NBA

Τρίτη σερί σεζόν με triple-double μέσο όρο για τον Γουέστμπρουκ!

Τρίτη σερί σεζόν με triple-double μέσο όρο για τον Γουέστμπρουκ!
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έγραψε ιστορία κόντρα στους Πίστονς, αφού με τις 15 ασίστ που μοίρασε κατάφερε να φτάσει τον απαραίτητο αριθμό για να έχει triple-double μέσο όρο για τρίτη σερί σεζόν!

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι είναι μία κατηγορία μόνος του, κάνοντας κάτι που πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε: Να έχει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν triple-double σε μέσο όρο!

Ο σταρ των Θάντερ "κλείδωσε" αυτό το επίτευγμα στη νίκη των Θάντερ με 123-110 επί των Πίστονς, όπου τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 15 ασίστ. Πλέον, ακόμα και... τίποτα να μην κάνει στα τρία παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, πάλι θα έχει triple-double σε μέσο όρο!

Την φετινή σεζόν ο Γουέστμπρουκ έχει 22.9 πόντους, 11.1 ριμπάουντ, 10.6 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο πρώτος παίκτης που είχε κλείσει σεζόν έχοντας triple-double σε μέσο όρο ήταν ο σπουδαίος Όσκαρ Ρόμπερτσον την σεζόν 1961/62, αριθμώντας τότε 30.8 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 11.4 ασίστ μέσο όρο. Έκτοτε χρειάστηκε να περάσουν 54 χρόνια για να συμβεί αυτό ξανά.

Μέχρι να εμφανιστεί δηλαδή ο Γουέστμπρουκ την σεζόν 2016/17 και να έχει 31.6 πόντους, 10.7 ριμπάουντ και 10.4 ασίστ μέσο όρο. Δύο χρόνια αργότερα, ο All Star γκαρντ συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, γράφοντας την δική του ιστορία, μετρώντας 3 σερί σεζόν με triple-double σε μέσο όρο.

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ