NBA

Πρώην ΝΒΑer αρχίζει καριέρα στο ΜΜΑ!

Πρώην ΝΒΑer αρχίζει καριέρα στο ΜΜΑ!
AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Ρόις Γουάιτ, Νο. 16 στο Draft του 2012 και πρώην παίκτης της Τορίνο, ανακοίνωσε ότι αρχίζει νέα καριέρα, στις πολεμικές τέχνες!

Ο Ρόις Γουάιτ δεν έκανε ποτέ την καριέρα που ονειρευόταν στο ΝΒΑ και τώρα ελπίζει να το καταφέρει στις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα στο ΜΜΑ! ο παλιός παίκτης των Ρόκετς έχει αποσυρθεί από το μπάσκετ και στα 27 του χρόνια πήρε την απόφαση να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με το ΜΜΑ , έχοντας μάλιστα υψηλές φιλοδοξίες.

" Είμαι ένας από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο. Αυτό είδαν σε μένα και στο ΝΒΑ. Πιθανότατα έχω δύο από τα 10 καλύτερα χέρια στο ΝΒΑ. Νομίζω ότι όλα αυτά θα με βοηθήσουν στο UFC", τόνισε στο ESPN ο Γουάιτ, ο οποίος υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Τορίνο, δίχως όμως να παίξει ποτέ εκεί. Η ιταλική ομάδα έλυσε το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ επειδή δεν προσήλθε καν στην προετοιμασία.

Ο ύψους 2,03μ. Γουάιτ επιλέχθηκε στο Νο. 16 του Draft το 2012 από τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά έπαιξε συνολικά μόνο τρεις αγώνες και ισάριθμα λεπτά στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς την σεζόν 2013/14.

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ