ΜΠΑΣΚΕΤ

Τραυματίστηκε ο Κρις Πολ, αγωνία στους Ρόκετς

Houston Rockets' Chris Paul (3) looks to pass the ball as San Antonio Spurs' Davis Bertans (42) and Jakob Poeltl defend during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 30, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Ο Κρις Πολ αποχώρησε στην δεύτερη περίοδο του αγώνα των Ρόκετς με τους Χιτ λόγω τραυματισμού και στο Χιούστον κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο Κρις Πολ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου του αγώνα με τους Χιτ και είναι άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης. Πρόκειται για τα χειρότερα δυνατά νέα για τους Ρόκετς, οι οποίοι σιγά-σιγά είχαν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό.

Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Πολ δεν είναι ακόμα σαφές. Δεδομένου πάντως ότι οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες και ίσως περισσότερο.

Ο Πολ είχε υποστεί αντίστοιχο τραυματισμό στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού στα περσινά playoffs, με αποτέλεσμα να απουσιάσει τότε από τον 6ο και τον 7ο τελικό της Δύσης κόντρα στους Γουόριορς, γεγονός που έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό του Χιούστον.

Την φετινή σεζόν ο Πολ έχει 16 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Πολ:

AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ