NBA

Σκιπ Μπέιλες: Το απαξιωτικό σχόλιο για τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τα 80s

Los Angeles Lakers' LeBron James reacts after making a 3-point basket against the New Orleans Pelicans during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 25, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Lakers' LeBron James reacts after making a 3-point basket against the New Orleans Pelicans during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 25, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Με αφορμή την προβολή των επεισοδίων του "The Last Dance" για την κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στα 80s, ο Σκιπ Μπέιλες έκανε την... αναγωγή με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, χρησιμοποιώντας ξανά πολύ σκληρή γλώσσα.

Ο Σκιπ Μπέιλες είναι ίσως ο διασημότερος hater του ΛεΜπρον Τζέιμς. Αυτά που έχει πει κατά καιρούς για εκείνον μέσα από τις εκπομπές του FOX Sports καταδεικνύουν το γεγονός πως δεν εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές του, ούτε ενστερνίζεται τον ντόρο που γίνεται για εκείνον και τα κατορθώματά του.

Η τελευταία αφορμή για να πετάξει... δηλητήριο δόθηκε από την προβολή των δύο επόμενων επεισοδίων του "The Last Dance" που εστίασαν -μεταξύ άλλων- στην κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο Σκιπ Μπέιλες έκανε λοιπόν μια αναγωγή του πώς θα ήταν η κατάσταση για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, αν αντιμετώπιζε τα Bad Boys του Ντιτρόιτ.

" Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έκαναν οι Ντιτρόιτ Πίστονς των τελών της δεκαετίας του '80 στον ΛεΜπρον Τζέιμς; Το flopping δεν λειτουργούσε τότε. Οι σούπερσταρ δεν προστατεύονταν. Το ακόμη χειρότερο για τον ΛεΜπρον είναι πως πάντα ήταν ένας ασταθής εκτελεστής ελευθέρων βολών, μεταξύ των αστεριών του ΝΒΑ. Δεν θα ήταν ιδιαίτερα όμορφο για εκείνον" έγραψε χαρακτηριστικά, για να δώσει ακόμη μια αφορμή προκειμένου να ξεκινήσουν οι συγκρίσεις του ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Μάικλ Τζόρνταν για τον GOAT και τις επιτυχίες τους.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ