ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ρελαντί τους Σανς οι Ουόριορς

Golden State Warriors guard Stephen Curry, right, drives against Phoenix Suns forward TJ Warren during the second half of an NBA basketball game in Oakland, Calif., Monday, Oct. 22, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι Ουόριορς ήταν καταιγιστικοί για ένα ημίχρονο και μετά... χαλάρωσαν κόντρα στους Σανς, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 123-103.

Οι Ουόριορς ακολούθησαν την φιλοσοφία "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" κόντρα στους Σανς. Μην έχοντας όρεξη για πολλά-πολλά, οι πρωταθλητές έπαιξαν διαστημικό μπάσκετ για ένα ημίχρονο, το πρώτο, και ακολούθως απλώς έκαναν τα... απαραίτητα μέχρι το φινάλε για να κερδίσουν.

Το Γκόλντεν Στέιτ ήταν βέβαια απολαυστικό στο διάστημα που αποφάσισε να παίξει μπάσκετ. Για αυτό ακριβώς και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν 70-47 υπέρ του (!) σε μία ακόμα παράσταση των πρωταθλητών. Το τι ακολούθησε βέβαια είναι μία άλλη ιστορία, με τους νεανικούς Σανς να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί.

Ο Στέφεν Κάρι με 29 πόντους και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 22 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον 16 πόντους. Για τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 28 πόντους και 6 ασίστ (αλλά και 9 λάθη!), ο Τι Τζέι Ουόρεν 27 πόντους και ο ΝτιΆντρε Έιτον 20 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στο ρελαντί τους Σανς οι Ουόριορς
Στο ρελαντί τους Σανς οι Ουόριορς

AP Photo/Jeff Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ