NBA

Τέλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το Game 4 με τους Μαϊάμι Χιτ

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after hurting his ankle during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Sunday, Sept. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after hurting his ankle during the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Sunday, Sept. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Game 4 των Χιτ με τους Μπακς μετά τον τραυματισμό του στον λαβωμένο δεξιό του αστράγαλο. (VIDEO)

Οι Μιλγουόκι Μπακς αναμετρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (6/9) με τους Μαϊάμι Χιτ για το Game 4, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πέφτει στο παρκέ στις αρχές της δεύτερης περιόδου.

Ο Greek Freak επέστρεψε για τις βολές - ευστόχησε στη δεύτερη - και αμέσως πήγε στα αποδυτήρια για να τον εξετάσει το ιατρικό επιτελείο και να του παρέχει βοήθεια, αλλά όπως ενημέρωσαν τα Ελάφια στη διάρκεια της ανάπαυλας, δεν πρόκειται να επιστρέψει για το υπόλοιπο του Game 4.


TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ