NBA

Θάντερ: Η επιστροφή του Ρόμπερσον μετά από 2,5 χρόνια

Ο Αντρέ Ρόμπερσον με τη φανέλα των Θάντερ
Ο Αντρέ Ρόμπερσον με τη φανέλα των Θάντερ Ⓒ 2017 REBECCA BLACKWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέ Ρόμπερσον επέστρεψε στη δράση μετά από δυόμιση χρόνια και νιώθει πλέον δυνατός να προσφέρει και πάλι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Δυόμιση ολόκληρα χρόνια έμεινε εκτός δράσης ο Αντρέ Ρόμπερσον της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ήταν Ιανουάριος του 2018 όταν ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει στα πιτς για περίπου εννιά μήνες.

Όταν επιχείρησε να επιστρέψει υπέστη υποτροπή μένοντας εκτός για έξι μήνες, ενώ το σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο αργότερα και χρειάστηκε να απουσιάσει για άλλες έξι εβδομάδες. Προσπάθησε να τεθεί και πάλι στη διάθεση της ομάδας του στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-20, αλλά οι πόνοι ήταν έντονοι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι.

Δεν το έβαλε όμως κάτω. Με επιμονή και υπομονή ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας των γιατρών του και κόντρα στους Σέλτικς έπαιξε και πάλι σημειώνοντας 5 πόντους σε 11:56 λεπτά.

Χωρίς να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες οι συμπαίκτες του, καθώς και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της Θάντερ σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τον χειροκροτούν όταν έβγαλε τη φόρμα του για να μπει στο παιχνίδι, σε ένα ξεχωριστό standing ovation. Ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του:

" Σίγουρα δεν ήταν κάτι που το είχα φανταστεί. Τα συναισθήματά ήταν πολύ έντονα. Ήμουν χαρούμενος, αλλά με κυρίευε και η αγωνία" εξήγησε ο Ρόμπερσον, ενώ πρόσθεσε: " Γενικά πάντως σε ότι αφορά τα πόδια μου ένιωσα καλά. Ξέρω ότι θα χρειαστώ κι άλλο χρόνο, αλλά το σημαντικό είναι πως έπαιξα και πάλι".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ