NBA

Από την Οκλαχόμα Σίτι στους Κλίπερς ο Πάτερσον

Από την Οκλαχόμα Σίτι στους Κλίπερς ο Πάτερσον
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η Οκλαχόμα Σίτι εξαγόρασε το συμβόλαιο του Πάτρικ Πάτερσον, ο οποίος σκοπεύει να υπογράψει στους Λ.Α. Κλίπερς. Υπέγραψε τον Μαρκίς Μπόλντεν το Κλίβελαντ.

Άλλο ένα μέλος της περσινής ομάδας της Θάντερ είδε την πόρτα της εξόδου αυτό το καλοκαίρι. Ο Πάτρικ Πάτερσον συμφώνησε με την ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι για την εξαγορά του υπόλοιπου συμβολαίου του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ είχε άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο στην OKC (2019/20) με απολαβές 5,7 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που θα πάρει τα επόμενα χρόνια σε δόσεις.

Σύμφωνα με το ESPN, μόλις μείνει τυπικά ελεύθερος ο Πάτερσον, σκοπεύει να υπογράψει συμβόλαιο στους Λ.Α. Κλίπερς, προσφέροντας ακόμα περισσότερο βάθος στις θέσεις των φόργουορντ στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς. Την προηγούμενη χρονιά ο Πάτερσον είχε 3,6 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 13,7 λεπτά κατά μέσο όρο, τα λιγότερα που έχει παίξει στην εννιαετή καριέρα του στο ΝΒΑ .

Στο μεταξύ, η κίνηση αυτή επιτρέπει στην Οκλαχόμα Σίτι να πέσει 698 χιλιάδες δολάρια κάτω από το όριο του luxury tax με 13 εγγυημένα συμβόλαια στο ρόστερ της, ένα χρόνο μετά τα 61,6 εκατομμύρια που κατέβαλε αποκλειστικά για φόρους.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΝΤΕΝ ΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Σε μία άλλη κίνηση που έγινε τις τελευταίες ώρες στο ΝΒΑ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς συμφώνησαν για Exhibit 10 συμβόλαιο τον Μαρκίς Μπόλντεν, πρώην σέντερ του πανεπιστημίου Ντιουκ. Ο Μπόλντεν έπαιξε στο σάμερ λιγκ με τους Καβς και θα δώσει μάχη στην προετοιμασία για μία θέση στο τελικό ρόστερ για την κανονική περίοδο.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ