ΜΠΑΣΚΕΤ

Θετικός και "διπλός" ο Ντόρσεϊ, νέα ήττα για τους Χοκς

Atlanta Hawks guard Tyler Dorsey (2) plays against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game in Indianapolis, Friday, Feb. 23, 2018. The Pacers defeated the Hawks 116-93. (AP Photo/Michael Conroy)
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε σόου του Μπράντλεϊ Μπιλ στην άνετη νίκη των Γουίζαρντς με 131-117 επί των Χοκς, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε χρόνο συμμετοχής και ήταν θετικότατος.

Οι - χωρίς Τζον Γουόλ - Γουίζαρντς έκαναν... ό,τι ήθελαν στην Ατλάντα, κερδίζοντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 131-117 των Χοκς. Αυτό το γεγονός ωστόσο έδωσε την ευκαιρία στον Τάιλερ Ντόρσεϊ να βρεθεί για αρκετή ώρα στο παρκέ και να μπορέσει να δείξει έπειτα από καιρό θετικά δείγματα.

Ο ομογενής γκαρντ έπιασε την ευκαιρία που του έδωσε ο Λόιντ Πιρς από τα μαλλιά, έχοντας 11 πόντους με 2/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/5 βολές, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής, αλλά και +9 στον δείκτη +/-, τον καλύτερο ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Η καλή εμφάνιση του Ντόρσεϊ πάντως δεν ήταν αρκετή για την απογοητευτική Ατλάντα, η οποία στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με 49-72 και παρά το γεγονός ότι μείωσε σε 94-103 στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε 100-105 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου δεν ήταν ποτέ απειλητική.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ ήταν αυτός που φρόντισε ώστε οι Χοκς να μην πλησιάσουν ποτέ περισσότερο στο σκορ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Οττο Πόρτερ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Κέλι Ούμπρε να προσθέτει 19 πόντους.

Για τους Χοκς, ο Τζον Κόλινς είχε 26 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Κεντ Μπέιζμορ 22 πόντους και 6 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Θετικός και "διπλός" ο Ντόρσεϊ, νέα ήττα για τους Χοκς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ