ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανεβαίνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Dallas Mavericks forward Kostas Antetokounmpo (37) dunks the ball against the Beijing Ducks during the second half of an NBA exhibition basketball game Saturday, Sept. 29, 2018, in Dallas. (AP Photo/Cooper Neill)
AP Photo/Cooper Neill AP PHOTO/COOPER NEILL

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε θετική εμφάνιση στην ήττα των Τέξας Λέτζεντς από τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου με 103-121, δείχνοντας όλο και καλύτερος.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκει σιγά-σιγά πατήματα. Μία μέρα μετά την εξαιρετική του παρουσία στη νίκη των Τέξας Λέτζεντς επί των Σολτ Λέικ Σίτι , ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε μία ακόμα θετική εμφάνιση, αλλά δεν απέτρεψε την ήττα της ομάδας του με 121-103 από τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου.

Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε σε ακόμα ένα παιχνίδι στην βασική πεντάδα της ομάδας του και είχε 11 πόντους με 3/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής. Είχε και τις κακές του στιγμές βέβαια, αφού υπέπεσε σε 3 λάθη και δέχθηκε 4 κοψίματα. Έδειξε όμως ότι σιγά-σιγά "ξεψαρώνει".

Ο Αμπντέλ Ναντέρ με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντεόντε Μπάρτον να προσθέτει 18 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο Τζαμέλ Γουάρνι είχε 18 πόντους και ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

AP Photo/Cooper Neill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ