NBA

Το video που δεν πρέπει να χάσεις: Το τρελό 6-0 των Μπουλς σε 6"

Το video που δεν πρέπει να χάσεις: Το τρελό 6-0 των Μπουλς σε 6"

Οι Μπουλς έβαλαν 16 πόντους σε 54 δευτερόλεπτα και έξι στα τελευταία επτά, για να νικήσουν τους Χόρνετς στη Σάρλοτ και να μας χαρίσουν το απόλυτο video της χρονιάς στο ΝΒΑ. Απολαύστε το.

Το μπάσκετ είναι όμορφο για τους φίλους του αθλητισμού, συναρπαστικό για όσους το αγαπούν, συγκινητικό για εκείνους που το θεωρούν κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς τους. Αυτό που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Σάρλοτ είναι ικανό να "τρελάνει" ακόμη και τους πιο φανατικούς του αθλήματος. Σόκαρε τους οπαδούς των Χόρνετς, εκτόξευσε στον έβδομο ουρανό εκείνους των Μπουλς, χάρισε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της φετινής σεζόν.

Με τους Χόρνετς στο +8 (108-100), οι Μπουλς χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να γυρίσουν το ματς. Και το βρήκαν. Σκόραραν 16 πόντους σε λιγότερο από ένα αγωνιστικό λεπτό (!!!) και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με πέντε (115-110), είδαν τον Τόμας Σατοράνσκι να βάζει τρίποντο στα 7.1", τον Ζακ ΛαΒίν να κλέβει τη μπάλα και να σκοράρει το 13ο του μακρινό σουτ για το τελικό 115-116 μέσα σε πανδαιμόνιο. Πραγματικά, το τελευταίο λεπτό της ομάδας του Σικάγο μοιάζει βγαλμένο από ταινία.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ