NBA

The Last Dance: Που και πότε θα δείτε το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς του Τζόρνταν

The Last Dance: Που και πότε θα δείτε το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς του Τζόρνταν

Δύο τρόποι υπάρχουν για να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ "The Last Dance" για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν τα ξημερώματα και το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (20/4). Δείτε αναλυτικά.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το "The Last Dance", το ντοκιμαντέρ για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν πλησιάζει, το Sport24.gr σας παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/4) ένα review καθώς ήταν το πρώτο μέσο που το παρακολούθησε και σας έβαλε στο κλίμα πριν δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια .

Σε περίπτωση που έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ESPN, θα δείτε το πρώτο επεισόδιο στις 03:00 τη νύχτα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας) και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή. Η επαναπροβολή τους θα γίνει στις 26/4 από τις 01:00 έως τις 03:00 ενώ από τις 03:00 έως τις 05:00 θα ακολουθήσει το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix που το φέρνει στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας (20/4) στις 10:00 επίσης με τα δύο πρώτα επεισόδια τα οποία φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε όποτε θέλετε στη φημισμένη πλατφόρμα streaming. Αναλυτικά, το Netflix θα έχει δύο επεισόδια στις 20/4, δύο στις 27/4, δύο στις 4/5, δύο στις 11/5 και τα τελευταία δύο στις 18/5, όλα από τις 10 π.μ. κι έπειτα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ