ΗΠΑ

Μείνε στο δωμάτιο του Μάικλ Τζόρνταν, με το λάβαρο της Εθνικής Ελλάδας

FILE - In this Feb. 17, 1982, file photo, North Carolina's Michael Jordan (23) drives around the defense of Wake Forest's Anthony Teachey, left, and Danny Young (20) at the Greensboro Coliseum in Greensboro, N.C. The ACC's claim to the all-time poll throne starts with North Carolina and Duke. (AP Photo/Bob Jordan, File)
FILE - In this Feb. 17, 1982, file photo, North Carolina's Michael Jordan (23) drives around the defense of Wake Forest's Anthony Teachey, left, and Danny Young (20) at the Greensboro Coliseum in Greensboro, N.C. The ACC's claim to the all-time poll throne starts with North Carolina and Duke. (AP Photo/Bob Jordan, File) AP PHOTOS

Θέλεις να μείνεις στο φοιτητικό δωμάτιο του Μάικλ Τζόρνταν, παρέα με το λάβαρο της Εθνικής Ελλάδας; Από το φθινόπωρο του 2020 μπορείς να το κάνεις, σε ξενοδοχείο που θα ανοίξει στο Τσάπελ Χιλ της Βόρειας Καρολίνας.

Η τρέλα που επικρατεί για το "The Last Dance" , το ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, είναι απίθανη. Το πρωί της Δευτέρας (18/5) θα δούμε στο Netflix τα τελευταία δύο επεισόδια, το ένατο και το δέκατο, με τα οποία θα ολοκληρωθεί μια πολύ όμορφη περίοδος στην οποία οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν ποιος ήταν ο MJ και οι νεότεροι έμαθαν γιατί θεωρείται ο κορυφαίος όλων των εποχών στο μπάσκετ.

Αν, πάντως, έχετε ακόμη μεγαλύτερη τρέλα για τον παλαίμαχο θρύλο, θα μπορείτε από το φθινόπωρο του 2020 να μείνετε στο δωμάτιο που εκείνος έμενε στη διάρκεια της θητείας του στο Πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα. Για την ακρίβεια, σε μια πιστή αντιγραφή του φοιτητικού του δωματίου, το οποίο θα μπορεί κάποιος να νοικιάσει στο ξενοδοχείο Graduate Hotel στο Τσάπελ Χιλ της Βόρειας Καρολίνας που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανέγερσής του.

Το δωμάτιο θα έχει φυσικά το νούμερο 23 στην πόρτα, όλες τις αφίσες και τα αναμνηστικά που είχε βάλει ο Μάικλ Τζόρνταν στους τοίχους του, ανάμεσα στα οποία και ένα λάβαρο της Εθνικής Ελλάδας την οποία αντιμετώπισε στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης και στο κλειστό του Σπόρτιγκ στα Πατήσια ως παίκτης του Νορθ Καρολάινα. Στο ξενοδοχείο θα υπάρχει και μουσείο με παπούτσια του MJ, την φοιτητική του ταυτότητα και άλλα αντικείμενα που σίγουρα θα είναι αρκετά ελυστικά για να πείσουν τον κόσμο να ταξιδέψει στο Τσάπελ Χιλ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ