NBA

Συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Oklahoma City Thunder head coach Billy Donovan in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 26, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Oklahoma City Thunder head coach Billy Donovan in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 26, 2019, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Με τον Μπίλι Ντόνοβαν αναμένεται να μπουν στη σεζόν 2019/20 οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, όπως υποστήριξε ο GM Σαμ Πρέστι το απόγευμα της Δευτέρας. "Δεν είχαμε συνέπεια" είπε για τη φετινή χρονιά.

Η απογοητευτική κατάληξη της σεζόν 2018/19 φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να πείσει τους παράγοντες των Θάντερ πως έχουν ανάγκη αλλαγή προπονητή. Ο GM της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) πως ο Μπίλι Ντόνοβαν θα είναι στη θέση του head coach και την περίοδο 2019/20, στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του δηλαδή, με αποτέλεσμα οι φίλοι του οργανισμού να εκφράσουν τη διαφωνία τους στα social media ακόμη και με ακραίο τρόπο.

" Θεωρώ πως ο Μπίλι (Ντόνοβαν) θα επιστρέψει για την επόμενη χρονιά" ήταν το σχόλιο του Σαμ Πρέστι, που χρησιμοποίησε την λέξη "ασυνέπεια" για να χαρακτηρίσει τη σεζόν της ομάδας του. " Στο 70% της περιόδου, η ομάδα έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Στο υπόλοιπο 30% δεν πιάσαμε τα στάνταρ μας. Είμαστε απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι. Φέρω κι εγώ ευθύνη για το γεγονός ότι δεν αποκτήσαμε έναν παίκτη με ικανότητα στο περιφερειακό σουτ από τη μέρα που αποχώρησε ο Άλεξ Αμπρίνες. Χρειαζόμασταν βάθος σε αυτή τη θέση".

Στις τέσσερις σεζόν στον πάγκο των Θάντερ, ο Ντόνοβαν έχει ρεκόρ 199 νικών και 129 ηττών (ποσοστό επιτυχίας που μετά βίας ξεπερνά το 60%), ενώ μετράει τρεις σερί αποκλεισμούς στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Ρόκετς (1-4), τους Τζαζ (2-4) και τους Μπλέιζερς (1-4).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ