NBA

Συμφώνησε με τους Κλίπερς ο Πάτερσον

Συμφώνησε με τους Κλίπερς ο Πάτερσον
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Πάτρικ Πάτερσον συμφώνησε με τους Κλίπερς για μονοετές συμβόλαιο 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων, προφέροντας στην ομάδα του Λ.Α. μεγαλύτερο βάθος στη θέση "4".

Δέκα ημέρες μετά την διάψευση ότι έχει συμφωνήσει με τους Κλίπερς , ο Πάτρικ Πάτερσον τελικά... συμφώνησε με την ομάδα του Λ.Α.. Σύμφωνα με το ESPN ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο αξίας 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων και θα προσθέσει μεγαλύτερο βάθος στην φροντ λάιν του Ντοκ Ρίβερς.

Την προηγούμενη χρονιά ο Πάτερσον δεν έπαιξε πολύ στην Οκλαχόμα Σίτι (είχε 3,6 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 13,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, τα χειρότερα νούμερα της εννιαετούς καριέρας του στο ΝΒΑ) και περί τα τέλη Ιουλίου συμφώνησε με την Θάντερ να αφήσει στο τραπέζι 3,7 από τα 5,7 εκατομμύρια δολάρια που επρόκειτο να λάβει βάσει συμβολαίου, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ, ο Πάτερσον έχει παίξει σε Ρόκετς, Ράπτορς, Κινγκς και Θάντερ, με μέσους όρους καριέρας 6,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 21,8 λεπτά συμμετοχής.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ