ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ρελαντί οι Γουόριορς

Golden State Warriors' Kevin Durant, left, looks to pass away from Memphis Grizzlies' Dillon Brooks, center, and Marc Gasol, right, during the first half of an NBA basketball game Monday, Nov. 5, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Οι Γουόριορς έπαιξαν... όσο χρειαζόταν για να κερδίσουν με 117-101 τους Γκρίζλις, σε μία ακόμα άνετη νίκη. Σταθεροί οι Κλίπερς, υπέταξαν τους Γουλβς.

Το Γκόλντεν Στέιτ είχε μία από τις... κλασικές δικές του βραδιές κόντρα στους Γκρίζλις. Μία από τις βραδιές δηλαδή που χρειάστηκε πρακτικά να ανεβάσει ταχύτητα μόνο στο τρίτο δωδεκάλεπτο για να "καθαρίσει" το παιχνίδι, παίζοντας απλώς ανεκτά στις άλλες τρεις περιόδους, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 117-101.

Με τον τραυματισμό του Ντρέιμοντ Γκριν στο πόδι - οι Γουόριορς ανακοίνωσαν ότι δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό - να είναι το μοναδικό "ψεγάδι" μίας χαλαρής βραδιάς, οι Πρωταθλητές πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στο Μέμφις, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 10-1. Οι Γκρίζλις έχουν ρεκόρ 5-4.

Ο Κλέι Τόμπσον με 27 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 22 πόντους και τον Στέφεν Κάρι 19 πόντους. Για τους Γκρίζλις, ο Ντίλον Μπρους είχε 18 πόντους, οι Τζάρεν Τζάκσον και Σέλβιν Μακ από 15 πόντους και ο Μαρκ Γκασίλ 8 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στο ρελαντί οι Γουόριορς
Στο ρελαντί οι Γουόριορς

ΚΛΙΠΕΡΣ - ΓΟΥΛΒΣ 120-109: Σταθερή η ομάδα του Λ.Α

Οι Κλίπερς επέδειξαν για ακόμα μία φορά την καθιερωμένη τους σταθερότητα, επικρατώντας με 120-109 των ασταθών Γουλβς, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 6-4. Οι Γουλβς έχουν πλέον ρεκόρ 4-7, μετρώντας 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας.

Οι Τομπάιας Χάρις και Ντανίλο Γκαλινάρι είχαν από 22 πόντους και ο Λου Γουίλιαμς 20 πόντους για τους νικητές. Για τους Γουλβς, ο Ντέρικ Ρόουζ είχε 21 πόντους και οι Τζίμι Μπάτλερ και Καρλ-Άντονι Τάουνς από 20 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Στο ρελαντί οι Γουόριορς
Στο ρελαντί οι Γουόριορς

AP Photo/Ben Margot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ