NBA

Τζορτζ Χιλ: "Δεν ήμουν στον εθνικό ύμνο γιατί έκανα το... χοντρό μου"

Τζορτζ Χιλ: "Δεν ήμουν στον εθνικό ύμνο γιατί έκανα το... χοντρό μου"
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Ρώτησαν τον Τζορτζ Χιλ γιατί δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο για τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου (29/8) κι εκείνος έδωσε την ειλικρινή απάντηση που προκάλεσε γέλια και ποικίλα σχόλια (VIDEO).

Ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο ξεκίνησε η επανάσταση, το μποϊκοτάζ, η αντίδραση, η απεργία πείτε το όπως εσείς θέλετε πριν από μερικές ημέρες. Ο Τζορτζ Χιλ δεν ήθελε να παίξει στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ για τον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας, παρέσυρε τους συμπαίκτες του και όλοι μαζί παρέσυραν και τους υπόλοιπους NBAers για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε γωνιά της ΗΠΑ.

Χθες βράδυ ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για τον εθνικό ύμνο της χώρας του πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης που τελικά έστειλε τους Μπακς στα ημιτελικά της Ανατολής, οι κάμερες τον "έπιασαν" στους διαδρόμους του γηπέδου, έξω από τα αποδυτήρια των Μπακς, όταν όμως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί απείχε, τους άφησε άναυδους με την απάντησή του.

" Θέλετε να είμαι ειλικρινής μαζί σας; Πριν από κάθε αγώνα, εδώ και τέσσερα χρόνια, πηγαίνω στην τουαλέτα για το... χοντρό μου. Μπορείτε να ανατρέξετε στο υλικό από κάθε αγώνα πριν έρθουμε στη "φούσκα", αυτό κάνω πριν από κάθε αγώνα. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση" ήταν το σχόλιο του Χιλ, που περίμενε υπομονετικά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ για να γυρίσει στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ