NCAA

NCAA: Το Ντιουκ έπεσε θύμα... ιστορικής έκπληξης

NCAA: Το Ντιουκ έπεσε θύμα... ιστορικής έκπληξης

Μία σοκαριστική και ιστορική ήττα υπέστη το Ντιουκ και μάλιστα με τρόπο... μαρτυρικό, αφού οι Λάμπερτζακς τους "ξέραναν" με buzzer beater και άλωσαν την έδρα τους μετά από 19 χρόνια.

ΗΗβραδιά της 26ης Νοεμβρίου θα μείνει στην ιστορία του Ντιουκ αλλά όχι ως καλή ανάμνηση, μετά από τη σημειολογικού αλλά και... σοκαριστικού χαρακτήρα ήττα. Οι "Blue Devils" ηττήθηκαν από τους Λάμπερτζακς μέσα στην έδρα τους (83-85), στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (81-81 η κανονική διάρκεια).

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για το Ντιουκ, το οποίο αγνοούσε την ήττα στο "σπίτι" του (από ομάδα εκτός της περιφέρειας της Atlantic Coast) από το 2000! Το "σοκ" μάλιστα για το συγκρότημα Μάικ Σιζέφσκι ήρθε με τρόπο πολύ σκληρό, αφού οι Λάμπερτζακς πήραν τη νίκη με buzzer beater... λέι απ στον αιφνιδιασμό!

Το νικητήριο καλάθι το πέτυχε ο Μπέιν στη λήξη της παράτασης, μέχρι το οποίο οι δύο ομάδες είχαν πετύχει από μόλις δύο πόντους στον έξτρα χρόνο. Πρώτος σκόρερ ο Χάρις με 26 πόντους από τους θριαμβευτές, ενώ από τους γηπεδούχους ο Κάρεϊ Τζούνιορ είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Photo Credits: AP Photo/Gerry Broom

Δείτε το buzzer beater που... ξέρανε το Ντιούκ:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ