NBA

Τζορτζ: "Ηταν πεπρωμένο μας να παίξουμε στην ίδια ομάδα με τον Λέοναρντ"

Τζορτζ: "Ηταν πεπρωμένο μας να παίξουμε στην ίδια ομάδα με τον Λέοναρντ"
AP Photo/Ringo H.W. Chiu AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Πολ Τζορτζ δήλωσε πως θεωρεί ότι ήταν το πεπρωμένο του να βρεθεί κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα με τον Κουάι Λέοναρντ, με τους δύο σταρ να δηλώνουν πως ήταν οπαδοί των Κλίπερς από παιδιά.

Ο Πολ Τζορτζ και ο Κουάι Λέοναρντ παρουσιάστηκαν από τους Κλίπερς με... δόξα και τιμή. Αφού λοιπόν αμφότεροι δήλωσαν - σε μία από τις πιο κλισέ δηλώσεις - πως μεγαλώνοντας στο Λ.Α ήταν οπαδοί των Κλίπερς και όχι των Λέικερς, στην συνέχεια εστίασαν σε αυτά που... έρχονται.

Ο Τζορτζ πάντως δεν έμεινε απλώς εκεί, παρά τόνισε πως θεωρούσε ότι ήταν γραφτό να συνυπάρξει κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα με τον Λέοναρντ. Ο λόγος; Το γεγονός πως όταν αγωνιζόταν στους Πέισερς, η Ιντιάνα είχε επιλέξει στο Νο15 του ΝΒΑ Draft 2011 τον Λέοναρντ, πριν τον παραχωρήσει με ανταλλαγή στους Σπερς για χάρη του Τζορτζ Χιλ.

Συγκεκριμένα, ο Τζορτζ τόνισε: " Θυμάμαι τότε πως όταν άκουσα ποιον επέλεξε η Ιντιάνα ήμουν μπερδεμένος επειδή παίζαμε στην ίδια θέση και θεώρησα ότι θα είχα πολύ ανταγωνισμό, μέχρι να μάθω για την ανταλλαγή. Κοιτώντας πλέον πίσω και ξέροντας τι παίκτης είμαι εγώ και τι παίκτης αυτός, εύχομαι να είχαμε κρατήσει τότε εκείνο το πικ και να εξελισσόμασταν μαζί. Μου φαίενται ότι ήταν πεπρωμένο μας να βρεθούμε στην ίδια ομάδα".

Ο Λέοναρντ από την πλευρά του τόνισε πιο ψύχραιμα ότι " έχουμε μία ευκαιρία να χτίσουμε κάτι δικό μας και να γράψουμε ιστορία. Οι Κλίπερς δεν έχουν φτάσει ποτέ στους τελικούς και δεν έχουν κερδίσει κάποιο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο κάνει συναρπαστική την επιλογή μου".

Την καλύτερη δήλωσή του πάντως ο Λέοναρντ την άφησε για το φινάλε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι Λέικερς έχουν μεγαλύτερη προβολή από τους Κλίπερς: " Τα τελευταία χρόνια οι Κλίπερς είναι καλύτερη ομάδα, αλλά τα ΜΜΕ έχουν την προσοχή τους στραμμένη στους Λέικερς λόγω της ιστορίας τους. Ακόμα και αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ποιος ξέρει αν θα αλλάξει αυτό.

Εγώ θέλω απλώς να κερδίζω και να κάνω τους συμπαίκτες μου χαρούμενους. Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν έχουμε δημοσιότητα, δε με πειράζει, θα είμαι χαρούμενος έτσι κι αλλιώς".

Δείτε το VIDEO με την παρουσίαση των δύο All Star φόργουορντ:

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ