NBA

Το... έριξαν στις μπίρες στο Μιλγουόκι

Το... έριξαν στις μπίρες στο Μιλγουόκι

Δύο παίκτες των Γκριν Μπέι Πάκερς και ένας των Μιλγουόκι Μπρούερς διαγωνίστηκαν στο ποιος θα πιει γρηγορότερα μπίρες κατά την διάρκεια του 5ου ανατολικού τελικού (VIDEOS)!

Το Fiserv Forum γέμισε διασημότητες και παλιούς παίκτες το βράδυ της Πέμπτης για τον 5ο ανατολικό τελικό μεταξύ των Μπακς και των Ράπτορς . Την παράσταση πάντως έκλεψαν δύο συμπαίκτες των Γκριν Μπέι Πάκερς (της ομάδας NFL του Γουϊσκόνσιν) και ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπρούερς (ομάδας του MLB), όταν σκάρωσαν κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έναν άτυπο διαγωνισμό μπίρας.

Ο χαμένος της υπόθεσης ήταν ο Άαρον Ρότζερς, ο σούπερ σταρ και κουόρτερμπακ της ομάδας, ο οποίος προσπάθησε να ανταγωνιστεί τον Ντέιβιντ Μπακτιάρι. Δεν ηττήθηκε απλά. Διασύρθηκε. Ο Μπακτιάρι κατέβασε μονομιάς δύο ποτήρια μπίρα και προκάλεσε τον Ρότζερς να κάνει το ίδιο μέσω του jumbotron του σταδίου, αλλά ο συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να πιει ούτε μισό, παραδεχόμενος την ήττα του. Ο Μπακτιάρι απάντησε λοιπόν... πίνοντας άλλο ένα ποτήρι, σαν να ήταν σφινάκι!

Στην πορεία προστέθηκε στη μάχη και ο παίκτης των Μπρούερς, ο Κρίστιαν Γιέλιτς, ο οποίος έδειξε στον Ρότζερς πώς... το κάνουν, με αποτέλεσμα να γνωρίσει κι αυτός την αποθέωση από το κοινό του Μιλγουόκι. Την τελευταία λέξη στη μάχη της μπίρας την είχε ο Ρότζερς, μέσω ενός tweet: " την επόμενη φορά ας το κάνουμε με σκοτσέζικο ουίσκι".

Ωραία όλα αυτά, αλλά τελικά αυτοί που γέλασαν καλύτερα ήταν οι Ράπτορς...

Δείτε τη μονομαχία των παικτών των Πάκερς:




TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ