NBA

Στους Ράπτορς ο Μαρκ Γκασόλ, στους Γκρίζλις ο Βαλαντσιούνας

Memphis Grizzlies center Marc Gasol reacts to a play during the second half of the team's NBA basketball game against the Utah Jazz on Friday, Nov. 2, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Alex Goodlett)
AP Photo/Alex Goodlett AP PHOTO/ALEX GOODLETT

Μεγάλη κίνηση από τους Ράπτορς, που έκαναν τρομερή προσπάθεια και έπεισαν τους Μέμφις Γκρίζλις να τους παραχωρήσουν τον Μαρκ Γκασόλ.

Τον ήθελαν, πίεσαν αρκετά τους Γκρίζλις για να τον πάρουν και τα κατάφεραν. Οι Ράπτορς βάζουν στο ρόστερ τους τον Μαρκ Γκασόλ που έχει player option 25.595.700 δολαρίων για τη σεζόν 2019/20 και δείχνουν πως στόχος τους είναι να φτάσουν φέτος τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Το αντίθετο δρομολόγιο, αυτό από το Τορόντο προς το Μέμφις, θα κάνουν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο γκαρντ Ντέλον Ράιτ και ο σουτέρ Σι Τζέι Μάιλς μαζί με ένα draft pick δεύτερου γύρου το 2024.

Το μεγαλύτερο ερώτημα που προκύπτει από την συγκεκριμένη κίνηση, είναι ποιον θα εκτοπίσει ο Γκασόλ για να πάρει τον ρόλο του βασικού σέντερ στους Ράπτορς. Ο Πασκάλ Σιάκαμ κάνει σπουδαία σεζόν, ο Σερτζ Ιμπάκα είναι αυτός που λογικά θα πάει στον πάγκο, θα πρέπει όμως να περιμένουμε για να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Νικ Νερς που είδε Μπακς και Σίξερς να δυναμώνουν και την ομάδα του να δίνει μια ηχηρή απάντηση στον ανταγωνισμό.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ