ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο περιπαικτικό παρατσούκλι του Νοβίτσκι!

FILE - In this March 30, 2018, file photo, Dallas Mavericks' Dwight Powell (7), Dirk Nowitzki of Germany and Dennis Smith Jr., advance up court against the Minnesota Timberwolves in the first half of NBA basketball game in Dallas. Dallas missed the playoffs for the second straight year with its worst record since 1997-98, the season before Nowitzki was drafted. (AP Photo/Tony Gutierrez, File)
AP Photo/Tony Gutierrez, File AP PHOTO/TONY GUTIERREZ, FILE

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει αποκτήσει εδώ και καιρό ένα νέο παρατσούκλι στο Ντάλας από τους συμπαίκτες του. Και έχει σχέση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έπεσε μία θέση στον ιστορικό πίνακα των σκόρερς του ΝΒΑ την περασμένη εβδομάδα, όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον ξεπέρασε σε πόντους και τον έριξε στην έβδομη θέση. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι (και αποκάλυψε ο ίδιος ο Γερμανός) είναι τη στιγμή που συνέβη αυτό, πήρε επίσημη υπόσταση και το νέο παρατσούκλι του 40χρονου, πια, πάουερ φόργουορντ: "επτά".

Έτσι φωνάζουν από πέρυσι οι συμπαίκτες του τον Νοβίτσκι, προκειμένου να τον πειράξουν για την πτώση του στην έβδομη θέση του πίνακα των σκόρερς. Φυσικά και ο ίδιος ουδόλως ενοχλείται... " Όλοι ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Κάποιοι με φώναζαν «επτά» από πέρυσι, με τον ρυθμό που ανέβαινε ο ΛεΜπρόν. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Εάν δεν κόψει φόρα, θα καταλήξει στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση", είπε ο Νοβίτσκι.

" Όταν τον ξαναδώ, θα του πω ότι θα προσπαθήσω να τον πιάσω, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό. Το θέμα είναι ότι όταν επιστρέψω στην 6η θέση, έχουμε ήδη έτοιμα όλα τα προϊόντα, τις φανέλες, τα bobbleheads, τα πάντα", πρόσθεσε ο 40χρονος Γερμανός, ο οποίος ακόμα δεν έχει αγωνιστεί φέτος λόγω τραυματισμού, ωστόσο απέχει μόνο 232 πόντους από τον 5ο Γουίλτ Τσέιμπερλεν. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, θα τον ξεπεράσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Photo credits: AP Photo/Tony Gutierrez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ