NCAA

Σπουδαία διάκριση για Φασούλα: Υποψήφια για τον τίτλο της παίκτριας της χρονιάς

Vanderbilt Commodores forward Mariella Fasoula (34) shoots a free throw during an NCAA college basketball game against the Miami (FL) Hurricanes on Thursday, Dec. 20, 2018, in Winter Park, Fla. (AP Photo/Willie J. Allen Jr.)
Vanderbilt Commodores forward Mariella Fasoula (34) shoots a free throw during an NCAA college basketball game against the Miami (FL) Hurricanes on Thursday, Dec. 20, 2018, in Winter Park, Fla. (AP Photo/Willie J. Allen Jr.) AP

Η Μαριέλλα Φασούλα βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων αθλητριών για την ανάδειξη της κορυφαίας της χρονιάς στο NCAA!

Το ταλέντο και η ποιότητα της Μαριέλλας Φασούλα αναγνωρίζονται κάθε μέρα που περνάει στο NCAA, με τη διεθνή σέντερ να βλέπει το όνομά της μεταξύ των υποψηφίων για ανάδειξη της καλύτερης αθλήτριας της χρονιάς στις ΗΠΑ. Η διεθνής σέντερ, που αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Vanderbilt, είναι μία από τις 35 παίκτριες που διεκδικούν τη συγκεκριμένη σπουδαία ατομική διάκριση και μόλις μία από τις πέντε από την περιφέρεια που βρίσκεται στο κολέγιό της (SEC).

Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία της στο NCAA, μετρώντας μέχρι στιγμής 16 πόντους και 7.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μοιραία είναι η ηγέτιδα των "Commodores".

Η ανακοίνωση του ονόματος της κορυφαίας παίκτριας της χρονιά θα γίνει στη διάρκεια του Final Four των Γυναικών στη Νέα Ορλεάνη, την Άνοιξη του 2020.

AP Photo/Willie J. Allen Jr.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ