NBA

Χέιγουορντ: Επιστρέφει στην "φούσκα", αλλά παραμένει εκτός αγώνων

Χέιγουορντ: Επιστρέφει στην "φούσκα", αλλά παραμένει εκτός αγώνων
AP Photo/Ashley Landis AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν ότι ο Γκόρντον Χέιγουορντ αναμένεται να εισέλθει στην φούσκα άμεσα, αλλά η επιστροφή του στα παρκέ αργεί ακόμα.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ αναμένεται να επιστρέψει στο Ορλάντο. Η επιστροφή του στην δράση ωστόσο αργεί ακόμα.

Ο τεχνικός των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, ήταν αυτός που γνωστοποίησε τα νέα στα ΜΜΕ, αναφέροντας ότι ο έμπειρος φόργουορντ είναι έτοιμος να εισέλθει ξανά στην "φούσκα". Θα χρειαστεί να περάσει ωστόσο αρκετός καιρός μέχρι να πατήσει παρκέ, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο (διάστρεμμα).

Βάσει πρωτοκόλλου, όταν ο Χέιγουορντ επιστρέψει στην "φούσκα" (κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου), θα πρέπει αρχικά να μπει σε καραντίνα για 4 ημέρες και να βρεθεί αρνητικός σε 2 συνεχόμενα τεστ κορονοϊού πριν ενσωματωθεί στην ομάδα.

Με την σειρά με τους Ράπτορς βέβαια να βρίσκεται πλέον στο 2-2 και τους αγώνες να γίνονται ανά δύο ημέρες, είναι πλέον ανοιχτά όλα τα σενάρια: Από το να περάσουν οι Σέλτικς στους Τελικούς της Ανατολής και ο Χέιγουορντ να χάσει περισσότερα παιχνίδια, μέχρι το να αποκλειστεί η Βοστώνη και ο άλλοτε All Star φόργουοντ να μην αγωνιστεί άλλο φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χέιγουορντ , βρίσκεται εκτός δράσης από τις 18 Αυγούστου, αφού τραυματίστηκε στο Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου κόντρα στους Σίξερς, με το διάστημα της απουσίας του να έχει οριστεί αρχικά στις τέσσερις εβδομάδες.

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ