ΜΠΑΣΚΕΤ

Θάντερ - Μπουλς: Γενικευμένη σύρραξη και παραλίγο... ξύλο!

Θάντερ - Μπουλς: Γενικευμένη σύρραξη και παραλίγο... ξύλο!

Ο Ράσελ Γουέστμπρουλ και ο Κρις Νταν κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στον αγώνα Θάντερ - Μπουλς, κάτι που οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη και παραλίγο... ξύλο!

Η άνετη νίκη των Θάντερ με 121-96 επί των Μπουλς είχε και παρατράγουδα. Σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από νωρίς, ο εκνευρισμός για κάποιο λόγο ήταν διάχυτος στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα μία γενικευμένη σύρραξη στην τρίτη περίοδο του αγώνα.

Με το σκορ στο 82-61, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κρις Νταν φάνηκε ότι... δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο. Σε μία ανύποπτη φάση λοιπόν άρχισαν να σπρώχνονται. Εκεί όμως που θα περίμενε κάποιος να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους να παίξουν ρόλο... πυροσβέστη, αντ' αυτού μπλέχτηκαν και αυτοί, με τον Ρόμπιν Λόπεζ των Μπουλς και τον Τζεράμι Γκραντ των Θάντερ να είναι οι πιο... ενεργοί από όλους, με τον δεύτερο να πετάει κάτω τον πρώτο, ο οποίος έγινε έξαλλος!

Για μερικά δευτερόλεπτα επικράτησε ένα μικρό χάος στο παρκέ του γηπέδου, μέχρι οι συμπαίκτες των τεσσάρων εμπλεκόμενων να μπουν επιτέλους στη μέση και να τους συγκρατήσουν, με τις απειλές να δίνουν και να παίρνουν.

Για την ιστορία, οι διαιτητές αποφάσισαν να χρεώσουν από μία τεχνική ποινή τους τέσσερις παίκτες των δύο ομάδων, ενώ λίγο αργότερα ο Λόπεζ δέχθηκε και δεύτερη τεχνική ποινή και αποβλήθηκε.

Δείτε το VIDEO με την ένταση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ