον εαυτό του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Η BIG3 ανακοίνωσε τα ρόστερ όλων των ομάδων, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Ρόις Γουάιτ, που σύγκρινε τον εαυτό του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (VIDEO)!

Ο Ρόις Γουάιτ δεν έκανε ποτέ την καριέρα που φιλοδοξούσε στο ΝΒΑ. Αυτό το καλοκαίρι ελπίζει λοιπόν να κάνει την διαφορά στην BIG3. Αν υπάρχει κάτι που δεν λείπει στον 28χρονο από τη Μινεσότα, είναι η αυτοπεποίθηση. Ο Γουάιτ επιλέχθηκε στο Νο. 1 του Draft της καλοκαιρινής λίγκας και αμέσως μετά σύγκρινε τον εαυτό του με τον... ΛεΜπρόν Τζέιμς.

" Έχω ύψος 2.03μ., ζυγίζω 123 κιλά και είμαι πόιντ γκαρντ. Υπάρχουν μόνο δύο τέτοιοι παίκτες στον κόσμο. Ο ένας ζει στο Χόλιγουντ. Ο άλλος στέκεται εδώ πέρα μαζί σου", είπε ο Γουάιτ στον ρεπόρτερ του CBS μετά την επιλογή του στο Νο. 1 από τους Enemies, όπου θα έχει συμπαίκτες τον Γκίλμπερτ Αρίνας, τον Λαμάρ Οντομ, τον Πέρι Τζόουνς, τον Κρεγκ Σμιθ, τον Φρανκ Ρόμπινσον και προπονητή τον Ρικ Μαχόρν.

Ο Γουάιτ είχε επιλεγεί το 2012 στο Νο. 16 του Draft του ΝΒΑ από τους Ρόκετς, ωστόσο δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα του Χιούστον, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Έπαιξε συνολικά όλα κι όλα τρία ματς στο ΝΒΑ με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς την σεζόν 2013/14 και έκτοτε αγωνίστηκε για λίγο στην G-League και στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στην Τορίνο, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία.

Στα τέλη Φεβρουαρίου ο Γουάιτ ανακοίνωσε ότι αλλάζει καριέρα για να γίνει μαχητής πολεμικών τεχνών, πριν τον δούμε πάλι στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στην BIG3. Εκεί όπου θα συμμετάσχουν δεκάδες παλιοί ΝΒΑερς αυτό το καλοκαίρι. Από τον Ρασάρντ Λιούις, τον Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ, τον Μπάρον Ντέιβις και τον Γκρεγκ Οντεν, μέχρι τους Τζος Τσίλντρες, Τζος Σμιθ, Γουίλ Μπάινουμ, Αμάρε Στάνταμαϊρ, Τζο Τζόνσον και Τζερμέιν Ο'Νιλ.

Δείτε τι είπε ο Γουάιτ και όλα τα ρόστερ της BIG3:



Photo credits: AP Photo/Chris Szagola
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ