NBA

Σύμβουλος στους Νιου Γιορκ Νικς ο Ντέιβιντ Μπλατ

Σύμβουλος στους Νιου Γιορκ Νικς ο Ντέιβιντ Μπλατ
EUROKINISSI

Αποσύρθηκε -και επίσημα- από την προπονητική και έγινε σύμβουλος των Νιου Γιορκ Νικς ο Ντέιβιντ Μπλατ, λίγες εβδομάδες μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Λίγες εβδομάδες μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό , ο Ντέιβιντ Μπλατ βρήκε την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα έχει ρόλο προπονητή, αλλά συμβούλου στους Νιου Γιορκ Νικς που ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους μαζί του!

" Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, καθώς αποσύρομαι και επίσημα από την προπονητική. Θέλω να κυνηγήσω κι άλλες ευκαιρίες στο μπάσκετ. Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν να δουλέψω ως παράγοντας σε μια ομάδα και ευχαριστώ γι' αυτό τους ανθρώπυς των Νικς που μου δίνουν την ευκαιρία να εργαστώ στο επιτελείο τους" σχολίασε ο Μπλατ, που θα έχει έναν πολλαπλό ρόλο καθώς θα ασχολείται τόσο με τους Νικς, όσο και με τη θυγατρική τους ομάδα στη G-League, ενώ θα παρακολουθεί και το τμήμα σκάουτ του οργανισμού.

Σε συνεντεύξεις του ο Μπλατ είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα εργαστεί ξανά ως προπονητής, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπει να δουλέψει όπως θέλει, γύρισε στο ΝΒΑ, θα ζει στο εξής στην Νέα Υόρκη και θα προσπαθήσει να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του ώστε οι Νικς να κάνουν βήματα προς τα εμπρός με στόχο να συμμετάσχουν τα επόμενα χρόνια στα playoffs.

Στους Νικς ο Μπλατ θα συναντήσει τον Στιβ Μίλς και τον Κρεγκ Ρόμπινσον, δύο παράγοντες με τους οποίους έπαιξε μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ