ΜΠΑΣΚΕΤ

Στοπ των Σανς σε Ντόντσιτς και Μάβερικς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) looks on as the Mavericks play the Portland Trail Blazers during the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 4, 2018, in Dallas. The Mavericks won 111-102. (AP Photo/Ron Jenkins)
AP Photo/Ron Jenkins AP PHOTO/RON JENKINS

Οι Σανς αποδείχθηκε πιο συγκεντρωμένοι από τους Μάβερικς, βρήκαν τρόπο να περιορίσουν τον Ντόντσιτς και κέρδισαν με 99-89, κερδίζοντας για 1η φορά έπειτα από 10 σερί ήττες. Ντεμπούτο για Νοβίτζκι.

Οι Σανς μπήκαν στο παρκέ για να αντιμετωπίσουν τους φορμαρισμένους Μάβερικς (3 σερί νίκες), προερχόμενοι από 10 σερί ήττες. Το τέλος της βραδιάς τους βρήκε όμως νικητές με 99-89 και το αρνητικό σερί τους να αποτελεί παρελθόν, όπως και το θετικό των Μαβς. Το ρεκόρ του Φοίνιξ παραμένει βέβαια το χειρότερο στο ΝΒΑ (5-24), ωστόσο έστω για ένα βράδυ μπόρεσαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους.

Το Φοίνιξ αποδείχθηκε πιο συγκεντρωμένο από άλλες φορές, κόντρα σε ένα Ντάλας που απογοήτευσε για ακόμα μία φορά σε εκτός έδρας αγώνα, αφού μακριά από την έδρα του έχει ρεκόρ 2-10. Η... γκίνια των Μαβς επιβεβαιώθηκε έτσι με τον χειρότερο τρόπο, σε μία βραδιά πάντως που είδαν τον Ντιρκ Νοβίτζκι (2 πόντοι) να κάνει το φετινό του ντεμπούτο και να γράφει ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης με 21 σεζόν στην ίδια ομάδα.

Ο Τι Τζέι Γουόρεν με 30 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζαμάλ Κρόφορντ να προσθέτει 17 πόντους και τον Τρέβορ Αρίζα 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Για τους Μάβερικς, ο Χάρισον Μπαρνς είχε 15 πόντους και ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν 14 πόντους και 15 ριμπάουντ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να προσθέτει 13 πόντους με 6/12 σουτ, 0/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στοπ των Σανς σε Ντόντσιτς και Μάβερικς


AP Photo/Ron Jenkins

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ