ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αντετοκούνμπο νίκησε τον Μήτρου-Λονγκ

Ο Αντετοκούνμπο νίκησε τον Μήτρου-Λονγκ
AP Photo/Jim Cowsert AP PHOTO/JIM COWSERT

Οι Τέξας Λέτζεντς του Κώστα Αντετοκούνμπο νίκησαν εύκολα τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς του Ναζ Μήτρου-Λονγκ 130-114 στην G-League (VIDEO).

Τρεις ημέρες μετά την ήττα στο Σολτ Λέικ Σίτι από τους Σταρς οι Τέξας Λέτζεντς πήραν τη ρεβάνς στο γήπεδό τους. Η ομάδα του Κώστα Αντετοκούνμπο επικράτησε της αντίστοιχης του Ναζ Μήτρου-Λονγκ με 130-114, στην δεύτερη ελληνική μονομαχία της χρονιάς στην G-League. Κάτι ανάλογο συνέβη, δε, και στην άτυπη αναμέτρηση μεταξύ των δύο παικτών.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στη θέση "5" και πέτυχε 12 πόντους με 4/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 4/4 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ και είχε ακόμα 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε, παρόντος στο γήπεδο μάλιστα και του Λούκα Ντόντσιτς, με τον οποίον έχει δημιουργήσει στενή σχέση από την προετοιμασία των Μάβερικς.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, από την άλλη, ναι μεν πέτυχε 14 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, αλλά ήταν άστοχος (4/7 δίποντα, 2/8 τρίποντα) και έκανε 4 λάθη σε 35 λεπτά. Ο ομογενής γκαρντ είχε και 1 κλέψιμο στο χρόνο που αγωνίστηκε.

Παρακολουθήστε τα highlights του Ναζ Μήτρου-Λονγκ:


Photo credits: AP Photo/Jim Cowsert
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ