NBA

Το παρασκήνιο από το καμπ του Κόμπι Μπράιαντ με τους σταρ του ΝΒΑ

Το παρασκήνιο από το καμπ του Κόμπι Μπράιαντ με τους σταρ του ΝΒΑ
AP Photo/Chiang Ying-ying AP PHOTO/CHIANG YING-YING

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι ο Κόμπι διοργάνωσε το καλοκαίρι καμπ με την συμμετοχή μεταξύ άλλων των Λέοναρντ και Τζορτζ, έγιναν γνωστές ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Η είδηση ότι ο Κόμπι Μπράιαντ διοργάνωσε καμπ στο οποίο μεταξύ άλλων πήραν μέρος οι Κουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ και Καϊρί Ίρβινγκ, έκανε θόρυβο. Μία ημέρα αργότερα, το σάιτ "The Athletic" έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το καμπ, οι οποίες είχαν πολύ ενδιαφέρον.

Ξεκινώντας από τα βασικά, στο καμπ πήραν τελικά μέρος 17 παίκτες, οι οποίοι έδωσαν το παρών μόνο έπειτα από πρόσκληση που έλαβαν, είτε από τον Κόμπι, είτε από τον ασίσταντ κόουτς των Λέικερς, Φιλ Χάντι. Αυτοί οι παίκτες ήταν οι εξής:

Κουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, Καϊρί Ίρβινγκ, Τζαμάλ Μάρεϊ, ΝτιΆρον Φοξ, Τομπάιας Χάρις, Άαρον Γκόρντον, Τζον Κόλινς, Μπάντι Χιλντ, Αϊζάια Τόμας, Ρόντνεϊ Χουντ, Τζος Χαρτ, Τζόρνταν Κλάρκσον, Νόρμαν Πάουελ, Ο Τζι Ανουνόμπι, Μπόμπι Πόρτις, Κεντάβιους Κάλντγουελ Πόουπ.

Υπήρχαν κάποιοι βασικοί κανόνες: Όχι επισκέπτες. Όχι "καλάθι και φάουλ". Όχι κάμερες (ή κινητά). Όχι social media. Όχι χορηγοί. Όχι πολλή κουβέντα. Μόνο μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα:

Ο Κόμπι είχε καθαρά συμβουλευτικό ρόλο, παίζοντας ελάχιστα.

Οι προπονήσεις ξεκινούσαν στις 7 το πρωί και τελείωναν στις 4 το μεσημέρι.

Οι παίκτες είχαν χωριστεί σε "κοντούς" και "ψηλούς".

Οι παίκτες δεν είδαν πολύ βίντεο, παρά ο Κόμπι χρησιμοποιούσε έναν άσπρο πίνακα για αν δείξει αυτά που ήθελε.

Δεν υπήρξε κανένα οικογενειακό διπλό, παρά μόνο καταστάσεις ένας εναντίον ενός και το πολύ καταστάσεις 3 εναντίον 2.

Οι Τζαμάλ Μάρεϊ και Άαρον Γκόρντον ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Αντί επιλόγου, κάτι που δείχνει την δυναμική του Κόμπι: Μόλις κάποιοι παίκτες έμαθαν για αυτό το καμπ θέλησαν να δώσουν το παρών, κάνοντας ό,τι μπορούσαν για να τα καταφέρουν. Δεν τα κατάφεραν όμως, αφού ήταν ξεκάθαρο πως κάποιος μπορούσε να δώσει το παρών μόνο έπειτα από πρόσκληση!

AP Photo/Chiang Ying-ying

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ