ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόμβα: Στους Σίξερς ο Τζίμι Μπάτλερ!

Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler (23) scores against the San Antonio Spurs during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Oct. 17, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Σίξερς απέκτησαν με ανταλλαγή τον Τζίμι Μπάτλερ! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Οι Σίξερς έσκασαν την βόμβα της χρονιάς! Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Shams Charania, η Φιλαδέλφεια απέκτησε με ανταλλαγή τον Τζίμι Μπάτλερ από τους Γουλβς, σε μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολή!

Για να αποκτήσουν οι Σίξερς των Μπάτλερ έστειλαν στους Γουλβς πακέτο τους Ντάριο Σάριτς, Ρόμπερτ Κόβινγκτον, Τρέριντ Μπέιλες και ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, η Μινεσοτα έστειλε στην Φιλαδέλφεια και τον Τζάστιν Πατον.

Με την απόκτηση του Μπάτλερ οι Σίξερς έχουν πλέον την δική τους "Big-3" όπως λένε στο ΝΒΑ, τρεις σταρ στην ίδια ομάδα δηλαδή, αφού ο έμπειρος φόργουορντ έρχεται να ενισχύσει μία ομάδα που έχει ήδη στο ρόστερ της τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Μπεν Σίμονς! Όσο για τους Γουλβς, πήραν το καλύτερο που μπορούσαν για χάρη του Μπάτλερ - ο οποίος είχε ζητήσει από το καλοκαίρι ανταλλαγή - αποκτώντας δύο "πενταδάτους" παίκτες στα πρόσωπα των Κόβινγκτον και Σάριτς, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν ότι η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική.

Την φετινή σεζόν ο Μπάτλερ είχε με την φανέλα των Γουλβς 21.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ, 2.4 κλεψίματα και 1 κόψιμο μέσο όρο με 37.8% στα τρίποντα σε 36.1 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Eric Gay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ